Kontaktirajte nas

Zabava

Kmetija: Zaradi Marie tako nevzdržno, da je posredovala voditeljica

Objavljeno

V redu

Šok! Ali Maria zapušča kmetijo?!

Odkar je glava družine postala Maria, se tekmovalci ne morejo več zadrževati.

Da Maria ni primerna glava družine, so se strinjali skoraj vsi sotekmovalci. Na njeni strani je bil edino le Jan Knez.

Napetost se je stopnjevala, saj večina ne razume vodenja in navodil Marie, očitajo ji, da ne dela in da niti ne ve, kaj govori.

Ko je na kmetijo vstopila voditeljica Natalija, prišla je zaradi izbire drugega dvobojevalca, je morala posredovati tudi zaradi prepira z Mario. Glavo družine je vprašala, kaj bi bilo potrebno opraviti in Maria je odgovorila, da je na kmetiji veliko nestrpnosti, največjo krivdo za neposlušnost sotekmovalcev vidi zaradi Aljaža. Meni, da se napihuje in da je glavni krivec, da tudi ostali ne poslušajo njenih navodil.

Aljaž je kimal in dejal, da se strinja, da je moteč član. »Ona pa je moteč član tukaj, odkar je dobila ta klobuk, ker misli, da je zajela vso pamet sveta.«

Z Aljažem so se strinjali tudi vsi ostali člani družine, kar je Mario še dodatno prizadelo.

Oglasil se je tudi Anže, ki velja za zelo iskrenega tekmovalca. »Stvari, ki jih mi delamo, so tak nesplanirane, tak slabo je splanirano, da si res rečem, da ene par tumplov imamo.« Dodal je še, da so vsi odgovorni, da je tako, odgovornost za to pa je na glavi družine.

Ob koncu pogovora je Maria še dejala, da bi zelo rada predala klobuk, ker so na kmetiji sposobnejši ljudje od nje. A Natalija ji je odgovorila, da to ne gre.

Ob koncu oddaje smo lahko videli Mario s culo na rami. Je bilo prehudo? Se je odločila zapustiti šov?

Na čigavi strani ste vi?

Maria se lahko zanese le na Jana Kneza.

Foto: POP TV

Zabava

Kmetija: Med tekmovalci je tudi dvojni agent. Presenečeni?

Objavljeno

V redu

Avtor

Le kdo izmed tekmovalcev je tako pretkan, da je kar dvojni agent in tega nihče ne opazi?

Vsak igra svojo igro, vsak izmed njim si želi glavne nagrade, to je 50 tisoč evrov. Tudi zato imajo eni takšno in drugi drugačno taktiko. Katera bo prava, bomo izvedeli ob koncu šova.

Anže pa je ubral popolnoma svojo pot. Čeprav je v hiški v gozdu, pa je prepričan, da z dobro taktiko še vedno lahko daleč pride. Zato je dvojni agent.

Zvečer se je dobil z Aljažem in mu omenil, da si Ambrož želi, da bi šla v dvoboj in nato prišla k njemu v hiško Nina. Aljaž je potrdil, da to že ve in da Nina ne bo druga dvobojevalka.

Zakaj je Anže to povedal Aljažu?

»Jaz tukaj delujem kot dvojni agent med Ambrožem pa Aljažem. Vsak od njiju mi delno zaupa, pa z vsakim od njiju sem tudi tekmec,« je pojasnil Anže v kamero in dodal še: »Ta igra je dosegla kritično točko napetosti!«

Je Anžetova igra tista, ki ga bo privedla do glavne nagrade?

Anže je izbral svoj način taktiziranja. (foto: posnetek zaslona)

Foto: POP TV/VOYO

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Poglejte, kaj je s svojim videzom naredila Sonja Plešnar iz šova Ljubezen po domače. Vam je všeč?

Objavljeno

V redu

Avtor

Rada ima spremembe, to njeni sledilci in spletni prijatelji že dobro vedo …

Sonjo Plešnar lahko trenutno spremljamo v priljubljenem šovu Ljubezen po domače, kjer se je pokazala kot pozitivna in nasmejana ženska.

Vsi, ki jo spremljajo preko družbenih omrežij, pa tudi dobro vedo, da je Sonja vedno brezhibno urejena, naličena, da ima rada spremembe. Tako je bila pred časom črnolaska, nato svetlolaska, rada pa ima tudi bolj modne odtenke las. Spodaj si lahko pogledate nekaj njenih zadnjih fotografij, ki dokazujejo, da ima Sonja rada tudi odtenke roza na svojih laseh.

Vam je všeč?

View this post on Instagram

A post shared by Sonja Plešnar (@sonjaplesnar3081)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Ljubezen po domače: Tako žalostna je njuna življenjska zgodba. Se bosta tudi zato zaljubila?

Objavljeno

V redu

Avtor

Zdi se, da sta Julijana Štilec in Miroslav Košir ustvarjena drug za drugega. Kaj hitro so med njima preskočile iskrice. Miroslav je priznal, da jo zelo rad vidi, tudi na skrivni randi jo je že povabil. Julijana pa je tudi iskreno dejala, da čuti metuljčke.

»Meni tudi na misel ni prišlo, ko sem šla v to, da bi dobila kakšnega moškega,« je iskreno priznala, a zdi se, da se je zgodilo prav to.

Tako Miroslav kot tudi Julijana, pa imata za seboj žalostno življenjsko preizkušnjo. Oba sta vdovca in obema sta partnerja umrla zaradi raka. Morda pa ju je tudi to na nek način povezalo in lažje razumeta drug drugega.

Pa se bo njuna simpatija razvila v pravo ljubezen in se bogatila tudi po koncu šova? Držimo pesti, da bo temu tako!

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals