Kontaktirajte nas

Zabava

Kmetija: Zaradi Marie tako nevzdržno, da je posredovala voditeljica

Objavljeno

V redu

Šok! Ali Maria zapušča kmetijo?!

Odkar je glava družine postala Maria, se tekmovalci ne morejo več zadrževati.

Da Maria ni primerna glava družine, so se strinjali skoraj vsi sotekmovalci. Na njeni strani je bil edino le Jan Knez.

Napetost se je stopnjevala, saj večina ne razume vodenja in navodil Marie, očitajo ji, da ne dela in da niti ne ve, kaj govori.

Ko je na kmetijo vstopila voditeljica Natalija, prišla je zaradi izbire drugega dvobojevalca, je morala posredovati tudi zaradi prepira z Mario. Glavo družine je vprašala, kaj bi bilo potrebno opraviti in Maria je odgovorila, da je na kmetiji veliko nestrpnosti, največjo krivdo za neposlušnost sotekmovalcev vidi zaradi Aljaža. Meni, da se napihuje in da je glavni krivec, da tudi ostali ne poslušajo njenih navodil.

Aljaž je kimal in dejal, da se strinja, da je moteč član. »Ona pa je moteč član tukaj, odkar je dobila ta klobuk, ker misli, da je zajela vso pamet sveta.«

Z Aljažem so se strinjali tudi vsi ostali člani družine, kar je Mario še dodatno prizadelo.

Oglasil se je tudi Anže, ki velja za zelo iskrenega tekmovalca. »Stvari, ki jih mi delamo, so tak nesplanirane, tak slabo je splanirano, da si res rečem, da ene par tumplov imamo.« Dodal je še, da so vsi odgovorni, da je tako, odgovornost za to pa je na glavi družine.

Ob koncu pogovora je Maria še dejala, da bi zelo rada predala klobuk, ker so na kmetiji sposobnejši ljudje od nje. A Natalija ji je odgovorila, da to ne gre.

Ob koncu oddaje smo lahko videli Mario s culo na rami. Je bilo prehudo? Se je odločila zapustiti šov?

Na čigavi strani ste vi?

Maria se lahko zanese le na Jana Kneza.

Foto: POP TV

Zabava

Ljubezen po domače: Mija in Lovro navdušila s svojo ljubeznijo! To vas bo zelo razveselilo

Objavljeno

V redu

Avtor

Iskreno sta povedala, kako se imata sedaj …

Kot boste videli v zadnjem delu šova Ljubezen po domače, je Miji Rovtar in Lovru Gregorš uspelo, da nadaljujeta s svojo ljubezensko zgodbo. Kot bo povedala Mija, še sedaj ne more verjeti, da se to res dogaja. Lovra je sprejela tudi njena mati, za katero skrbi in sedaj jo pomaga negovati tudi Lovro.

»Dnevi so prekratki, polna sva nekih načrtov novih. Sedaj športava,« bo med drugim Mija zaupala voditeljici Tanji, ki ju bo obiskala, dodala pa bo še, da takšnih moških, kot je Lovro, enostavno ni.

V kamero pa bo priznala tudi: »Jaz vem sama pri sebi, jaz se bom tudi potrudila zanj!«

Vsi tisti, ki ste že od začetka šova držali pesti zanju, boste ob gledanju zadnje epizode zelo veseli.

Mija in Lovro sta ostala skupaj.

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Ljubezen po domače: Patricija ostalim kandidatkam povedala takšno resnico. Presenečenje bo veliko

Objavljeno

V redu

Avtor

Srečanje med kandidatkami Jureta Strune bo zelo zanimivo.

Kot boste lahko videli, se bodo ponovno srečale kandidatke Jureta Strune. Seveda bo Manuelo, Saro in Natašo zanimalo le eno: ali sta s Patricijo ostala skupaj?

Ta bo razkrila, da temu ni tako, da se pač ni izšlo in da sta sklenila, da naprej gojita dobro prijateljstvo.

Manuela pa bo o njuni zvezi imela svoje mnenje: »Ali pa je mogoče mislila že v štartu, da jo bo izbral, po rokah nosil, da jo bo razvajal, da ji bo vse kupoval, pa reku, ljubica, ti ne boš rabila nič delat, ti boš samo doma konjčke malo pucala, pa to, pa ti bom jaz kar plačal dva, tri jurje …«

Srečanje bo zelo zanimivo …

Manuela meni, da se je Patricija uštela.

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Hajdi sedaj povedala resnico: Anže je nenadoma izginil in ni vedela, kaj se dogaja

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkrila nam je pravo ozadje velikega presenečenja …

Hajdi, ki je bila sprva za Anžeta zelo nedostopna in hladna, se je v šovu Poroka na prvi pogled iz epizode v epizodo bolj mehčala. Sedaj pa je že vsem gledalcem popolnoma jasno, da sta zelo zaljubljena. To je dokazal tudi Anže, ki je Hajdi v prejšnji sezoni pripravil zares lepo presenečenje. Njegov prijatelj je na zid naredil grafit, napisal njeno ime. Kot smo lahko videli že v epizodi, je bila Hajdi vsa iz sebe in kar ni mogla verjeti, da se to res dogaja. Zanimalo nas je, kakšno je bilo ozadje presenečenja, zato smo jo poklicali.

»Res nisem vedela, kaj se dogaja, Anže je za dve uri kar izginil, nato me je poklical in dejal, naj pridem do Metelkove,« nam je povedala Hajdi in dodala, da je bila popolnoma šokirana, presenečena in brez besed, ko je zagledala grafit.

»Res sem se počutila zelo posebno. Ne zgodi se, ravno pogosto, da fant za dekle naredi nekaj tako izvirnega. In zato bi sedaj izkoristila še tole priložnost in se še enkrat zahvaljujem Anžetu za takšno lepo presenečenje,« je še dejala in nam razkrila, da je s svojimi dejanji popolnoma pridobil njeno zaupanje.

»Kmalu boste videli, kakšno presenečenje pa sem jaz pripravila zanj,« je skrivnostno zaključila.

Komaj čakamo, da vidimo!

Instagram zgodba

Foto: Planet TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals