Domov Zanimivosti Tony Cetinski se je spet poročil

Tony Cetinski se je spet poročil

Glasbenik Tony Cetinski in ekonomistka Dubravka Cetinski sta si po osmih letih skupnega življenja v Opatiji izmenjala zakonske zaobljube pred Bogom in najbližjimi.

Po osmih letih skupnega življenja sta Tony in Dubravka Cetinski svojo ljubezen kronala pred oltarjem! Čudovit in nepozaben dan za zakonca je minulo soboto potekal v Opatiji, kjer sta si v cerkvi Marijinega oznanjenja Blažene Device Marije izmenjala zakonske zaobljube.

Romantičnega trenutka so se po sedmih letih zakonskega življenja udeležili starši, družina in najbližji prijatelji, Tonyjeva sodelavca Alen Hržica in Vanesa Mioč pa sta v čudovitem cerkvenem okolju s pesmijo pričarala dodatno duhovno razsežnost v že tako čustvenemu trenutku.

Medtem, ko je Dubravka blestela v razkošni beli poročni obleki ji je Tony odlično pristajal v klasični črni obleki. Po zaobljubi pred oltarjem je poročna ekipa intimno in veselo praznovala ta poseben trenutek para Cetinski.
Še en nepozaben spomin pa je na svojem družbenem omrežju objavil glasbenik Alan Hržica.

Dubravka in Tony Cetinski

Spomnimo, da je pred časom Cetinski razkril, kako ga je osvojila Dubravka, pa tudi dejstvo, da sta se spoznala na praznovanju rojstnega dne skupnega prijatelja. Prvič sta se poročila v začetku leta 2014 v Las Vegasu in tudi takrat je Tony nosil črno obleko, ki pa jo je dopolnil s cilindrom, medtem ko je Dubravka nosila čipkasto poročno obleko s kratkim izrezom. Privlačen par si ja takrat za botra izbral oponašalca Elvisa Presleyja.

Foto: Hrvoje Banić