Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Tony Cetinski se je spet poročil

Objavljeno

V redu

Glasbenik Tony Cetinski in ekonomistka Dubravka Cetinski sta si po osmih letih skupnega življenja v Opatiji izmenjala zakonske zaobljube pred Bogom in najbližjimi.

Po osmih letih skupnega življenja sta Tony in Dubravka Cetinski svojo ljubezen kronala pred oltarjem! Čudovit in nepozaben dan za zakonca je minulo soboto potekal v Opatiji, kjer sta si v cerkvi Marijinega oznanjenja Blažene Device Marije izmenjala zakonske zaobljube.

Romantičnega trenutka so se po sedmih letih zakonskega življenja udeležili starši, družina in najbližji prijatelji, Tonyjeva sodelavca Alen Hržica in Vanesa Mioč pa sta v čudovitem cerkvenem okolju s pesmijo pričarala dodatno duhovno razsežnost v že tako čustvenemu trenutku.

Medtem, ko je Dubravka blestela v razkošni beli poročni obleki ji je Tony odlično pristajal v klasični črni obleki. Po zaobljubi pred oltarjem je poročna ekipa intimno in veselo praznovala ta poseben trenutek para Cetinski.
Še en nepozaben spomin pa je na svojem družbenem omrežju objavil glasbenik Alan Hržica.

Dubravka in Tony Cetinski

Spomnimo, da je pred časom Cetinski razkril, kako ga je osvojila Dubravka, pa tudi dejstvo, da sta se spoznala na praznovanju rojstnega dne skupnega prijatelja. Prvič sta se poročila v začetku leta 2014 v Las Vegasu in tudi takrat je Tony nosil črno obleko, ki pa jo je dopolnil s cilindrom, medtem ko je Dubravka nosila čipkasto poročno obleko s kratkim izrezom. Privlačen par si ja takrat za botra izbral oponašalca Elvisa Presleyja.

Foto: Hrvoje Banić

Zanimivosti

Lea Sirk ‘ujeta’ s sinčkom. Čudovita sta!

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa so fotografije, ki jih morate nujno videti …

Priljubljena slovenska pevka Lea Sirk, ki je pred meseci še tretjič postala mamica, svojega sina Taija ne izpostavlja na družbenih omrežjih. Tudi zato smo še toliko bolj veseli, kadar pa svojim številnim spletnim prijateljem nameni nekaj utrinkov iz svoje zasebnosti. Tokrat je dodala tri fotografije, pokazala je, kako njen sinček uživa v vozičku, obenem pa tudi, kako popolno postavo ima sama.

»Z bebejčkom na poti,« je pripisala poleg fotografij peka, ki se je pred kratkim prelevila v črnolasko.

Vam je všeč?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ana Klašnja priznala, da je pobegnila. Od tu se je sedaj oglasila

Objavljeno

V redu

Avtor

Redkobesedna je bila, a fotografija pove vse …

Priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, se je svojim številnim spletnim oboževalcem tokrat oglasila s čudovito fotografijo.

»Popoldanski pobeg,« je na kratko pripisala in pokazala, kako uživa. Ker je označila tudi lokacijo, vemo, da je uživala v Trstu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, ta znana slovenska televizijska voditeljica navdušila vse v kratki črni oblekici

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je svoje lepe noge …

Priljubljena televizijska voditeljica Špela Močnik, ki jo gledamo v jutranjem programu, je svoje številne spletne sledilce navdušila, ko jim je pokazala, kako je videti v kratki črni obleki.

»Mala črna oblekica je vedno dobra izbira,« je pripisala poleg dveh fotografij, iz katerih se smehlja.

Močnikova je pokazala, kako lepe noge ima in kako res čudovito postavo.

Je tudi vam všeč? Mi priznamo, da nam je zelo! Zagotovo se strinjate, da je Špela ena tistih voditeljic, ki vidno izžareva pozitivo.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals