Domov Zabava Kmetija: Jan naredil celo dramo z nožem, na koncu se je opravičevala...

Kmetija: Jan naredil celo dramo z nožem, na koncu se je opravičevala Andrea. Kakšna je resnica?

Vsi so se obrnili proti Andrei, na koncu pa se je morala javno opravičiti prav ona. To vas bo zelo presenetilo.

Pri družini, ki prebiva v hlevu, je bilo stanje zelo napeto. Člani družine v hlevu, so se obrnili proti svoji glavi – Andrei. Šlo je celo tako daleč, da je Jan zagnal celo dramo o tem, kako prestrašen je in ne upa spati v istem prostoru skupaj z njo. Tudi Peter je bil menja, da bo njena dejanja težko oprostil.

Kaj tako groznega pa je Andrea storila?

Kot smo videli, je za svojo pižamo zamenjala tri jajca. To naj bi bila pika na i za člane družine, ki so že tako bili brez hrane. A pozabili so, da je bila prav ona tista, ki jim je vsak dan pripravljala obroke in prala njihovo perilo.

Ko je želela situaciji pomiriti, je v rokah držala nož za mazanje, z njim je rezala vrv bale sena. A Jan je iz tega naredil celo dramo, češ, da se jo boji.

Natalija je člane družine zbrala na trgu, tam ni bilo sreče. Nihče se ni želel opravičiti.

Naslednjega dne v areni je še enkrat poskusila. A tokrat je bila Andrea tista, ki se je Janu opravičila. Zakaj?

Seveda je produkcija budno spremljala dogajanje in želeli so si, da se strasti pomirijo. Če bi se vse skupaj stopnjevalo, tekmovalci zagotovo ne bi opravljali svojih nalog, pa tudi Andrea se med njimi ne bi počutila dobro. Zato sklepamo, da se je opravičila ona le zato, da bi končno njihov dan potekal bolj sproščeno in prijateljsko. Nenazadnje so morali držati skupaj, bili so odvisni drug od drugega.

Foto: Voyo/posnetek zaslona