Connect with us

Zabava

Kmetija: Jan naredil celo dramo z nožem, na koncu se je opravičevala Andrea. Kakšna je resnica?

Published

on

Vsi so se obrnili proti Andrei, na koncu pa se je morala javno opravičiti prav ona. To vas bo zelo presenetilo.

Pri družini, ki prebiva v hlevu, je bilo stanje zelo napeto. Člani družine v hlevu, so se obrnili proti svoji glavi – Andrei. Šlo je celo tako daleč, da je Jan zagnal celo dramo o tem, kako prestrašen je in ne upa spati v istem prostoru skupaj z njo. Tudi Peter je bil menja, da bo njena dejanja težko oprostil.

Kaj tako groznega pa je Andrea storila?

Kot smo videli, je za svojo pižamo zamenjala tri jajca. To naj bi bila pika na i za člane družine, ki so že tako bili brez hrane. A pozabili so, da je bila prav ona tista, ki jim je vsak dan pripravljala obroke in prala njihovo perilo.

Ko je želela situaciji pomiriti, je v rokah držala nož za mazanje, z njim je rezala vrv bale sena. A Jan je iz tega naredil celo dramo, češ, da se jo boji.

Natalija je člane družine zbrala na trgu, tam ni bilo sreče. Nihče se ni želel opravičiti.

Naslednjega dne v areni je še enkrat poskusila. A tokrat je bila Andrea tista, ki se je Janu opravičila. Zakaj?

Seveda je produkcija budno spremljala dogajanje in želeli so si, da se strasti pomirijo. Če bi se vse skupaj stopnjevalo, tekmovalci zagotovo ne bi opravljali svojih nalog, pa tudi Andrea se med njimi ne bi počutila dobro. Zato sklepamo, da se je opravičila ona le zato, da bi končno njihov dan potekal bolj sproščeno in prijateljsko. Nenazadnje so morali držati skupaj, bili so odvisni drug od drugega.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Zabava

Presenečenje: Ste vedeli, da je ta letošnji tekmovalec Kmetije sorodnik Vesne Šošterič iz šova Ljubezen po domače?

Published

on

V letošnji Kmetiji tekmuje tudi sorodnik Vesne Šošterič, ki smo jo spoznali v šovu Ljubezen po domače. To je razkrila …

Zagotovo niste pozabili na Vesno Šošterič, ki je mnoge zabavala v šovu Ljubezen po domače. Njena beseda fačuzi, kakor je poimenovala masažni bazen, je postala prava uspešnica.

Vesna pa letos spremlja tudi šov Kmetija, vanj je namreč vstopil tudi njen sorodnik. Kot poročajo slovenske novice, gre za Kristijana Kozoleta.

»To je od mojega bratranca sin je pojasnila za omenjeni portal.

Zanimivo, kajne?

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Ste prepoznali Majo, ki je pela na Talentih? Ste vedeli, da je ona v resnici …

Published

on

Maja, ki je dobila drugi zlati gumb v šovu Slovenija ima talent, je nekdanja pevka.

Maja Drljepan, ki je pokazala v prvi oddaji nove sezone Slovenija ima talent, svoj pevski talent, je prišla na avdicijo s sinom Janom, ki pa ni vedel, da bo njegova mama nastopila. Presenečenje, ko jo je videl na odru, je bilo veliko, še večje pa, ko je prejela zlati gumb. Čustven utrinke iz Talentov jima bo zagotovo za vedno ostal v lepem spominu.

A Maja ni le modna oblikovalka, kot se je predstavila je tudi nekdanja pevka. Če se vam je tekom nastopa zdela znana, se niste zmotili. Nekoč je pela pri skupini Skat.

»Sva šla pogledat kakšen je nabor talentov letos. Janu je blo tolk dolgčas, da pomoje nikol več ne gre na kako snemanje. Mogoče se naju bo vidlo kje v občinstvu danes, kjer je btw zlo vroče,« pa je Maja zapisala na družbeno omrežje, dodala tudi fotografijo, na kateri je s sinom. Pogledate si jo lahko tukaj.

Foto: POP TV

Continue Reading

Zabava

Lado Bizovičar objavil takšen posnetek: številni šokirani in brez besed (VIDEO)

Published

on

Igralec Lado Bizovičar je s posnetkom mnoge pustil popolnoma brez besed ..

Priljubljeni slovenski igralec, voditelj ter žirant šova Slovenija ima talent Lado Bizovičar, je ponovno poskrbel za glasen smeh. Objavil je namreč posnetek, v katerem pa ima čez obraz filter, ki ga popolnoma spremeni.

V posnetku je oboževalce nagovoril, naj si ogledajo prvo oddajo nove sezone šova Slovenija ima talent. »Z novimi obrazi, pa ne mislim ksihtov od Andreja Škufce,« je dodal v šaljivem tonu.

Mnogi so se njegovemu posnetku nasmejali, nekateri pa očitno niso vedeli, da gre zgolj za filter, saj so mu zapisali, da je njegov obraz grozen in da je očitno podlegel lepotnim popravkom.

Posnetek si lahko pogledate tukaj.

Foto: Facebook

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals