Connect with us

Zanimivosti

Ponovno se je oglasila Hajdi Korošec Jazbinšek. Ob njenih besedah boste zajokali tudi vi

Objavljeno

on

Oglasila se je otroška pevka in podjetnica Hajdi Korošec Jazbinšek. Njene besede so srce parajoče …

Spletna vplivnica, otroška pevka in uspešna podjetnica Hajdi Korošec Jazbinšek je preko družbenih omrežij sporočila žalostno novico. Po hudi in težki bolezni se je poslovila njena mati, s katero sta bili zelo povezani.

»Točno takšna boš ostala v mojem spominu… neskončno lepa tako po srcu, kot tudi videzu. Vedno elegantna, skromna in srčna. Vsak, ki te je spoznal si ga očarala. Tvoj nasmeh, tvoja energija in volja do življenja so bili brez meja. Tako bi si želela, da bi prišla nazaj ampak vem, da to kar si doživljala na koncu, zmore le nekdo, ki ima tako rad, da ostaja samo zato na tem svetu, da nebi prizadel s svojim odhodom najbližje. Tvoje trpljenje je bilo ena sama velika ljubezen in še na koncu te ni skrbelo zase ampak zame in očija.
Za vedno boš moj najlepši spomin zaklenjen globoko v mojem srcu. Nosila te bom ponosno s sabo povsod in beseda hvala ne more izraziti vse hvaležnosti, ki jo čutim do tebe. Tako zelo te bom pogrešala in se vidiva kmalu, tam nekje za mavrico
je zapisala Korošec Jazbinškova poleg številnih fotografij, ki jih je dodala.

Mnogi so ji izrekli sožalje, med njimi tudi znani slovenski obrazi: pevka Alya, glasbeni producent Miha Hercog, pevka Rebeka Dremelj, Omar Naber in številni drugi.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Rebeka Dremelj popolnoma v šoku, to se je dogajalo v njenem domu, ko je ni bilo doma

Objavljeno

on

Avtor:

Znana pevka in podjetnica Rebeka Dremelj je popolnoma šokirana pokazala, kaj se je zgodilo v njenem domu, ko je ni bilo doma.

Znana slovenska pevka in uspešna podjetnica, Rebeka Dremelj, ki trenutno navdušuje tudi v predstavi Jamska ženka, je doživela popolno presenečenje, ko je prišla domov.

»Saj sem mislila, da me bo kap! Hvala draga Renata in @partycenterhrvatska , ker veš kolk mi to pomeni in hvala moji krasni familiji, ker se vedno znova trudijo, da me tako lepo presenetijo. Res je, letos bi bila naša božična dekoracija taka kot bi jo jaz želela, šele na vrsti 22.12. No zdaj ne rabim več o tem razmišljat,« je zapisala poleg posnetka, s katerim je pokazala, kako čudovito so jo presenetili in okrasili njeno stopnišče.

Posnetek boste našli tukaj.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

To se dogaja v družini znane slovenske voditeljice. Mnogi ji pošiljajo spodbudne besede

Objavljeno

on

Avtor:

Znana slovenska televizijska voditeljica je razkrila, kaj se dogaja v njeni družini.

Znana in priljubljena televizijska voditeljica, nekoč je vodila Vizito, Alenka Kesar, je s svojimi spletnimi prijatelji delila novico, da je zbolela. Dobila je korono, zanjo je to prvič.

»Moj prvi covid. Do zdaj mi je uspelo ubežati pred njim.

Trenutno smo bolni trije v družini. Počivamo, pijemo čaj in se bodrimo.

Pazite na svoje zdravje!,« je zapisala na družbeno omrežje.

Mnogi njeni spletni prijatelji so ji zapisali, da njej in njenim želijo hitro okrevanje.

Objavo boste našli tukaj.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Nataša Tič Ralijan ujeta s tem znanim slovenskim voditeljem

Objavljeno

on

Avtor:

Igralka Nataša Tič Ralijan je bila ob temu znanemu slovenskemu voditelju nasmejana in sproščena.

Priljubljena slovenska igralka Nataša Tič Ralijan se je udeležila tradicionalne izdelave adventnih venčkov. Kot poroča revija Lady, je bila ujeta v družbi znanega voditelja Janeza Dolinarja.

»Če se le da, pridem na dogodek, ustvarim venček ali dva, poklepetam z ljudmi, ki jih morda čez leto ne srečam velikokrat, in uživam v odličnem vzdušju,« je za omenjeno revijo dejala Ralijanova.

»Jaz pridem z vnuki in se prepustim njihovim idejam. Oni dajo idejo, jaz pa jo izvedem. Za mizo pa vedno prisedejo krasni ljudje, stari in mladi prijatelji, zato ni nikoli dolgčas,« je dodal Dolinar.

Foto: facebook

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals