Domov Za Navdih Numerološka usmeritev dneva – Petek, 23. 10. 2020

Numerološka usmeritev dneva – Petek, 23. 10. 2020

Dobro jutro, dober dan, poglejmo, kaj nam prinaša današnji dan!

Utelesi energijo svoje duše in sledi temu, kar te osrečuje. Tam najdeš samega sebe.”

Tjaša Dorelay

Današnji dan bo naš srečni dan, če bomo sledlili le svojim idejam in zamislim. Nasveti in mnenja drugih nas danes namreč speljejo na napačno pot in povzročijo, da začnemo dvomiti o svojih odločitvah. Te bodo pravilne, še posebej, če se bomo odločili v trenutku. Le lastne zamisli so tiste, ki jih lahko pretopimo v denar. To pa danes storimo na mnoge, nepričakovane, neobičajne načine. Na vsakem koraku bodimo pozorni na priložnosti in bodimo tudi pripravljeni vsaj malce tvegati.

23 je vibracija števila 5, ki je število trgovine, komunikacije, gibanja, hitrega razmišljanja in akcije. Od življenja danes lahko pričakujemo najboljše: udobje, prestiž, potovanja. Petica je simbol  planeta Merkurja, ki pomaga pri vseh poslih povezanih s prevozi, prenosom podatkov, prodajo in s komunikacijo.

Aduta danes sta obvladovanje veščin sporazumevanja ter očarljivost in prijaznost. Če bomo našli prave besede, s katerimi bomo opisali svoje zamisli in bili prepričljivi, bomo dobili dober odziv.

V ljubezenskih odnosih bi bilo pametno razpihati strasti. Odnose z drugimi na splošno pa malce osvežiti in popestriti. Kamorkoli bomo šli, bomo  z veseljem navezovali pristne stike z ljudmi.

Zna se zgoditi, da se bomo počutili korak pred svojim časom.

Danes se lahko celo odločimo za spremembo življenjskega stila, celo identitete.

Dan zahteva sprejemanje neodvisnih odločitev.

Naj bo okus po sreči sladek in nepozaben.

Vaša numerologinja Asya

foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya