Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Špela Grošelj iskreno spregovorila, česa se boji

Objavljeno

V redu

Priljubljena slovenska pevka in voditeljica Špela Grošelj, ki jo mnogi zelo radi spremljajo preko družbenega omrežja Instagram, je odkrito pojasnila, česa jo je v teh časih, ko smo se ponovno znašli v epidemiji novega koronavirusa covid-19, strah.

Na družbeno omrežje Instagram je zapisala, da jo mnogi sprašujejo, če jo nič ne skrbi korona, saj je njena mami v rizični skupini. Pojasnila je, da je virus ne skrbi, skrbi pa jo nekaj drugega: “Me pa zelo straši, ko opazujem kam gre ta svet in kakšne bodo končne posledice obeh lockdownov…Nestrpnost, izgubljena delovna mesta, strah v kosteh,anksiozno – depresivne motnje, socialna distanca, borba za eksistenco ipd.

Grošljeva pa je pripisala še, da se ji takrat, ko jo je strah, v glavi zavrti mamin rek: “Sprejmi stvari na katere nimaš vpliva. Tako boš lažje živela.

Kot je še zapisala slovenska estradnica takrat vdihne in izdihne in verjame, da bo vse v redu. Njeno objavo si lahko pogledate spodaj. Špela je poleg zapisanega dodala še dve zelo lepi fotografiji, na katerih je skupaj s svojo mamico. In priznati moramo, da sta obe videti zares čudovito!

View this post on Instagram

Ljudje: “Špela, a te nič ne skrbi korona, glede na to, da je tvoja mami v rizični skupini?”😱 Jst: “Noup. Virus me sploh ne skrbi. ❌ Me pa zelo straši, ko opazujem kam gre ta svet in kakšne bodo končne posledice obeh lockdownov…Nestrpnost, izgubljena delovna mesta, strah v kosteh,anksiozno – depresivne motnje, socialna distanca, borba za eksistenco ipd.”🙄🥴 …in potem se mi v glavi zavrti mamin rek: “Sprejmi stvari na katere nimaš vpliva. Tako boš lažje živela.”😇 Vdihnem, izdihnem in verjamem, da bo vse ok.🙏 Hvaležna, da sva najine bone pokurili ravno pred zaostritvijo ukrepov! 🙏😃 @rogaska.si , po koncu epidemije pa fix prideva nazaj. 🤩 V isto sobo in na isto masažo! 😻 Ker sva se pri vas imeli… amaaaazin’ ! 👌👩‍👧 #momandme #loveforever #tbt #vacay #rogaskaslatina #ghsava #timeofmylife #sportinastyle #sportinagroup

A post shared by Š ᴘ ᴇ ʟ ᴀ ɢ ʀ ᴏ Š ᴇ ʟ ᴊ (@spelagroselj) on

Foto: Facebook

Zanimivosti

Poglejte, kako velik je že sin Alena Kobilice in Maje Prašnikar!

Objavljeno

V redu

Avtor

Ponosno sta pokazala, kako napreduje njun sin. Poglejte si, kako radoveden malček je postal.

Nekdanji maneken Alen Kobilica in pevka Maja Prašnikar sta ponosna starša malemu Valu. Deček pa je že pravi korenjak in pogumno koraka ter radovedno raziskuje svet. Starša ga imata zagotovo ves čas na očeh, prepričani smo, da je vsak njihov dan poln novih dogodivščin.

Tako Maja kot tudi Alen pa se večkrat oglasita preko družbenih omrežij in rada pokažeta, kako njun sin napreduje. Val že hodi, pleza, raziskuje …

Spodaj si lahko pogledate nekaj fotografij, ki jih je delila Maja. “Moj mali surfer Prav nic ga ne ustavi. Midva pa se mu skoraj vsak dan nasmejiva do solz. Zadnje dni se vse vrti okoli te ravnotezne deske, vcasih bi “surfal”, vcasih bi plezal, vcasih pa po njej samo spuscal avtomobilcke… tko lustn ga je opazovati,” je med drugim pripisala poleg.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Pokazali so še nikoli videne posnetke preminulega mladega slovenskega pevca

Objavljeno

V redu

Avtor

Sedaj so javni tudi ti posnetki tragično preminulega pevca skupine Bepop.

Nekoč jih je bilo pet, Nejc, Simon, Tinkara, Alenka in Ana. Sestavljali so skupino Bepop, ki je tako rekoč čez noč postala priljubljena. A kmalu se je pripetila tragična nesreča, komaj 18-letni Nejc je v prometni nesreči izgubil življenje. A nanj vse do danes niso pozabili.

Pred kratkim so svoje pevske moči ponovno združile Alenka, Tinkara in Ana in izdale pesem Brez kril, ki pa vključuje video posnetke, ki do sedaj še niso bili videni v javnosti in na katerih je tudi preminuli mladi pevec.

Video spot si lahko pogledate spodaj.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ne boste verjeli, kakšno službo je nekoč opravljala gospodarica Nada!

Objavljeno

V redu

Avtor

Če ste doma v Zasavju, je morda zvonila tudi pri vas doma …

Oboževalci šova Kmetija dobro poznate gospodarico Nado Zorec, ki se je v minulih letih močno prikupila gledalcem in tekmovalcem resničnostne igre. Nada seveda ni gospodarica in lastnica kmetije na kateri poteka snemanje, z možem namreč živi v Zagorici pri Velikem Gabru, kjer sta si z možem postavila hišo. Na domačiji ima veliko dela zlasti s kokošmi, sicer pa je njeno življenje precej drugačno kot v mladih letih, ko je v Zasavju opravljala delo poštarice na terenu.

»V službo sem šla že kot zelo mlado dekle, pri štirinajstih in pol. Takrat je v Zagorju ob Savi še bilo hčerinsko podjetje Lisce, kjer sem se najprej zaposlila. V Lisci sem delala skoraj deset let. Potem pa me je nekaj zagrabilo in želela sem nekaj novega. Če bi takrat imela denar, da bi lahko naredila izpit, bi gotovo postala voznica tovornjaka. Imela sem veliko željo, ki pa je ni bilo mogoče uresničiti, zato sem se odločila za pošto. Sicer sem imela vedno željo po moških delih. Tudi danes mi ni težko iti na traktor, delati z orodjem, obrezati trte v vinogradu, škropiti. Razen da zdaj nisem več tako fizično močna kot nekoč,« je za portal bodieko pojasnila Nada in nadaljevala z razlago, da je bilo delo poštarice naporno zlasti pozimi, saj je bilo potrebno pošto dostaviti v hribovite predele.

»Gotovo sem več tisočkrat na avto nadela verige in jih spet snela. Avtomobili še niso imeli pogona na vsa štiri kolesa, tako da drugače ni šlo. Ampak to mi je bilo všeč. Nato mi je nekoliko ponagajalo zdravje in sem imela nekoliko skrajšan delovni čas ter omejitev glede dvigovanja bremen – ampak na terenu se tega sploh ne moreš držati. Tako da sem delala na terenu še štiri leta. Rekla sem si, da bo tako, dokler bom zmogla. Ko res ni šlo več, pa so me brez vsake težave premestili v poštni center v Ljubljano. Tudi tam mi je bilo lepo, čeprav sem imela na začetku krizo. Res sem bila med ljudmi, ampak zaprta v notranjem prostoru, česar sem se morala navaditi,« je še pojasnila za omenjeni portal.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals