Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Nina iz Kmetije iskreno o fizičnem nasilju, ki ga je doživljala v zvezi

Objavljeno

V redu

Nina Radi, ki jo trenutno spremljamo v šovu Kmetija, je bila v ljubezni močno razočarana. Doživela je tudi fizično nasilje.

Ko je v šovu Kmetija spoznala Ambroža, smo lahko videli, da je bila Nina na začetku zelo skeptična, nekoliko prestrašena, kaj se bo iz njunih čustev razvilo. Četudi ji je bil Ambrož všeč, je imela določeno zavoro, ni mu popolnoma zaupala.

Če ste se morda spraševali, zakaj je bila na začetku zadržana, boste odgovor dobili v njenih besedah, ki jih je pred časom izrekla za portal 24ur.com.

V eni od svojih prejšnjih zvez sem bila poleg prevare žal deležna tudi fizičnega nasilja. Ne vem niti, kako to povedati ali opisati, ker je izkušnja grozna in še vedno malo boleča. Trajalo je nekaj časa, da sem ugotovila, da je razmerje zelo toksično, polno manipulacij, laži in nespoštljivosti. Ljubezen bi morala biti nekaj lepega in nihče si ne zasluži česa takega. V razmerju sem vedno skrbna, zvesta in spoštljiva. Naivno sem verjela, da so taki vsi. Zaradi te izkušnje sem izgubila upanje v pravo ljubezen in nekako postavila zid pred novim razmerjem. Izjemno sem previdna glede tega, komu zaupam in katere ljudi spustim bližje k sebi.”,« je povedala Nina za omenjeni portal pred časom, ko je vstopila v šov Sanjski moški in nadaljevala s svojo iskreno izpovedjo: “Nadzorovanja in omejevanja je bilo kar nekaj, celo tako daleč je prišlo, da nisem smela oditi na svojo državno reprezentančno tekmo. Hvala bogu je to razmerje za mano. Ni bila lepa ljubezenska izkušnja, je pa toliko bolj utrdila moja moralna prepričanja in vrednote. Razmerja niso kletke, kot sama vedno pravim. Ve se, kaj se v razmerju sme početi in česa ne. Partnerja si morata vedno biti zvesta, biti morata spoštljiva drug do drugega, iskrena in pozorna. Sebično je od partnerja nekaj pričakovati, če mu sam tega ne daješ. Vsak ima svoje navade, svoje hobije in želje in pomembno je, da si osebi zaupata, da se dopolnjujeta in se podpirata. Da ima vseeno vsak čas zase, za svojo družbo, za svojo sprostitev. Razmerje sta dve osebi, ki si dajeta zdravo mero svobode. Ko pridejo težki časi, pa je pomembno, da partnerja drug drugemu prisluhneta, stopita skupaj in si pomagata.

Foto: POP TV/VOYO

Zanimivosti

Vroče! Špela Grošelj je takole videt v kopalkah. Sezulo vas bo …

Objavljeno

V redu

Avtor

Objavila je zares zapeljivo fotografijo. Ostali boste brez besed.

Da je slovenska pevka in članica skupine Atomik Harmonik, Špela Grošelj, čez zimo pridno trenirala, smo vedeli. Nismo pa vedeli, da je tako noro dobro že videti. Objavila je fotografijo, na kateri je v čudovitih kopalkah in najbrž nam ni potrebno niti pisati, da je zažgala splet.

»So HOT today… I mean the weather.

Kopalke &
🇮🇹, se začutmo čez natanko 29 dni je pripisala poleg, pohvale pa dežujejo in dežujejo.

Vau, zares je vroča!

Fotografijo najdete tukaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Jan Plestenjak sedaj delil posnetke, ki jih še niste videli! Naježila se vam bo koža

Objavljeno

V redu

Avtor

Ko boste videli to, boste začutili velik utrip.

Priljubljeni slovenski pevec Jan Plestenjak je s svojim koncertom, ki ga je imel pred kratkim v Stožicah, ponovno navdušil in popolnoma prevzel množico svojih oboževalcev. Prepričani smo, da se bo o nepozabnem koncertu še dolgo govorilo, je pa tudi Plestenjak dodal na družbeno omrežje posnetek, ki je nastal v sklopu tega koncerta in ob katerem se vam bo zagotovo naježila koža.

»…končno spet skupaj! To je bil čaroben začetek…Pred nami je letos veliko koncertov-komaj čakam! J. je pripisal poleg. Posnetek si lahko pogledate spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Renata Bohinc osupnila vse! Tako lepa nevesta je

Objavljeno

V redu

Avtor

Ko boste videli fotografije, boste ostali brez besed.

Nekdanja žena nekoč vrhunskega smučarja Primoža Peterke, Renata Bohinc, je svoje spletne prijatelje zares presenetila, ko je objavila fotografije, na katerih je v čudoviti poročni obleki. Mnogi so ji zapisali, da je videti naravnost popolno in ko boste fotografije pogledali tudi vi, boste zagotovo prikimali.

»Lepotička,« se je glasil eden izmed mnogih komentarjev.

Kaj pa pomeni njena poročna obleka? Se je poročila?

Kot je razvidno iz objave, je bila Bohinčeva model, torej je obleko oblekla zgolj iz poslovnih namenov.

Kakorkoli že, mamica treh otrok je v njej videti čudovito.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals