Kontaktirajte nas

Zabava

Vau, navdušeni boste, ko boste videli, kaj počne Maria iz Kmetije! In to počne dobro

Objavljeno

V redu

Na družbeno omrežje je dodala fotografije, s katerim je zares navdušila mnoge …

Mario Arko smo spoznali v letošnjem šovu Kmetija. Ni se spreminjala, ni igrala igre, ni taktizirala, bila je le – ona. Žal se je njeno sodelovanje v šovu zaključilo tudi s solzami, saj je mnogi sotekmovalci niso sprejeli. Najbrž tudi zato ne, ker je vedno povedala tisto, kar si je mislila in besed ni olepšavala.

Mnogim gledalcem se je Maria prikupila in postala njihova zmagovalka. Kot lahko razberemo iz njenih objav na družbenem omrežju, pa je ohranila stike le z Janom in Stanko. S slednjo sta postali pravi prijateljici!

Zadnja objava, ki jo je Maria dodala na družbeno omrežje, pa je navdušila mnoge. Maria se ukvarja z urejanjem domov, je oblikovalka, urejevalka in opremljevalka domov. Pokazala je svoje delo in dodala nekaj fotografij, nad katerimi smo zares navdušeni. Poleg pa je pripisala še: »Dragi moji!

Delo na Kmetiji sem zaključila, nadaljujem naprej z mojim delom. Nekateri že veste, sem oblikovalka, urejevalka in opremljevakla domov in apartmajev. Naj gre to za notranji ali zunanji interier. To delo je moja velika strast in ljubezen.

Srčno rada se razdajam v idejah, iskanju najboljših rešitev, urejanju, preurejanju in nasploh v izboljšavi in posodobitvi prostorov.

Pogosto projekt izvedem že z majhno investicijo v čisto novo podobo. Velik iziv so mi manjše površine oz. stanovanja, pa tudi starejše hiše.

Več od mojih projektov si lahko ogledate spodaj!

Če morda koga zanima, obiščem tudi Vas! Lep dan vam želim, Maria

Si predstavljate, da vam dom pomaga urediti tekmovalka iz Kmetije? Sosedje bi bili zagotovo nevoščljivi!

Foto: POP TV/VOYO

Zabava

Oglasil se je novi Sanjski moški in vsem sporočil to. Presenečeni?

Objavljeno

V redu

Avtor

Preberite, kaj je zapisal sedaj …

Sedaj je že znano, da bo novi Sanjski moški 23- letni Blaž Kričej Režek, ki pa se je svojim sledilcem že oglasil preko svojega Instagram računa.

»Danes je @poptvprogram razkril moje ime. Ja, res je, sem Sanjski moški 2022.,« je zapisal in dodal fotografijo s snemanja.

Kot je bilo pričakovati, so sledili številni pozitivni komentarji, mnogi so prepričani, da bo sezona, ki prihaja, zelo uspešna in gledana.

“Ne vem, kaj je na meni sanjskega. To lažje ocenijo drugi. Se pa ves čas trudim z izboljšavami samega sebe. Prijavil sem se, ker želim najti dekle, s katero bom lahko užival življenje in ki jo bom sprejel v svoj svet,« pa je pred kratkim Blaž razkril za 24ur.com.

Se že kaj veselite nove sezone?

Novi sanjski moški je Blaž.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Današnji dan je za Danico (Poroka na prvi pogled) zelo tragičen

Objavljeno

V redu

Avtor

Ko boste prebrali to, se vam bo orosilo oko …

Danica Lončarič, ki jo spremljamo v šovu Poroka na prvi pogled, v svojem srcu skrbno čuva lepe spomine in žalostno zgodbo o svojem dolgoletnem partnerju. Ta je namreč preminil, Danica je ostala sama z dvema otrokoma. O tem, kaj se je zgodilo, ne želi govoriti, je pa pred časom povedala, da je bilo obdobje po smrti moža zelo težko in zahtevno tako zanjo kot tudi za njuna dva otroka.

Danes pa je v svet poslala kratko, a zelo zgovorno sporočilo. Na družbeno omrežje je namreč objavila: 19. 5. 2017, poleg pa dodala črn srček.

Številni njeni spletni prijatelji so ji namenili tolažilne besede in dodali znak sočutja. Verjamemo, da je današnji dan za Danico poln mešanih čustev in da jo bo objem sina in hčere potolažil …

Foto: Planet TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kako žalostno! Sanela (Poroka na prvi pogled) žrtev nasilja

Objavljeno

V redu

Avtor

Ostali boste brez besed …

Sanela, ki jo spremljamo v šovu Poroka na prvi pogled, je s svojimi spletnimi prijatelji delila zelo žalostno izkušnjo.

Včeraj me je zelo pretresla novica o osnovnošolki, ki si je zaradi medvrstniškega verbalnega nasilja vzela življenje. Ko sem prebrala razlog samomora, me je stisnilo pri srcu.

Zakaj?

Ker sem v osnovnošolskih letih tudi sama bila žrtev medvrstniškega (verbalnega) nasilja.

Nihče izven šole ni vedel za to – vse sem nosila sama na lastnih ramenih. Kot verjetno ona.

In iskreno, tudi sama sem takrat šla skozi temačne trenutke kot ta mlada prelepa deklica, ki je imela pred sabo še celo življenjeje zapisala in dodala še:« Ko so začela minevati leta, sem začela iskati pravi razlog za dejanja tistih otrok in spoznala sem, da nisem bila jaz kriva, ampak so s tem le izražali svojo lastno bolečino – drugačnega načina niso poznali.«

Razkrila pa je tudi svoje mnenje o tistih drugih otrocih, tistih, ki se znašajo na druge: »V družinah otrok, ki se tako znašajo na druge otroke, ne more vse dobro delovati in ti otroci v sebi pogosto trpijo. Zelo trpijo. Olajšanje in srečo najdejo v poniževanju in napadanju soljudi.«

Poudarila pa je tudi, da meni, da se o tem še vedno premalo govori. Njen celoten zapis si lahko preberete tukaj.

Sanela je bila v otroštvu tudi sama deležna nasilja sovrstnikov.

Foto: osebni arhiv

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals