Domov Zabava Vau, navdušeni boste, ko boste videli, kaj počne Maria iz Kmetije! In...

Vau, navdušeni boste, ko boste videli, kaj počne Maria iz Kmetije! In to počne dobro

Na družbeno omrežje je dodala fotografije, s katerim je zares navdušila mnoge …

Mario Arko smo spoznali v letošnjem šovu Kmetija. Ni se spreminjala, ni igrala igre, ni taktizirala, bila je le – ona. Žal se je njeno sodelovanje v šovu zaključilo tudi s solzami, saj je mnogi sotekmovalci niso sprejeli. Najbrž tudi zato ne, ker je vedno povedala tisto, kar si je mislila in besed ni olepšavala.

Mnogim gledalcem se je Maria prikupila in postala njihova zmagovalka. Kot lahko razberemo iz njenih objav na družbenem omrežju, pa je ohranila stike le z Janom in Stanko. S slednjo sta postali pravi prijateljici!

Zadnja objava, ki jo je Maria dodala na družbeno omrežje, pa je navdušila mnoge. Maria se ukvarja z urejanjem domov, je oblikovalka, urejevalka in opremljevalka domov. Pokazala je svoje delo in dodala nekaj fotografij, nad katerimi smo zares navdušeni. Poleg pa je pripisala še: »Dragi moji!

Delo na Kmetiji sem zaključila, nadaljujem naprej z mojim delom. Nekateri že veste, sem oblikovalka, urejevalka in opremljevakla domov in apartmajev. Naj gre to za notranji ali zunanji interier. To delo je moja velika strast in ljubezen.

Srčno rada se razdajam v idejah, iskanju najboljših rešitev, urejanju, preurejanju in nasploh v izboljšavi in posodobitvi prostorov.

Pogosto projekt izvedem že z majhno investicijo v čisto novo podobo. Velik iziv so mi manjše površine oz. stanovanja, pa tudi starejše hiše.

Več od mojih projektov si lahko ogledate spodaj!

Če morda koga zanima, obiščem tudi Vas! Lep dan vam želim, Maria

Si predstavljate, da vam dom pomaga urediti tekmovalka iz Kmetije? Sosedje bi bili zagotovo nevoščljivi!

Foto: POP TV/VOYO