Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Eva Irgl objavila prvo fotografijo po hudi bolezni

Objavljeno

V redu

Poslanka Eva Irgl je že pred dnevi spregovorila o tem, kako hudo je zbolela, sedaj pa je objavila prvo svojo fotografijo.

Eva Irgl je pred približno tremi tedni zbolela za novim koronavirusom in o svoji bolezni tudi javno spregovorila preko družbenih omrežij. Povedala je, da je bilo prebolevanje zelo naporno in da je bila zelo slaba.

»Vsekakor je Covid bolezen, pri kateri nikoli ne veš, kako se bo odvijala, ne glede na starost in psihofizično kondicijo. Lahko je povsem neopazna, kar pomeni, da ti samo test da vedeti, da si okužen, sicer pa je tvoje počutje takšno, kot da si zdrav. Lahko pa te zelo »zdela« in potrebuješ več časa za okrevanje. Žal pa je Covid v nemalo primerih tudi smrtonosna bolezen.,« je opisala Irglova. Med spopadanjem s hudo boleznijo pa je imela tudi rojstni dan, za katerega pravi, da je šel kar mimo.

View this post on Instagram

A post shared by Eva Irgl (@eva.irgl)

Včeraj pa je na svoj Instagram račun dodala svojo novo fotografijo, na kateri pa je spet nasmejana in zdrava. Vsem pa je zaželela še, lep večer in da ostanejo zdravi.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Andrej Škufca doživel takšno nenavadno nesrečo na poročnem potovanju

Objavljeno

V redu

Avtor

Saj ne boste verjeli, kaj se mu je zgodilo …

Eden najboljših slovenskih plesalcev in sodnik šova Zvezde plešejo, Andrej Škufca, je za revijo Lady razkril, kakšno smolo je doživel na poročnem potovanju.


»Na poročnem potovanju na Sejšelih me je pičil sršen. Tri dni sem imel hudo vročino in moram reči, da je bilo kar neprijetno tri dni preživeti v postelji. Žena je tiste dni sama preživela na plaži. Zgodilo se je ravno na sredini potovanja, tako da sem dal to čez, potem pa spet užival naprej,« je povedal za omenjeno revijo.


Škufca se je leta leta 2013 poročil z Melindo Torokyorgy.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Tara Zupančič šokirala s priznanjem, da to počne njen fant in ne ona

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena voditeljica je presenetila mnoge …

Simpatično in zelo priljubljeno televizijsko voditeljico Taro Zupančič smo pred časom gledali v šovu Zvezde plešejo, letos pa je prevzela vajeti v novi sezoni oddaje Kuhinja na kolesih. Spoznavala bo prekmurske dobrote in glede na to, da bo vodila oddajo o hrani, je za portal 24urc.com zelo presenetila z iskrenim odgovorom, da je bolj priložnostna kuharica ter da kuhanja ni nikoli jemala s strastjo.

»Zdaj pa imam srečo, ker imam fanta, da, in rad kuha,« je razkrila za omenjeni portal.

Vas je z odgovorom presenetila?

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Hollywoodski zvezdniški par se je razveselil sedmega otroka. To je prva fotografija po porodu

Objavljeno

V redu

Avtor

Presrečna starša sta objavila prvo fotografijo, ki je nastala po porodu. Lahko verjamete, da je srečna mamica videti tako popolno?

Zvezdniški par Alec in Hilaria Baldwin sta se razveselila rojstva sedmega otroka. Rodila se jima je hči, ki sta ji nadela ime  Ilarie Cataline Irene Baldwin. Deklica je na svet prijokala 22. septembra, srečna starša pa sta na družbeno omrežje že dodala nekaj čudovitih fotografij svoje dojenčice in ostalih otrok.

»Tukaj je. Tako sva vesela, da vam lahko predstaviva svoje male sanje, ki so se uresničile,« je zapisala srečna mamica.

Par že ima 23-mesečnega Eduarda, 18-mesečno Mario (ki jo je rodila nadomestna mati), 4-letnega Romea, 5-letnega Leonarda, 7-letno Rafaelo in 8-letno Carmen.

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals