Numerološka analiza imena: Sabina

  • Avtor: Asya
  • 23/12/2020

Ime Sabina  ima vibracijo števila 13, ki Sabino  pripravi do hitrih in nenavadnih odločitev. Je človek s korakom pred svojim časom in jasno vidi posledice dejanj: svojih in drugih. Zaradi vizij mora biti osredotočena na prihodnost, misli na preteklost jo omejujejo in bremenijo.

Za Sabino je zelo pomembno, da partnerju stoji ob strani, da je njeno  življenje polno ljubezni. Potem tudi to, da je le-ta premožen in da on skrbi za finance.  Sabina  se namreč z njimi ne bi smela obremenjevati.  Takšne okoliščine so namreč zanjo ugodne, da se lahko ukvarja in razvija svojo veliko vizijo in jo uresniči.

Sabini manjka spontanosti, saj ima rada detajle, urejenost, red, načrtovanje.  Ima izjemne organizacijske in voditeljske sposobnosti in drugim ljudem daje občutek varnosti.

Ima sposobnost drugim ljudem prenesti ločitve in izgube ter jih vzpodbuditi k novim doživljanjem.

Vpliv števila imena ošibi ali se okrepi, odvisno od delovanja ostalih števil v numerološkem izračunu.

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya