Hide Preloader

Razkrili so: Tudi to rad počne Sanjski moški Slovenije!

<div id="midasWidget__r92"></div>

Na televizijske ekrane prihaja težko pričakovani resničnostni šov Sanjski moški Slovenije, ki ga pripravlja produkcija POP TV. Prijavnice za dekleta, ki bi se želela potegovati za njegovo srce, so še vedno odprte, POP TV pa še naprej ostaja skrivnosten o tem kdo sanjski moški sploh je. So pa nedavno izdali o njem nekaj zanimivosti.

Sam si lika in kuha

Sanjski moški Slovenije je zelo samostojen, sam si lika in tudi kuha. Zase skrbi že od najstniških let, pravi pa, da bi svoji izbranki z veseljem kuhal. Rad ima vse, razen vampov in sveži papriki se ogne.

Rad ima šport

Sanjski moški je poskusil že veliko športov, med njimi nogomet, tenis, odbojko, badminton, smučanje, golf, fitnes, vodne športe, biljard, jogo, itd.

Želi si imeti otroke

Kot je dejal, si želi s svojo srčno izbranko ustvariti tudi družino.

Fotografija je simbolična! foto: freepik.com)

Spoštuje ženske

Ženske spoštuje in pravi, da so posebna bitja in potrebujejo zelo veliko potrpežljivosti. Do deklet je pozoren, prijazen in zna poslušati. Je tudi zelo romantičen, kar je potrdil tudi v intervjuju za POP TV: “Pri meni je na prvem mestu spoštovanje, saj brez spoštovanja ne vidim zveze. Če partnerja nimata spoštovanja drug do drugega, se dogajajo razne neprijetnosti, kot je varanje. Všeč so mi materinska dekleta, tista, ki imajo razvit ta čut, saj si tudi jaz želim družine. Sem tudi zelo romantičen, tako da iščem dekle, ki zna uživati v sončnem zahodu, večerjah ob svečah in ostalih romantičnih zadevah. Za zvezo je pomembnih veliko stvari, predvsem energija in privlačnost. Verjamem, da bom takšno dekle spoznal.” 

Rad ima morje

Sanjski moški ima rad vse letne čase, a za kanček prevladuje poletje, saj ima rad morje.

Foto: POP TV

<div id="midasWidget__r92"></div>

Written By

Bum Novice