Nina Radi iskreno spregovorila o raku in zelo hudi poškodbi. To nas je šokiralo …

<div id="midasWidget__r92"></div>

Sedaj je razkrila vse, huda poškodba in rak sta spremenila njeno življenje …

Nina Radi je bila tretja srečnica, ki se je borila v super finalu. No, ni se borila, odnehala je tik pred koncem. Če ste spremljali zadnji boj v areni, potem ste lahko videli, kako jo je Polona spodbujala in kričala: »Bori se!«, Ambrož pa je razočarano gledal. A Nina je vedela, zakaj se ne bori. Ni bilo vredno. Za portal 24ur.com je razkrila vse in sedaj jo tudi mi popolnoma razumemo.

»Malo ljudi ve, da sem pred tremi leti utrpela hude raztrganine vezi desnega stopala, zlom petnice, ki mi je po operaciji raka še dodatno obrnil življenje na glavo. Zaradi tega nimam nobene stabilnosti v stopalu in en napačen gib ali to, da bi klecnila na to stopalo, bi lahko bilo usodno za mojo hojo in življenje. Ko sem videla gred (most), preko katerega smo morali nositi vodo v superfinalu, sem se odločila, da ne bom tvegala svojega nadaljnjega življenja in zdravja. Ni ga takega denarja, ki bi mi lahko povrnil že tako močno poškodovano stopalo je pojasnila za omenjeni portal.

Kaj pa meni o Tilnovi zmagi?

»Kakor koli bo sedaj to zvenelo malo čudno, sem zmago zagotovo privoščila Tilnu, kar mislim, da se je videlo. Bila sem tako vesela, kot če bi zmagala sama (smeh). Moj cilj v igri je bil, da pred mano izločim Romano in Tjašo. Ko se je to tudi zgodilo, je moj cilj nekako bil dosežen. Denar ni vse v življenju. Oba z Ambrožem sva imela seveda za favorita drug drugega, če pa en od naju ne bi zmagal, bi zmago privoščila Tilnu. Midva sva že zmagala zase, saj sva v šovu našla ljubezen. Denar pride in gre, prave ljubezni pa mogoče ne najdeš nikoli v življenju.«

Finalni boj (foto: posnetek zaslona)

Foto: POP TV/VOYO

<div id="midasWidget__r92"></div>

Written By

Bum Novice