Connect with us

Zabava

Nina Radi iskreno spregovorila o raku in zelo hudi poškodbi. To nas je šokiralo …

Objavljeno

on

Sedaj je razkrila vse, huda poškodba in rak sta spremenila njeno življenje …

Nina Radi je bila tretja srečnica, ki se je borila v super finalu. No, ni se borila, odnehala je tik pred koncem. Če ste spremljali zadnji boj v areni, potem ste lahko videli, kako jo je Polona spodbujala in kričala: »Bori se!«, Ambrož pa je razočarano gledal. A Nina je vedela, zakaj se ne bori. Ni bilo vredno. Za portal 24ur.com je razkrila vse in sedaj jo tudi mi popolnoma razumemo.

»Malo ljudi ve, da sem pred tremi leti utrpela hude raztrganine vezi desnega stopala, zlom petnice, ki mi je po operaciji raka še dodatno obrnil življenje na glavo. Zaradi tega nimam nobene stabilnosti v stopalu in en napačen gib ali to, da bi klecnila na to stopalo, bi lahko bilo usodno za mojo hojo in življenje. Ko sem videla gred (most), preko katerega smo morali nositi vodo v superfinalu, sem se odločila, da ne bom tvegala svojega nadaljnjega življenja in zdravja. Ni ga takega denarja, ki bi mi lahko povrnil že tako močno poškodovano stopalo je pojasnila za omenjeni portal.

Kaj pa meni o Tilnovi zmagi?

»Kakor koli bo sedaj to zvenelo malo čudno, sem zmago zagotovo privoščila Tilnu, kar mislim, da se je videlo. Bila sem tako vesela, kot če bi zmagala sama (smeh). Moj cilj v igri je bil, da pred mano izločim Romano in Tjašo. Ko se je to tudi zgodilo, je moj cilj nekako bil dosežen. Denar ni vse v življenju. Oba z Ambrožem sva imela seveda za favorita drug drugega, če pa en od naju ne bi zmagal, bi zmago privoščila Tilnu. Midva sva že zmagala zase, saj sva v šovu našla ljubezen. Denar pride in gre, prave ljubezni pa mogoče ne najdeš nikoli v življenju.«

Finalni boj (foto: posnetek zaslona)

Foto: POP TV/VOYO

Zabava

Kmetija: Tekmovalec Kristijan utrpel hudo nesrečo. Kaj se dogaja z njim?

Objavljeno

on

Avtor:

Nekdanji tekmovalec letošnjega šova Kmetija je bil udeležen v hudi nesreči.

Nekdanji tekmovalec letošnjega šova Kmetija, Kristijan Kozole, je po poročanju portala njena.si, pred leti utrpel hudo delovno nesrečo.

»Da ima za seboj delovno nesrečo, ki bi lahko bila zanj usodna, je nedavno na družbenem omrežju razkril njegov prijatelj. »Kristjan lani skoraj izgubil življenje v delovnem stroju, letos je slavil dva rojstna dneva,« je zapisal piše omenjeni portal.

»Za rokometaša so kot kaže ti spomini preveč boleči, saj o tem ne želi govoriti,« pojasnjuje omenjeni portal.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Prepoznate malčka s fotografije? Zaradi tega, kar počne, ga danes obožuje cela Slovenija

Objavljeno

on

Avtor:

Ste prepoznali malčka, ki se smeji s fotografije? Verjemite, zelo dobro ga poznate in radi gledate.

Če ste ugibali, da je na fotografiji, ki je nastala pred mnogimi leti, danes zelo priljubljeni voditelj komik in žirant šova Slovenija ima talent, Lado Bizovičar, se niste zmotili.

Fotografijo so na družbeno omrežje že pred časom objavili ustvarjalci šova Slovenija ima talent, poleg pa so pripisali: »Kdo ugane, kdo je otrok na fotki?«

Mnogi gledalci so hitro ugotovili, da gre za priljubljenega Lada Bizovičarja.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zabava

Izpadli v slovenskih Talentih, sedaj pa prejeli takšno veliko nagrado

Objavljeno

on

Avtor:

Izpadli so v letošnjem šovu Slovenija ima talent, sedaj pa prejeli še boljše priznanje …

Primorski skupini Pantaloons je uvrstitev v finale šova Slovenija ima talent ušlo za las. Pristali so na nehvaležnem tretjem mestu in niso šli naprej.

A kljub temu so dejali, da niso razočarani. “Glede na razplet, nam vse skupaj sploh ni pustilo grenkega priokusa,« so dejal za 24ur.com in dodali: »Dobili smo tudi podlago, da gremo s polno paro naprej.”

Sedaj pa se jim je nasmehnila sreča. Žirant šova Slovenija ima talent, Lado Bizovičar jih je namreč povabil, da se mu pridružijo v Stožicah konec januarja.

»Pantaloonsi bodo nastopali po odrih, večjih od Stožic. Počaščen sem, da jih lahko povabim na “koštanje” velikanskosti!  je zapisal Bizovičar na Instagramu in dodal posnetek, s katerim je pokazal, kako je skupino Pantaloons povabil v Stožice in kako so se odzvali.

Posnetek si poglejte spodaj.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals