Kontaktirajte nas

Zabava

Nina Radi iskreno spregovorila o raku in zelo hudi poškodbi. To nas je šokiralo …

Objavljeno

V redu

Sedaj je razkrila vse, huda poškodba in rak sta spremenila njeno življenje …

Nina Radi je bila tretja srečnica, ki se je borila v super finalu. No, ni se borila, odnehala je tik pred koncem. Če ste spremljali zadnji boj v areni, potem ste lahko videli, kako jo je Polona spodbujala in kričala: »Bori se!«, Ambrož pa je razočarano gledal. A Nina je vedela, zakaj se ne bori. Ni bilo vredno. Za portal 24ur.com je razkrila vse in sedaj jo tudi mi popolnoma razumemo.

»Malo ljudi ve, da sem pred tremi leti utrpela hude raztrganine vezi desnega stopala, zlom petnice, ki mi je po operaciji raka še dodatno obrnil življenje na glavo. Zaradi tega nimam nobene stabilnosti v stopalu in en napačen gib ali to, da bi klecnila na to stopalo, bi lahko bilo usodno za mojo hojo in življenje. Ko sem videla gred (most), preko katerega smo morali nositi vodo v superfinalu, sem se odločila, da ne bom tvegala svojega nadaljnjega življenja in zdravja. Ni ga takega denarja, ki bi mi lahko povrnil že tako močno poškodovano stopalo je pojasnila za omenjeni portal.

Kaj pa meni o Tilnovi zmagi?

»Kakor koli bo sedaj to zvenelo malo čudno, sem zmago zagotovo privoščila Tilnu, kar mislim, da se je videlo. Bila sem tako vesela, kot če bi zmagala sama (smeh). Moj cilj v igri je bil, da pred mano izločim Romano in Tjašo. Ko se je to tudi zgodilo, je moj cilj nekako bil dosežen. Denar ni vse v življenju. Oba z Ambrožem sva imela seveda za favorita drug drugega, če pa en od naju ne bi zmagal, bi zmago privoščila Tilnu. Midva sva že zmagala zase, saj sva v šovu našla ljubezen. Denar pride in gre, prave ljubezni pa mogoče ne najdeš nikoli v življenju.«

Finalni boj (foto: posnetek zaslona)

Foto: POP TV/VOYO

Zabava

Zvezdnica resničnostnih šovov udeležena v nesreči. Kaj se dogaja z njo?

Objavljeno

V redu

Avtor

V tujini je bila udeležena v nesreči. Takšne so njene poškodbe …

Zvezdnica resničnostnega šova Sanjski moški, Kaja Casar, ki se je že pred meseci preselile na otok Tenerife, je s svojimi sledilci delila neprijetno izkušnjo. Doživela je namreč nesrečo, ki bi se lahko končala precej huje kot se je. Kaja, ki se pogosto prevaža s skejtom, je vozila po pločniku, ko jo je presenetil voznik na električnem motorju in se vanjo zaletel.

“Pripeljal se je iz ovinka s polno hitrostjo, gledati bi moral naprej, pa je gledal v vse druge smeri. S polno hitrostjo se je zabil vame, tudi jaz pa sem imela svojo hitrost v nasprotno smer. Njemu ni bilo nič, jaz pa sem dobesedno “poletela” naprej, kot da bi malo skočila, padla sem naprej na pločnik. Ni mi jasno, kako mi ni nič, lahko bi si brado presekala. zobe razbila, roko zlomila …,« je opisala Casarjeva, v Instagram zgodbi pa pokazala tudi modrico in razbit telefon.

»Ne, saj daleč od tega, da bi bilo smešno, se pa zavedam, da bi poleg materialne škode lahko bilo stokrat hujše, tako da sem hvaležna, da se je izteklo tako kot se je,« je še zapisala v zgodbi.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Neverjetna preobrazba slovenske resničnostne zvezdnice! Vau, neprepoznavna je

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas bo pustilo brez besed.

Simpatično Mariborčanko Lauro Beranič smo spoznali v šovu Sanjski moški, kjer se je potegovala za srčno naklonjenost Gregorja Čeglaja. Zvezdnica je takrat imela nekaj odvečnih kilogramov, ki pa so jo očitno motili. Sedaj je namreč popolnoma spremenjena.

Poročali smo že, da pridno trenira v fitnesu in da se prehranjuje bolj zdravo. Vse to pa je očitno obrodilo tudi sadove, saj je danes videti neverjetno.

»Saj res, da mi je kamera malo krivice naredila,  ampak, ko gledam stare slike pa vseeno, samo sebe ne vem, če bi prepoznala,« je zapisala v svoji Instagram zgodbi in pokazala, kako je bila videti februarja 2021 in kako je videti danes.

Vau!

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals