Kontaktirajte nas

Zabava

Razkrito je: Sta Matej in Mihaela zaljubljenost zaigrala?

Objavljeno

V redu

Mnoge gledalce zanima, kaj se je v resnici zgodilo med Matejem in Mihaelo. V izjavah za šov sta dejala, da je bila kriva prevelika razdalja. Je morda zadaj še kaj? Leto po šovu sta pojasnila takole …

Priznamo, da je resnično lepo gledati, kako ljubeča sta drug do drugega v zadnjih epizodah Ljubezni po domače Mihaela in Matej. Najbrž ste tudi vi pomislili, da se je med njima zagotovo rodila ljubezen, nato pa osuplo obstali, ko ste izvedeli, da si je Matej ustvaril družino s Sentyo.

Mar to pomeni, da sta zaljubljenost zaigrala za voljo šova? »To, kar ste videli v oddaji, je bilo pristno. Tudi ko so kamere ugasnile, sva z Mihaelo dala priložnost drug drugemu, čeprav sva v podzavesti slutila, da se najina veza ne bo izšla. In res se je kmalu izkazalo, da naju razdalja in različni življenjski cilji preveč ločujejo, zato sva sklenila ostati samo v prijateljskih odnosih,« je za njena.si pojasnil Matej, Mihaela pa jim je razkrila, da je v resnici za Sentyo vedela že, ko so snemali na njenem domačem posestvu. Matej ji je namreč  povedal za dekle z modrimi očmi, prav tako pa je Sentya Mihaleo kontaktirala v času ustvarjanja oddaje. »Že takrat se mi je zdelo, da je kljub vsemu Sentya tista, s katero mora biti, vedno je imel nekakšno iskrico v očeh, ko je govoril o njej,« je še pojasnila Mihaela.

Foto: POP TV/VOYO

Zabava

Zvezdnica resničnostnih šovov udeležena v nesreči. Kaj se dogaja z njo?

Objavljeno

V redu

Avtor

V tujini je bila udeležena v nesreči. Takšne so njene poškodbe …

Zvezdnica resničnostnega šova Sanjski moški, Kaja Casar, ki se je že pred meseci preselile na otok Tenerife, je s svojimi sledilci delila neprijetno izkušnjo. Doživela je namreč nesrečo, ki bi se lahko končala precej huje kot se je. Kaja, ki se pogosto prevaža s skejtom, je vozila po pločniku, ko jo je presenetil voznik na električnem motorju in se vanjo zaletel.

“Pripeljal se je iz ovinka s polno hitrostjo, gledati bi moral naprej, pa je gledal v vse druge smeri. S polno hitrostjo se je zabil vame, tudi jaz pa sem imela svojo hitrost v nasprotno smer. Njemu ni bilo nič, jaz pa sem dobesedno “poletela” naprej, kot da bi malo skočila, padla sem naprej na pločnik. Ni mi jasno, kako mi ni nič, lahko bi si brado presekala. zobe razbila, roko zlomila …,« je opisala Casarjeva, v Instagram zgodbi pa pokazala tudi modrico in razbit telefon.

»Ne, saj daleč od tega, da bi bilo smešno, se pa zavedam, da bi poleg materialne škode lahko bilo stokrat hujše, tako da sem hvaležna, da se je izteklo tako kot se je,« je še zapisala v zgodbi.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Neverjetna preobrazba slovenske resničnostne zvezdnice! Vau, neprepoznavna je

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas bo pustilo brez besed.

Simpatično Mariborčanko Lauro Beranič smo spoznali v šovu Sanjski moški, kjer se je potegovala za srčno naklonjenost Gregorja Čeglaja. Zvezdnica je takrat imela nekaj odvečnih kilogramov, ki pa so jo očitno motili. Sedaj je namreč popolnoma spremenjena.

Poročali smo že, da pridno trenira v fitnesu in da se prehranjuje bolj zdravo. Vse to pa je očitno obrodilo tudi sadove, saj je danes videti neverjetno.

»Saj res, da mi je kamera malo krivice naredila,  ampak, ko gledam stare slike pa vseeno, samo sebe ne vem, če bi prepoznala,« je zapisala v svoji Instagram zgodbi in pokazala, kako je bila videti februarja 2021 in kako je videti danes.

Vau!

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals