Connect with us

Zabava

Šok: Tjaša iz Kmetije se zagovarja, ker vozi ‘staro kripo’

Objavljeno

on

Tekmovalka šova Kmetija Tjaša Vrečič v zasebnem življenju vozi starejši avtomobil, kar pa je kot kaže zmotilo gledalca, ki je jo izpostavil na forumu in se norčeval, da se prevaža s staro kripo. In kaj na vse to pravi Tjaša?

Neznani gledalec Kmetije je v teh dneh srečal Tjašo Vrečič, a kot kaže, je njegovo pozornost bolj kot postavno dekle pritegnil njen dotrajan avtomobil Peugeot 106. In ker je morda pričakoval, da se bo takšno dekle vozilo z novejšim prevoznim sredstvom, se mu je vse skupaj zdelo tako zabavno, da se je sklenil javno ponorčevati.

Zapis je priromal tudi to Tjaše, ki ob prebranem besedilu ni skrivala razočaranja. »Sicer se ne sekiram, kaj pišejo o meni, jaz vem kdo sem in kaj sem. Priznam pa, da mi ni čisto vseeno, ko se kdo takole grdo norčuje, sploh ker ne pozna ozadja. Jaz se svoje male rakete ne sramujem, saj vem, da sem trdo delala, da sem si avto kupila. Važno je, da me pripelje od točke A do točke B.  Ljudje, malo manj zlobe, kakšno dobro delo, pa bo svet lepši!« je v zgodbi na Instagramu pojasnila Tjaša, za portal njena.si pa še razkrila, kakšno je njeno resnično življenje, ki je daleč od blišča, saj v želji za boljšo prihodnostjo že vrsto let opravlja fizična dela.

»Pogosto imajo tak nespoštljiv odnos ljudje, ki dobijo stvari na pladnju. Jaz ta pladenj sama nosim in to s ponosom. Ni me sram povedati, da delam že od 16-ega leta. Že kot najstnica sem med poletnimi počitnicami opravljala fizična dela. Za vse sem poprijela. Na njivah sem pobirala solato, v Avstriji pa jabolka, paradižnik in grozdje … Kasneje sem delala v trgovinah, v času korone, ko je bilo vse zaprto, pa tudi nisem čakala na boljše čase, ampak sem se odpravila na delo na njivo, kjer sem delala vse do poznega novembra, ko je bilo že precej mrzlo,« je za njena.si pojasnila 23-letnica, ki trenutno dela v trgovini.

Foto: zaslonski posnetek

Zabava

Kmetija: Tekmovalec Kristijan utrpel hudo nesrečo. Kaj se dogaja z njim?

Objavljeno

on

Avtor:

Nekdanji tekmovalec letošnjega šova Kmetija je bil udeležen v hudi nesreči.

Nekdanji tekmovalec letošnjega šova Kmetija, Kristijan Kozole, je po poročanju portala njena.si, pred leti utrpel hudo delovno nesrečo.

»Da ima za seboj delovno nesrečo, ki bi lahko bila zanj usodna, je nedavno na družbenem omrežju razkril njegov prijatelj. »Kristjan lani skoraj izgubil življenje v delovnem stroju, letos je slavil dva rojstna dneva,« je zapisal piše omenjeni portal.

»Za rokometaša so kot kaže ti spomini preveč boleči, saj o tem ne želi govoriti,« pojasnjuje omenjeni portal.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Prepoznate malčka s fotografije? Zaradi tega, kar počne, ga danes obožuje cela Slovenija

Objavljeno

on

Avtor:

Ste prepoznali malčka, ki se smeji s fotografije? Verjemite, zelo dobro ga poznate in radi gledate.

Če ste ugibali, da je na fotografiji, ki je nastala pred mnogimi leti, danes zelo priljubljeni voditelj komik in žirant šova Slovenija ima talent, Lado Bizovičar, se niste zmotili.

Fotografijo so na družbeno omrežje že pred časom objavili ustvarjalci šova Slovenija ima talent, poleg pa so pripisali: »Kdo ugane, kdo je otrok na fotki?«

Mnogi gledalci so hitro ugotovili, da gre za priljubljenega Lada Bizovičarja.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zabava

Izpadli v slovenskih Talentih, sedaj pa prejeli takšno veliko nagrado

Objavljeno

on

Avtor:

Izpadli so v letošnjem šovu Slovenija ima talent, sedaj pa prejeli še boljše priznanje …

Primorski skupini Pantaloons je uvrstitev v finale šova Slovenija ima talent ušlo za las. Pristali so na nehvaležnem tretjem mestu in niso šli naprej.

A kljub temu so dejali, da niso razočarani. “Glede na razplet, nam vse skupaj sploh ni pustilo grenkega priokusa,« so dejal za 24ur.com in dodali: »Dobili smo tudi podlago, da gremo s polno paro naprej.”

Sedaj pa se jim je nasmehnila sreča. Žirant šova Slovenija ima talent, Lado Bizovičar jih je namreč povabil, da se mu pridružijo v Stožicah konec januarja.

»Pantaloonsi bodo nastopali po odrih, večjih od Stožic. Počaščen sem, da jih lahko povabim na “koštanje” velikanskosti!  je zapisal Bizovičar na Instagramu in dodal posnetek, s katerim je pokazal, kako je skupino Pantaloons povabil v Stožice in kako so se odzvali.

Posnetek si poglejte spodaj.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals