Kontaktirajte nas

Zabava

Šok: Tjaša iz Kmetije se zagovarja, ker vozi ‘staro kripo’

Objavljeno

V redu

Tekmovalka šova Kmetija Tjaša Vrečič v zasebnem življenju vozi starejši avtomobil, kar pa je kot kaže zmotilo gledalca, ki je jo izpostavil na forumu in se norčeval, da se prevaža s staro kripo. In kaj na vse to pravi Tjaša?

Neznani gledalec Kmetije je v teh dneh srečal Tjašo Vrečič, a kot kaže, je njegovo pozornost bolj kot postavno dekle pritegnil njen dotrajan avtomobil Peugeot 106. In ker je morda pričakoval, da se bo takšno dekle vozilo z novejšim prevoznim sredstvom, se mu je vse skupaj zdelo tako zabavno, da se je sklenil javno ponorčevati.

Zapis je priromal tudi to Tjaše, ki ob prebranem besedilu ni skrivala razočaranja. »Sicer se ne sekiram, kaj pišejo o meni, jaz vem kdo sem in kaj sem. Priznam pa, da mi ni čisto vseeno, ko se kdo takole grdo norčuje, sploh ker ne pozna ozadja. Jaz se svoje male rakete ne sramujem, saj vem, da sem trdo delala, da sem si avto kupila. Važno je, da me pripelje od točke A do točke B.  Ljudje, malo manj zlobe, kakšno dobro delo, pa bo svet lepši!« je v zgodbi na Instagramu pojasnila Tjaša, za portal njena.si pa še razkrila, kakšno je njeno resnično življenje, ki je daleč od blišča, saj v želji za boljšo prihodnostjo že vrsto let opravlja fizična dela.

»Pogosto imajo tak nespoštljiv odnos ljudje, ki dobijo stvari na pladnju. Jaz ta pladenj sama nosim in to s ponosom. Ni me sram povedati, da delam že od 16-ega leta. Že kot najstnica sem med poletnimi počitnicami opravljala fizična dela. Za vse sem poprijela. Na njivah sem pobirala solato, v Avstriji pa jabolka, paradižnik in grozdje … Kasneje sem delala v trgovinah, v času korone, ko je bilo vse zaprto, pa tudi nisem čakala na boljše čase, ampak sem se odpravila na delo na njivo, kjer sem delala vse do poznega novembra, ko je bilo že precej mrzlo,« je za njena.si pojasnila 23-letnica, ki trenutno dela v trgovini.

Foto: zaslonski posnetek

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Neverjetna preobrazba slovenske resničnostne zvezdnice! Vau, neprepoznavna je

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas bo pustilo brez besed.

Simpatično Mariborčanko Lauro Beranič smo spoznali v šovu Sanjski moški, kjer se je potegovala za srčno naklonjenost Gregorja Čeglaja. Zvezdnica je takrat imela nekaj odvečnih kilogramov, ki pa so jo očitno motili. Sedaj je namreč popolnoma spremenjena.

Poročali smo že, da pridno trenira v fitnesu in da se prehranjuje bolj zdravo. Vse to pa je očitno obrodilo tudi sadove, saj je danes videti neverjetno.

»Saj res, da mi je kamera malo krivice naredila,  ampak, ko gledam stare slike pa vseeno, samo sebe ne vem, če bi prepoznala,« je zapisala v svoji Instagram zgodbi in pokazala, kako je bila videti februarja 2021 in kako je videti danes.

Vau!

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kaj se dogaja z znanim slovenskim parom, ki se je spoznal v resničnostnem šovu?

Objavljeno

V redu

Avtor

To smo izvedeli …

Zagotovo se tudi vi še spomnite simpatičnega para, ki se je spoznal in zaljubil v nekoč zelo gledanem šovu Ljubezen na seniku, Erike in Damijana? Kmalu po šovu sta svojim spletnim sledilcem sporočila, da se bosta poročila, postala pa sta tudi starša deklici Klari.

Kako pa se imata danes?

»Starša deklice Klare sta v minulih letih nadgradila srčno kmetovanje na ekološki kmetiji Dvornik, kjer na 29 hektarjih marljivo ustvarjata svoj raj na zemlji. Ukvarjata se tudi z dopolnilnimi dejavnostmi, na kmetiji denimo predelujejo sadje in zelenjavo, sami meljejo različne vrste moke, izdelujejo testenine, pečejo kruh in piškote.,« piše portal njena.

Zdi se, da je parček tudi danes še zelo srečen skupaj.

Erika in Damijan sta srečna skupaj. (foto: osebni arhiv)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals