Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Polkaholiki: Drugi obraz navihanega Matica

Objavljeno

V redu

Matic Peršuh je vedno do ušes nasmejan član zasedbe Polkaholiki. Bi verjeli, da bratu Gašperju povzroča sive lase? Preverite, zakaj.

Matic in Gašper Peršuh sta brata, ki skupaj ustvarjata v priljubljeni zasedbi Polkaholiki.  »Ker kot brata sodelujeva tudi poslovno, pride seveda včasih do kakšnega trenja ali nejevolje, a se vse vedno reši. Imava super odnos in sva precej navezana drug na drugega. Tu in tam se včasih znajdeva na bojni nogi, na primer pri tem, kdo ima več oboževalk, kdo porabi več časa v kopalnici, kdo je na koncertu zafrknil več tonov in podobne stvari, a vse zgolj v šali, tako da se veliko presmejiva,« sta za revijo Lady pojasnila brata, Gašper pa je v nadaljevanju razkril, da sta si z Maticem po značaju zelo različna, kar občasno oba spravlja ob živce.

»Matic je bolj perfekcionist in človek organizacije, jaz pa sem bolj flegmatičen in pustim toku življenja, da me pelje po svoje. Ravno zato Matica najbolj spravi ob živce moja občasna neorganiziranost in delo v zadnji minuti. (smeh) Hkrati je tudi obratno, ko njegova natančna organizacija tudi meni včasih povzroči kak siv las. Ker pa pri vsaki stvari izhajava iz družinskih vezi, drug pri drugem najbolj ceniva iskrenost in medsebojno pomoč. Težko je včasih ne mešati zasebnega in poslovnega življenja, a z veliko mero iskrenosti in strpnosti se da popolnoma vse.«

Foto: Instagram

Zanimivosti

Lea Sirk pokazala, kako je po porodu videti v kopalkah in vse pustila brez besed

Objavljeno

V redu

Avtor

Nikjer ni več sledi o odvečnih kilogramih.

Priljubljena slovenska pevka Lea Sirk, ki je pred sedmimi meseci že tretjič postala mamica, s partnerjem Alenom Hodžićem sta se razveselila sina Taia, je pokazala, kako je danes videti v kopalkah in s fotografijo, ki jo je delila preko družbenega omrežja navdušila.

Pokazala je čudovite dvodelne kopalke, poleg pa pripisala le: „Slepi.“

S svojo objavo je požela številne všečke, mnogi menijo, da je videti popolno. Tudi vam bo zelo všeč.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Znana Slovenka doživela pravo dramo. Kljub poškodbi je vztrajala …

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa je zares neverjeten uspeh.

V zadnji sezoni šova Slovenija ima talent smo spoznali simpatično Julijo Veleski, ki pa je tudi srčna izbranka glasbenika in radijskega voditelja Tima Koresa.

Kot poroča portal njena, je naredila zares izjemen dosežek, saj je kljub temu, da je imela zlomljen prst, vztrajala in magistrirala na zagrebški akademiji.


»Neizmerno sem ponosen na bodočo ženo @julija_veleski, se opravičujem.
Po novem, mag. @julija_veleski
 

Nekak tak zdaj to izgleda:
mag. glas. Julija Bratec Veleski
In izgleda res dobro

Čestitam
,« je ponosno zapisal njen partner Kores in dodal še: »P.s. Naj omenim še to, da je odigrala cel magisterski nastop z zlomljenim prstom.«

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Miša Molk delila tak spomin, ki se bo dotaknil mnogih

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je, kako je bila videti pred mnogimi leti in navdušila.

Prva dama slovenske televizije, Miša Molk, je s svojimi spletnimi sledilci delila spomin iz maturantskih dni. Na svoj Facebook račun je dodala nekaj fotografij, zraven pa pripisala: »Ojej, kako sem bila vznesena, ko je bilo konec gimnazijskih let!

“Prav dost sem jih imela in bila neskončno vesela, da se je to obdobje zaključilo.

Matura, juhej, konec torture!

Tako se mi zdelo takrat in če danes pomislim…, ja…, nenehno nas je bilo nečesa ali koga strah.

In strah ni osvobajajoč.

Zato smo tako veselo zakorakali po cesti.

Jaz s cilindrom na glavi, s hlačami na zvonc in s čevlji s platformo.

Punce so bile več ali manj v minicah.”

Dodala je še: »In v tej isti maturantski obleki in visokopetnih čevljih sem prisopihala še na ljubljanski grad in se, ko se je že danilo, preko tržnice vračala domov.

No, to pa je en lep spomin na gimnazijska leta!”

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals