Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Jan Plestenjak iskreno spregovoril o tem, takšnega burnega odziva zagotovo ni pričakoval

Objavljeno

V redu

 S svojimi besedami je mnoge zelo presenetil.

Priljubljeni slovenski pevec Jan Plestenjak je bil eden izmed gostov v včerajšnji informativni oddaji Arena, kjer se je govorilo tudi o slovenski besedi in slovenskih pevcih.

Voditelj je Plestenjaka vprašal, kaj si misli o tem, da bo na Kurentovanju pela srbska turbo folk pevka Ceca, a je odgovoril, da ni pravi naslov za to vprašanje. »Jaz sem ustvarjalec in jaz imam eno veliko spoštovanje do vseh, ki ustvarjajo muziko. Jaz vem, koliko je treba emocije dati in ljubezni v to in seveda tukaj ne ocenjujem slogov ali pa jezikov,« je povedal in dodal, da ne ve, kdo je organizator, da primera ne pozna.

Ocenil je, da ljudje zelo radi poslušajo slovensko muziko, misli, da še vedno slovenski izvajalci doma prodajo največ kart.

Spregovoril je tudi o mladih slovenskih pevcih, ki pojejo v tujem jeziku. »Vsak izbira svoj jezik, jaz v tem ne vidim problema, ampak, velikokrat je ta izbira mladih slovenskih glasbenikov, ki pojejo v tujem jeziku, je beg. Beg pred samim sabo,« je izrazil svoje mnenje in dodal, da premalo spoštujemo svojo esenco.

»Če pridejo trubači, v Ljubljani rečejo: to je etno, če pa pride naša harmonika, je opa to kmetija,« je za konec še dodal.

Njegovo razmišljanje o Slovencih in slovenski besede je tudi na družbenih omrežjih razplamtelo mnogo uporabnikov. Večina se s pevcem zelo strinja, nekateri so zapisali, da ga odslej le še bolj spoštujejo …

Foto: Facebook

Zanimivosti

To je redka fotografija, na kateri je Jana Morelj s sedaj že bivšim partnerjem

Objavljeno

V redu

Avtor

Pred kratkim je prišlo na dan, da se je razšla z očetom svoje hčerke …

Priljubljena slovenska radijska voditeljica in vremenarka Jana Morelj se je pred kratkim razšla s svojim dolgoletnim partnerjem Markom Žumerjem Fogyjem, s katerim ima hčerko Mio.

Da parček ni več skupaj, je prvi razkril portal žurnal24, zapisali so, da Moreljeva noče dajati izjav o zasebnem življenju.

Prav tako pa priljubljena voditeljica ni prav pogosto delila utrinkov zasebnosti za javnost, fotografije, k so na družbenih omrežjih, so zelo redke.

Eno takšnih smo našli, nastala je leta 2019, na njej pa je še srečna družinica, ki uživa v toplih poletnih dneh …

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Poslovila se je še ena legenda iz sveta glasbe

Objavljeno

V redu

Avtor

Po kratkotrajni bolezni je umrl znani pevec …

Iz sveta glasbe prihaja še ena žalostna novica, umrl je namreč član skupine Television, Tom Verlaine. Razlog smrti naj bi bila kratkotrajna bolezen, kot poroča portal 24ur.com, pa drugih informacij o njegovi smrti še ni.

»Njegovo smrt je za The New York Times sporočila Jesse Paris Smith, hčerka Verlainove nekdanje ljubezni in občasne glasbene sodelavke Patti Smith. Povedala je, da je umrl v soboto,« poroča omenjeni portal.

V poznih 70. letih prejšnjega stoletja je skupina opozorila nase z albumom Marquee Moon , ki je prejel pohvale kritikov, a kljub temu komercialno ni bil uspešen. Ko je kasneje skupina razpadla, je Verlaine izdal več kot deset samostojnih albumov, sodeloval je s številnimi umetniki, med njimi je bil tudi David Bowie.

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ana Klašnja vse pustila brez besed: Poglejte, kako dobro je videti v teh kopalkah!

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena balerina je odpotovala v toplejše kraje …

Ena najbolj priljubljenih slovenskih balerin in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, je tokrat svoje spletne prijatelje razveselila s posnetkom, ki je nastal v toplih krajih.

»Zbudila sem se v poletje je pripisala poleg posnetka, na katerem se lahkotno sprehaja ob obali, oblečena v čudovite dvodelne kopalke, na glavi pa ima senčnik.

Poleg objave je dodala tudi ključnik, s katerim razkriva, da je posnetek nastal v Dubaju.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals