Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Znani golfist Tiger Woods doživel hudo nesrečo

Objavljeno

V redu

Bo ostal brez nog?

Znanega ameriškega igralca golfa Tigerja Woodsa iz sploščenega avtomobila v Kaliforniji potegnili gasilci in delavci prve pomoči, zdravniki pa delajo vse, da bi mu rešili noge.

Superzvezda sveta golfa Tiger Woods je v bolnišnici s hudimi poškodbami nog, zdravniki pa se odločajo, katere operacije bodo potrebne in se močno trudijo, da bi mu noge rešili. 
Woods je uspel preživeti hudo prometno nesrečo, v kateri se je avtomobil večkrat prevrnil, s kraja nesreče pa so ga rešili gasilci in prva pomoč. Woodsov agent Mark Steinberg je v javni izjavi dejal: “Tiger je bil sam v vozilu, ko se je zgodila nesreča in ima številne poškodbe nog.

Policisti s kraja nesreče so povedali, da je bil Tigrov avto popolnoma razbit. Vsi pa se sprašujejo, ali bo 45-letni igralec golfa sploh še lahko igral. Nazadnje je igral na prvenstvu PNC lani decembra z 11-letnim sinom Charliejem Woodsom kot njegov mentor.

foto: PAUL HENNESSY/SOPA IMAGES/SHUTTERSTOCK

Zanimivosti

Ta znani obraz prihaja na RTV Slovenija! To pa je presenečenje

Objavljeno

V redu

Avtor

Njeni oboževalci se že veselijo.

Kot je preko družbenih omrežij razkrila sama, se Danica Lovenjak ponovno vrača kot vremenarka. Napovedovala bo vreme in nas razveseljevala s sončnimi napovedni v oddaji Dobro jutro.

»Kar rad počneš in delaš s srcem, se rado vrne v življenje … Vreme je pomembna stalnica vsakdana in s kratkim premorom ostaja stalnica mojega dela. S sončno napovedjo vas bom pozdravila za Dobro jutro na RTV Slovenija.,« je zapisala na svoj Instagram račun in seveda takoj prejela številne čestitke.

Tudi mi smo veseli, da jo bomo zoper lahko gledali.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Špela Grošelj razkrila vsem – že razmišlja o nakupu vozička!

Objavljeno

V redu

Avtor

To je razkrila sedaj. Presenečeni?

Priljubljena pevka Špela Grošelj ne bo imela le enega, imela bo dva! To je razkrila sedaj v Instagram zgodbi, za vse tiste, ki so se spraševali, ali bo potem, ko je izvedela, da psiček Jack ostaja pri njej za vedno, še razmišljala o nakupu novega psička. Potrdila je, a se je malo zakompliciralo, saj ima njen mladiček infekcijo in dokler bo na antibiotikih, bo počakala s posvojitvijo.

Se pa trenutno naša zvezdnica ukvarja z vprašanje, kupiti voziček ali ne.

»Resno se spogledujem z idejo, da bi vzela tale voziček, ma ne, nisem šla v maloro, samo poglejte, če pač nikamor ne smeš s psom noter in ga moraš imeti v torbi. Zdaj, dva psa, dve torbi, … meni se zdi, da je to ful bolj praktično,« je razmišljala v svoji Instagram zgodbi in za mnenje prosila tudi svoje spletne prijatelje.

Kaj bi ji svetovali vi?

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Rihanna je postala mamica

Objavljeno

V redu

Avtor

Znane so prve podrobnosti poroda in spol otroka.

Svetovno znana zvezdnica Rihanna in njen srčni izbranec A$AP Rocky, sta že pred dnevi postala starša. Pevka naj bi rodila doma v Los Angelesu že 13. maja, prooča portal TMZ. po njihovem poročanju pa naj bi na svet prijokal deček.

Kaj več pa zaenkrat še ni znanega.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals