Kontaktirajte nas

Zabava

Ambrož (Kmetija) razkril, kaj se v njegovem življenju dogaja sedaj

Objavljeno

V redu

Pogovor z njim je razkril marsikatero podrobnost. To vas bo zelo zanimalo …

Nekaj časa je že minilo od šova Kmetija, zato nas je zanimalo, kako svoje dni sedaj preživlja eden izmed ljubljencev gledalcev in favoritov za zmago. Poklicali smo Ambroža Vahna Kralja in ga vprašali, kaj je novega.

»Imam se odlično, same lepe stvari se mi dogajajo. Ker sem sam pozitiven in v krogu pozitivnih ljudi, drugače ne more biti,« nam je v smehu priznal in dodal, da je sicer polno zaposlen v svojem podjetju, da je dela ogromno. »Sem v delavni obleki od zore do mraka!«

Zanimalo nas je seveda tudi, kako napreduje njegova sanjska hiška, ki jo obnavlja in kamor se želi preseliti.

»Res sem vesel, da je plata že ulita, kmalu pa pridejo tudi fantje z okni, pa električarji in vodovodarji. Hiška sedaj lepo napreduje, res pa je, da se je vse skupaj malo zavleklo, ker sem bil vmes na bolniški,« nam razloži.

Seveda pa nas je zanimalo tudi, kako je na ljubezenskem področju …

»Ja z Nino sva se žal razšla. Sva poskušala, pa ni šlo. V življenju je pač tako, da moraš tisto, kar se je zgodilo včeraj, pustiti za seboj,« nam je priznal, za konec pa povedal še, da ga ljudje še kar prepoznavajo in se radi z njim pogovorijo.

Pa ima morda ob sebi že novo srčno izbranko? Tudi mnoge podrobnosti o tem nam je zaupal! Izdamo vam jih v prispevku, ki bo objavljen jutri!

Foto: POP TV

Zabava

Kaj se dogaja z znanim slovenskim parom, ki se je spoznal v resničnostnem šovu?

Objavljeno

V redu

Avtor

To smo izvedeli …

Zagotovo se tudi vi še spomnite simpatičnega para, ki se je spoznal in zaljubil v nekoč zelo gledanem šovu Ljubezen na seniku, Erike in Damijana? Kmalu po šovu sta svojim spletnim sledilcem sporočila, da se bosta poročila, postala pa sta tudi starša deklici Klari.

Kako pa se imata danes?

»Starša deklice Klare sta v minulih letih nadgradila srčno kmetovanje na ekološki kmetiji Dvornik, kjer na 29 hektarjih marljivo ustvarjata svoj raj na zemlji. Ukvarjata se tudi z dopolnilnimi dejavnostmi, na kmetiji denimo predelujejo sadje in zelenjavo, sami meljejo različne vrste moke, izdelujejo testenine, pečejo kruh in piškote.,« piše portal njena.

Zdi se, da je parček tudi danes še zelo srečen skupaj.

Erika in Damijan sta srečna skupaj. (foto: osebni arhiv)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Ne boste verjeli, kaj je sedaj storila Kate Balon! To vas bo zelo presenetilo

Objavljeno

V redu

Avtor

Ob pogledu na fotografijo boste dobili kurjo polt.

Kate Balon smo spoznali v šovu Ljubezen po domače, nato pa še v šovu Poroka na prvi pogled. Kot je dejala sama, jo je udeležba v šovih marsikaj naučila, še bolj vestno je pričela delati na sebi.

Kot poroča portal njena, si je zadala tudi izziv, s katerim se je soočila s strahom pred višino. Odpravila se je na atraktivno ferato v Mojstrani in jo tudi uspešno preplezala.

»Še zdaj se čudim, da sem premagala strah, sploh ne vem, kako mi je to uspelo. Iskreno še zdaj ne morem priti k sebi, tako sem pod adrenalinom. Zelo sem se tresla, na trenutke sem povsem zablokirala. Ampak potem sem kar naenkrat dobila pogum in nadaljevala pot,« je povedala za omenjeni portal.

Vsekakor čestitke za tak pogum!

Kate je premagala strah. (foto: osebni arhiv)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Tanja Postružnik Koren presenetila s takšnim razkritjem. Kaj se pripravlja?

Objavljeno

V redu

Avtor

Voditeljica šova Ljubezen po domače povedala to, kar mnogi niso pričakovali.

V šovu Ljubezen po domače, ki je zelo priljubljen med slovenskimi gledalci, smo bili navdušeni tudi nad voditeljico Tanjo Postružmik Koren. S svojo iskrenostjo je šov bogatila in akterje, ki so iskali ljubezen, tudi bodrila. Sedaj pa se pripravlja nekaj novega.

» … za jesen pripravljamo na Pop TV novo zgodbo, v kateri bom morda do zdaj ob vsem, kar sem počela na televiziji, najbolj uživala. Več vam povem septembra,« je razkrila za Svet24.

Na vprašanje, ali se je v vseh letih vodenja ljubezenske oddaje kaj posebnega naučila o ljubezni in ljudeh, pa je odgovorila: “Ogromno sem se naučila. Predvsem to, da so najbolj čisti ljudje tisti, ki so (ali pa smo) umazani od zemlje.”

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals