Domov Zabava Poroka na prvi pogled: Nina razkrila takšne podrobnosti z medenih tednov! To...

Poroka na prvi pogled: Nina razkrila takšne podrobnosti z medenih tednov! To se je dogajalo, ko kamer ni bilo

Nina nam je razkrila nekaj zelo zanimivih dejstev, poslala pa tudi nekaj res čudovitih fotografij, ki razkrivajo, kako sta se v resnici imela na medenih tednih.

Da sta Nina in Domen zares uživala na medenih tednih, ki sta jih doživela v Grčiji, smo videli že v šovu. Da pa je bilo zares nepozabno doživetje, pa nam je razkrila Nina, ki je na svoj Instagram račun dodala dve čudoviti fotografiji. Seveda so nas zanimale podrobnosti.

»Fotografiji, ki sem ju objavila na svoj Instagram račun, sta nastali med raziskovanjem glavnega mesta Rodosa,« je povedala Nina za naš portal in razkrila, da Grčije ni obiskala prvič in nikakor ne zadnjič, saj ji je zelo pri srcu.

»Navdušuje me toplina ljudi, umirjen življenjski slog in pa hrana. Grška kulinarika je kot pisana za mene, veliko solat, sira, oliv,… Res sem uživala v hrani je povedala.

Kako pa sta še preživljala svoje medene tedne? Kaj takšnega sta počela, kar kamere niso ujele?

»Dejansko sva na Rodosu preživela zelo malo časa v čudovitem apartmaju ali na plaži, ker je meni, ki imam rada aktivne počitnice zelo ugajalo. Tako sva veliko hodila, raziskovala različna mesta, šla z malo barkico loviti ribe, obiskala sva dolino metuljev in seveda okušala lokalno hrano,« nam je za konec še povedala Nina. Poslala pa tudi nekaj zares lepih fotografij, ki si jih lahko pogledate spodaj.

Nina obožuje dobro hrano.
Okus Grčije
V dolini metuljev.
Med raziskovanjem …
Sprostitev

Foto: osebni arhiv