Kontaktirajte nas

Zabava

Poroka na prvi pogled: Nina razkrila takšne podrobnosti z medenih tednov! To se je dogajalo, ko kamer ni bilo

Objavljeno

V redu

Nina nam je razkrila nekaj zelo zanimivih dejstev, poslala pa tudi nekaj res čudovitih fotografij, ki razkrivajo, kako sta se v resnici imela na medenih tednih.

Da sta Nina in Domen zares uživala na medenih tednih, ki sta jih doživela v Grčiji, smo videli že v šovu. Da pa je bilo zares nepozabno doživetje, pa nam je razkrila Nina, ki je na svoj Instagram račun dodala dve čudoviti fotografiji. Seveda so nas zanimale podrobnosti.

»Fotografiji, ki sem ju objavila na svoj Instagram račun, sta nastali med raziskovanjem glavnega mesta Rodosa,« je povedala Nina za naš portal in razkrila, da Grčije ni obiskala prvič in nikakor ne zadnjič, saj ji je zelo pri srcu.

»Navdušuje me toplina ljudi, umirjen življenjski slog in pa hrana. Grška kulinarika je kot pisana za mene, veliko solat, sira, oliv,… Res sem uživala v hrani je povedala.

Kako pa sta še preživljala svoje medene tedne? Kaj takšnega sta počela, kar kamere niso ujele?

»Dejansko sva na Rodosu preživela zelo malo časa v čudovitem apartmaju ali na plaži, ker je meni, ki imam rada aktivne počitnice zelo ugajalo. Tako sva veliko hodila, raziskovala različna mesta, šla z malo barkico loviti ribe, obiskala sva dolino metuljev in seveda okušala lokalno hrano,« nam je za konec še povedala Nina. Poslala pa tudi nekaj zares lepih fotografij, ki si jih lahko pogledate spodaj.

Nina obožuje dobro hrano.
Okus Grčije
V dolini metuljev.
Med raziskovanjem …
Sprostitev

Foto: osebni arhiv

Zabava

Šok: Tilen (Kmetija) danes popolnoma spremenjen

Objavljeno

V redu

Avtor

Ste vedeli, da je spremenil svoj videz? Tako je videti sedaj.

Zmagovalec lanske Kmetije Tilen Brglez se je pred poletjem odločil, da spremeni svoj videz. Že pred dnevi je obiskal frizerski salon in se pobarval na blond.

“Zelo sem zadovoljen. To barvo bom obdržal še nekaj časa,“ je povedal  za portal žurnal24 in dodal še, da ga ljudje še vedno prepoznavajo, kar mu je všeč. “Še vedno me prosijo za fotografije. Naj traja. Kadar moram k zdravniku, pa si ponavadi nadenem kapo, da ne pritegnem preveč pozornosti,“ je še razkril za omenjeni portal.

Instagram zgodba

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Zvezdnica resničnostnih šovov udeležena v nesreči. Kaj se dogaja z njo?

Objavljeno

V redu

Avtor

V tujini je bila udeležena v nesreči. Takšne so njene poškodbe …

Zvezdnica resničnostnega šova Sanjski moški, Kaja Casar, ki se je že pred meseci preselile na otok Tenerife, je s svojimi sledilci delila neprijetno izkušnjo. Doživela je namreč nesrečo, ki bi se lahko končala precej huje kot se je. Kaja, ki se pogosto prevaža s skejtom, je vozila po pločniku, ko jo je presenetil voznik na električnem motorju in se vanjo zaletel.

“Pripeljal se je iz ovinka s polno hitrostjo, gledati bi moral naprej, pa je gledal v vse druge smeri. S polno hitrostjo se je zabil vame, tudi jaz pa sem imela svojo hitrost v nasprotno smer. Njemu ni bilo nič, jaz pa sem dobesedno “poletela” naprej, kot da bi malo skočila, padla sem naprej na pločnik. Ni mi jasno, kako mi ni nič, lahko bi si brado presekala. zobe razbila, roko zlomila …,« je opisala Casarjeva, v Instagram zgodbi pa pokazala tudi modrico in razbit telefon.

»Ne, saj daleč od tega, da bi bilo smešno, se pa zavedam, da bi poleg materialne škode lahko bilo stokrat hujše, tako da sem hvaležna, da se je izteklo tako kot se je,« je še zapisala v zgodbi.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals