Kontaktirajte nas

Zabava

Poroka na prvi pogled: Nina sedaj povedala resnico! Takšne želje ima pri spolnih odnosih

Objavljeno

V redu

Sedaj je sama odkrito spregovorila o tem.

V zadnji epizodi šova Poroka na prvi pogled smo lahko videli, da sta se Domen in Nina zelo resno pogovarjala o spolnosti in o tem, kaj komu paše. Njune želje so se nekoliko razhajale, za trenutek se je zdelo, da Domen ne razume popolnoma svoje žene Nine.  Poskušala mu je razložiti, kaj si ona želi in kaj hoče, a Domen se je prestrašil, da ji teh želja ne bo mogel uresničiti.

Ker nas je zanimalo, kakšen pogled ima na spolnost Nina in kaj si misli o zadnji predvajani oddaji, smo jo to tudi vprašali.

Tvoja pričakovanja pri spolnih odnosih so očitno drugačna od Domnovih. Dejal je, da na seks gleda drugače kot ti. Da to zanj ni samo neko nabijanje … da sprošča živce na nekomu drugemu. Kako bi to komentirala?

“Ne bi ravno rekla, da so najina pričakovanja glede spolnih odnosov in intime različna, niti, da na seks gledam tako zelo drugače. Oba bi rada uživala in se imela lepo. Je pa res, da je bil Domen malo šokiran, ko se je zavedal, da sem mogoče malenkost bolj izkušena in odprta za nove stvari. Sama imam izjemo rada intimo in čuten seks, a iskreno, včasih pa mi zapaše tudi, če me partner podredi in malo močneje zgrabi… in v tem ne vidim težav, saj ima vsak svoje fetiše in fantazije, ključno je pa, da se v partnerstvu o tem odkrito in predvsem nežno ter razumevajoče pogovarjamo.”

Rekla si tudi, da imaš občutek, da si on misli, da si ‘ena lajdra z ulice’. Lahko to razložiš?

“Za našo družbo je žal še vedno normalno, da so moški »carji«, če so moški bolj izkušeni, odprti za eksperimentiranje in na sploh če javno govorijo o spolnosti in intimi. A če ženska javno pove, da ima rada spolnost in iskanje meja se jo obsoja in označuje za »lahko« ter »manjvredno«. Zakaj? Ali nismo vsi upravičeni, do užitkov? In, ko sva se z Domnom pogovarjala v teh temah, sem se pa glede na njegovo reakcijo ustrašila, da bo zaradi moje preteklosti gledal drugače na mene, zato sem v izjavi rekla, kar sem rekla.”

Imata NIna in Domen različne želje glede spolnosti?

Foto: Voyo, osebni arhiv

Zabava

Kaj se dogaja z znanim slovenskim parom, ki se je spoznal v resničnostnem šovu?

Objavljeno

V redu

Avtor

To smo izvedeli …

Zagotovo se tudi vi še spomnite simpatičnega para, ki se je spoznal in zaljubil v nekoč zelo gledanem šovu Ljubezen na seniku, Erike in Damijana? Kmalu po šovu sta svojim spletnim sledilcem sporočila, da se bosta poročila, postala pa sta tudi starša deklici Klari.

Kako pa se imata danes?

»Starša deklice Klare sta v minulih letih nadgradila srčno kmetovanje na ekološki kmetiji Dvornik, kjer na 29 hektarjih marljivo ustvarjata svoj raj na zemlji. Ukvarjata se tudi z dopolnilnimi dejavnostmi, na kmetiji denimo predelujejo sadje in zelenjavo, sami meljejo različne vrste moke, izdelujejo testenine, pečejo kruh in piškote.,« piše portal njena.

Zdi se, da je parček tudi danes še zelo srečen skupaj.

Erika in Damijan sta srečna skupaj. (foto: osebni arhiv)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Ne boste verjeli, kaj je sedaj storila Kate Balon! To vas bo zelo presenetilo

Objavljeno

V redu

Avtor

Ob pogledu na fotografijo boste dobili kurjo polt.

Kate Balon smo spoznali v šovu Ljubezen po domače, nato pa še v šovu Poroka na prvi pogled. Kot je dejala sama, jo je udeležba v šovih marsikaj naučila, še bolj vestno je pričela delati na sebi.

Kot poroča portal njena, si je zadala tudi izziv, s katerim se je soočila s strahom pred višino. Odpravila se je na atraktivno ferato v Mojstrani in jo tudi uspešno preplezala.

»Še zdaj se čudim, da sem premagala strah, sploh ne vem, kako mi je to uspelo. Iskreno še zdaj ne morem priti k sebi, tako sem pod adrenalinom. Zelo sem se tresla, na trenutke sem povsem zablokirala. Ampak potem sem kar naenkrat dobila pogum in nadaljevala pot,« je povedala za omenjeni portal.

Vsekakor čestitke za tak pogum!

Kate je premagala strah. (foto: osebni arhiv)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Tanja Postružnik Koren presenetila s takšnim razkritjem. Kaj se pripravlja?

Objavljeno

V redu

Avtor

Voditeljica šova Ljubezen po domače povedala to, kar mnogi niso pričakovali.

V šovu Ljubezen po domače, ki je zelo priljubljen med slovenskimi gledalci, smo bili navdušeni tudi nad voditeljico Tanjo Postružmik Koren. S svojo iskrenostjo je šov bogatila in akterje, ki so iskali ljubezen, tudi bodrila. Sedaj pa se pripravlja nekaj novega.

» … za jesen pripravljamo na Pop TV novo zgodbo, v kateri bom morda do zdaj ob vsem, kar sem počela na televiziji, najbolj uživala. Več vam povem septembra,« je razkrila za Svet24.

Na vprašanje, ali se je v vseh letih vodenja ljubezenske oddaje kaj posebnega naučila o ljubezni in ljudeh, pa je odgovorila: “Ogromno sem se naučila. Predvsem to, da so najbolj čisti ljudje tisti, ki so (ali pa smo) umazani od zemlje.”

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals