Domov Zabava Poroka na prvi pogled: Nina sedaj povedala resnico! Takšne želje ima pri...

Poroka na prvi pogled: Nina sedaj povedala resnico! Takšne želje ima pri spolnih odnosih

Sedaj je sama odkrito spregovorila o tem.

V zadnji epizodi šova Poroka na prvi pogled smo lahko videli, da sta se Domen in Nina zelo resno pogovarjala o spolnosti in o tem, kaj komu paše. Njune želje so se nekoliko razhajale, za trenutek se je zdelo, da Domen ne razume popolnoma svoje žene Nine.  Poskušala mu je razložiti, kaj si ona želi in kaj hoče, a Domen se je prestrašil, da ji teh želja ne bo mogel uresničiti.

Ker nas je zanimalo, kakšen pogled ima na spolnost Nina in kaj si misli o zadnji predvajani oddaji, smo jo to tudi vprašali.

Tvoja pričakovanja pri spolnih odnosih so očitno drugačna od Domnovih. Dejal je, da na seks gleda drugače kot ti. Da to zanj ni samo neko nabijanje … da sprošča živce na nekomu drugemu. Kako bi to komentirala?

“Ne bi ravno rekla, da so najina pričakovanja glede spolnih odnosov in intime različna, niti, da na seks gledam tako zelo drugače. Oba bi rada uživala in se imela lepo. Je pa res, da je bil Domen malo šokiran, ko se je zavedal, da sem mogoče malenkost bolj izkušena in odprta za nove stvari. Sama imam izjemo rada intimo in čuten seks, a iskreno, včasih pa mi zapaše tudi, če me partner podredi in malo močneje zgrabi… in v tem ne vidim težav, saj ima vsak svoje fetiše in fantazije, ključno je pa, da se v partnerstvu o tem odkrito in predvsem nežno ter razumevajoče pogovarjamo.”

Rekla si tudi, da imaš občutek, da si on misli, da si ‘ena lajdra z ulice’. Lahko to razložiš?

“Za našo družbo je žal še vedno normalno, da so moški »carji«, če so moški bolj izkušeni, odprti za eksperimentiranje in na sploh če javno govorijo o spolnosti in intimi. A če ženska javno pove, da ima rada spolnost in iskanje meja se jo obsoja in označuje za »lahko« ter »manjvredno«. Zakaj? Ali nismo vsi upravičeni, do užitkov? In, ko sva se z Domnom pogovarjala v teh temah, sem se pa glede na njegovo reakcijo ustrašila, da bo zaradi moje preteklosti gledal drugače na mene, zato sem v izjavi rekla, kar sem rekla.”

Imata NIna in Domen različne želje glede spolnosti?

Foto: Voyo, osebni arhiv