Domov Zabava Razkrivamo: To je novi sanjski moški! Ime mu je Toni!

Razkrivamo: To je novi sanjski moški! Ime mu je Toni!

Kakšen se vam zdi? Preberite si, kaj počne in kaj od šova pričakuje!

Kdo je sanjski moški, ni dolgo ostalo skrito. Je pa v tem hrvaško televizijo prehitel eden izmed domačih medijev in razkril njegovo identiteto. Nato so to storili še ustvarjalci šova in pokazali sanjskega moškega Hrvaške. Ime mu je Toni Ščulac in je doktor fizike.

»Sebe vidim kot preprosto in radovedno osebo, ki je imela srečo, da je svojo največjo strast spremenila v službo, delam kot profesor fizike na Fakulteti za naravoslovje v Splitu in kot znanstvenik v CERN-u,« se je opisal Sanjski moški Hrvaške. Med drugim je povedal tudi, da se ukvarja z bodybuildingom, želi namreč, da je tako dobro, kot so razviti njegovi možgani, razvito tudi njegovo telo.

Kot je dejal, si je želel še malce pretresti svoje življenje, želel si je narediti nekaj povsem drugačnega in ker ima rad resničnostne šove, se je prijavil tudi sam.

»Pripravljen sem na ljubezen, pogrešam tisto pravo,« je iskreno povedal.

Kaj pričakuje od žensk, kaj ga privlači?

»Privlačita me skromnost in samozavest, ne maram pa arogance in neiskrenosti,« je povedal 31-letni Splitčan in dodal še, da so zanj osnovni ideali odnosa zaupanje, kompromis in spoštovanje.

Od šova pričakuje veliko romantike, zabave in potovanj.

Foto: RTL