Connect with us

Zabava

Razkrivamo: To je novi sanjski moški! Ime mu je Toni!

Published

on

Kakšen se vam zdi? Preberite si, kaj počne in kaj od šova pričakuje!

Kdo je sanjski moški, ni dolgo ostalo skrito. Je pa v tem hrvaško televizijo prehitel eden izmed domačih medijev in razkril njegovo identiteto. Nato so to storili še ustvarjalci šova in pokazali sanjskega moškega Hrvaške. Ime mu je Toni Ščulac in je doktor fizike.

»Sebe vidim kot preprosto in radovedno osebo, ki je imela srečo, da je svojo največjo strast spremenila v službo, delam kot profesor fizike na Fakulteti za naravoslovje v Splitu in kot znanstvenik v CERN-u,« se je opisal Sanjski moški Hrvaške. Med drugim je povedal tudi, da se ukvarja z bodybuildingom, želi namreč, da je tako dobro, kot so razviti njegovi možgani, razvito tudi njegovo telo.

Kot je dejal, si je želel še malce pretresti svoje življenje, želel si je narediti nekaj povsem drugačnega in ker ima rad resničnostne šove, se je prijavil tudi sam.

»Pripravljen sem na ljubezen, pogrešam tisto pravo,« je iskreno povedal.

Kaj pričakuje od žensk, kaj ga privlači?

»Privlačita me skromnost in samozavest, ne maram pa arogance in neiskrenosti,« je povedal 31-letni Splitčan in dodal še, da so zanj osnovni ideali odnosa zaupanje, kompromis in spoštovanje.

Od šova pričakuje veliko romantike, zabave in potovanj.

Foto: RTL

Zabava

Presenečenje pri Delavni akciji: Tako je reagiral Tomas, ko je videl, kaj so mu pripravili

Published

on

Tokrat bo Delavna akcija razveselila mamo samohranilko, ki skrbi za sina s posebnimi potrebami.

Poleg tega, da v delavni akciji Ana z mojstri prenavlja stanovanja, poskrbi še za marsikatero prijetno presenečenje. V tokratni oddaji bomo lahko videli, kako prijetno bo presenetila mamo Suzano in njenega sina Tomasa. Izpolnila jima bo namreč dolgoletno željo.

Ana je dejala Tomasu, da ve, da je zelo športno aktiven, vprašala ga bo, s katerim športom se, poleg košarke, še ukvarja.

»Z biciklom in plavanjem,« je razložil Tomas in na vprašanje, če se boji višine, odkimal. Nato je povedala, da bosta poletela z balonom.

»Zdaj se mi je želja uresničila, sem si že dolgo to želela,« je priznala Suzana, kasneje v balonu pa povedala, da jo je malce strah.

»Kako je svet od tukaj lep,« je še dodala in razkrila, da je zelo vesela, da sta s Tomasom to doživela.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Po Delovni akciji prenove pri Gregi, so se sedaj oglasili s POP TV, to so razkrili

Published

on

V prejšnji oddaji je bila prenova Gregorjevega doma zelo odmevna. Sedaj so se oglasili še s POP TV.

Zagotovo še niste pozabili simpatičnega kuharja Grego, ki mu je Delovna akcija prenovila hišo njegovih staršev.

Komaj 22-letni Gregor je ostal sam in se vrnil v staro in razpadajočo hišo. Njegovi sodelavci so opazili stisko in poklicali Ano na pomoč. Ta mu je z mojstri uredila stanovanje, sedaj je toplo in čudovito.

Mnogi gledalci so se po oddaji strinjali, da si Gregor to zelo zasluži, menijo, da je bila to ena najlepših oddaj.

»In tako je življenje postalo spet polno barv in nove energije. “Za take trenutke je vredno početi to, kar počnemo,” pravi ekipa.,« pa so zapisali na Instagramu še na POP TV in razkrili, da po vsaki dobro opravljeni akciji tudi ekipa ne ostane ravnodušna.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Lina Majcen (Kmetija, Exatlon) presenetila s svojim videzom. Tega se je lotila zelo resno

Published

on

Lina, ki smo jo spoznali v šovu Kmetija, je svoje številne oboževalce presenetila s takšnimi fotografijami.

Lina Majcen, resničnostna zvezdnica, ki smo jo spoznali v šovu Kmetija, nato pa jo spremljali še v šovu Exatlon, kjer ji je zmaga za las ušla, je zelo velika ljubiteljica športa. To dokazuje tudi s fotografijami, s katerimi razveseljuje svoje spletne prijatelje.

Nedavno je objavila niz fotografij, s katerimi je pokazala, da je že nazaj v top formi in da je videti več kot odlično. Njena popolna postava dokazuje, da pridno trenira.

»Če imaš možnost ljubiti, ljubi najprej sebe,« je pripisala poleg in požela številne všečke. Njene fotografije boste našli tukaj.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals