Kontaktirajte nas

Zabava

Serena Williams v šali trdi, da še nikoli ni slišala za Meghan Markle

Objavljeno

V redu

38-letna teniška profesionalka se je v ponedeljek pojavila v video klepetu s svojo starejšo sestro Venus Williams in supermodelom Naomi Campbell, kjer sta ji postavili vprašanje o prijateljici Meghan Markle.

“Ali ste veseli, da se je vaše dekle preselilo v Ameriko, Meghan Markle?”, je 49-letna manekenka Naomi vprašala Sereno.

“Ne vem, o čem govorite,” se je smejala Serena, “Nič ne vem o tem.”

“Mislim, oni so na zahodni obali, ampak …” je rekla Naomi.

“Nikoli je nisem videla, nikoli slišala zanjo, ne poznam je,” je nadaljevala Serena, preden je začela žvižgati.

Meghan in njen mož princ Harry sta se nedavno z 11-mesečnim sinom Archiejem preselila v Los Angeles in so v karanteni.

To zagotovo ni prvič, da se je Serena želela izmuzniti vprašanjem o Meghan. Januarja jo je na avstralskem odprtem turnirju novinar vprašal o nedavno objavljeni odločitvi vojvodinje, da odstopata kot delovna člana kraljeve družine.

Odgovorila je le, “Dober poskus. Poskusili ste.”

Foto: Jimmie Photography / Shutterstock

Zabava

Takole se sprošča Tilen Brglez iz šova Kmetija! Presenečeni?

Objavljeno

V redu

Avtor

Uf, poglejte, kakšen način sproščanja ima letošnji tekmovalec. Mi smo zelo presenečeni …

Tilen Brglez, ki se letos poteguje za glavno nagrado v šovu Kmetija, je prikazan kot umirjen fant, ki pa se rad tudi pošali. Ne izstopa, zdi se, da ga tudi taktiziranje in razni klani ne zanimajo. Zaradi njegove ‘mirnosti’ smo morda še toliko bolj presenečeni, da je Tilen v resnici zelo adrenalinski tip človeka.

23-letni vzgojitelj ima rad adrenalinske športe. O tem, da je zelo uspešen motokrosist, smo že pisali, sedaj pa je objavil fotografijo, s katero je pokazal, kako se je sproščal prejšnjo nedeljo. »Adrenalinsko sproščanje.« je pripisal poleg in prejel številne všečke, med njimi tudi od sotekmovalcev iz kmetije.

Pogledate si jo lahko spodaj. Presenečeni?

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

SIT: Ali veste, kdo je Ana, ki je prejela zlati gumb?

Objavljeno

V redu

Avtor

Mi smo bili presenečeni, ko smo izvedeli to …

V včerajšnji oddaji Slovenija ima talent, je nastopila tudi 17-letna Ana Grdadolnik in s svojim nastopom dobesedno spodnesla stol Ladu Bizovičarju. S svojim glasom je navdušila tako štiričlansko žirijo kot tudi občinstvo. Lado pa ji je podaril zlati gumb.

Lado je med Aninim nastopom padel s stola. (foto: POP TV)

Kdo pa je Ana?

Kot piše portal njena.si, se kljub mladosti lahko že pohvali s številnimi glasbenimi dosežki. »Glasba je njena velika ljubezen že od malih nog, odlično pa se znajde tudi med črno-belimi tipkami, končala je namreč osnovno glasbeno šolo iz klavirja. Poleg nastopanja doma in v tujini je Ana nase opozorila tudi s fantastičnimi posnetki coverjev, izdajo videospota za pesem Kam, katere avtor je Alex Volasko, medtem ko je besedilo napisala sama, lanskega februarja pa je luč sveta ugledal tudi videospot za pesem Zgodbe,« piše omenjeni portal.

Foto: POP TV 

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Tako je danes videti Manja Šernek iz šova Ljubezen po domače! Ste presenečeni?

Objavljeno

V redu

Avtor

Šokirani boste, ko boste videli, kako je videti danes!

Manjo Šernek lahko trenutno spremljamo v šovu Ljubezen po domače, kjer se poteguje za srce Davida Krulčiča iz Strunjana. In če je bila Manja še med snemanjem šova bolj okrogle postave, pa se je to v letu dni od pričetka oddaje zelo spremenilo.

Manja je namreč oklestila nekaj kilogramov in sedaj preko družbenih omrežij ponosno kaže svojo popolno postavo. Kot boste lahko videli na spodnjih fotografijah, je Manja resnično prava lepotica.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

POPULARNO

sidereals