Domov Zanimivosti Pevka Nina Badrić pogreša prijateljico in druženje na luksuzni jahti moža miljarderja

Pevka Nina Badrić pogreša prijateljico in druženje na luksuzni jahti moža miljarderja

Nino Badrić veže dolgoletno prijateljstvo z nekdanjo pevko, danes bolj znano kot ženo ruskega milijarderja Andreia Melnichenka Aleksandro Melnichenko. Čeprav se ne vidita pogosto, sta v pomembnih življenjskih trenutkih vedno skupaj.

Skupaj so večkrat uživali na hrvaški obali, zakonca pa sta Nino gostila na njuni luksuzni jahti, katere vrednost je ocenjena na 500 milijonov dolarjev. Skupaj so uživali na Karibih, kjer je Aleksandra Melnichenko pred nekaj leti praznovala rojstni dan s svojimi najbližjimi prijatelji. Na impresivni jahti, dolgi kar 142,8 metra, je Nina Badrić s prijateljico uživala na St. Bartsu, pa tudi na Ibizi. Mimogrede, jahta, ki se razteza na osmih nadstropjih in ima helidrom, je delo oblikovalca Phillipa Starcka.

Zaradi epidemije se prijateljici nista videli že od poletja, a Nina se je Aleksandrinega rojstnega dne spomnila in ji čestitala tudi javno, na družbenih omrežjih.

Končno morava najti tisti” pravi “japonski kimono.” In praznovati vsaj še 100 rojstnih dni z nasmehom “okrog glave” kot vedno doslej … Ustvariti nove lepe spomine, ki jih bomo vedno privlekli na plan, če pride tudi kak turoben dan. Vse najboljše moja lepotica, tvoja Nina te ima rada, “ je zapisala.

Čeprav se zaradi oddaljenosti ne vidita pogosto, sta si v pomembnih trenutkih vedno blizu. Tako je bila Nina v izbrani elitni družbi tudi marca 2017, na intimni zabavi v Monaku na zabavi pred rojstvom prijateljičinega drugega otroka. 

Ninina prijateljica Aleksandra je, preden se je poročila z ruskim milijarderjem Andreiem,  živela v Srbiji. Pri 15 letih je postala manekenka in nato s svojimi kolegi iz sveta mode ustanovila skupino Models. Svojega bodočega moža je spoznala leta 2003 na jugu Francije, dve leti kasneje pa sta se poročila. Poroka je bila ocenjena na tri milijone funtov, peli pa so jima Whitney Houston, Christina Aguilera in Julio Iglesias.

foto: Instagram