Domov Za Navdih Numerološka usmeritev dneva – Nedelja, 24.5.2020

Numerološka usmeritev dneva – Nedelja, 24.5.2020

»Želim ti srečo, ki jo občutiš, če imaš vedno nekaj, kar lahko podariš: presenečenje, naklonjenost, sveže pečene rogljičke, žepnice, oreščke in jabolka, pomoč pri čiščenju, pri iskanju muck, potrpežljivo poslušanje, udobje, mir. Naj si vedno zapomnijo tvojo prijaznost in naj pozabijo tvoje napake.« Helen Exley

Današnji dan bo izpolnjen, če boste postavili dom in družino na prvo mesto. Samski pa prijateljstvo. Danes je čas za sodelovanje in medsebojno pomoč. Vzdržite se ravnanj, ki bi vodila v razdor. Dan pozdravlja ljubezen in ljubeznivost, pravičnost in velikodušnost, odgovornost in prilagodljivost. Navidezna nasprotja (ljudi, ideje, zadeve,…)boste znali združiti v nove, višje celote, ki bodo lahko super funkcionirale. Instinktivno boste vedeli, kaj bo delovalo in kaj ne.

Dan je idealen za ustvarjanje razmerij: za vzpostavitev novega partnerstva ali za oživitev starega, za sklenitev poslovnega partnerstva ali novega prijateljstva oz. poznanstva.

Na splošno si boste danes želeli ljubezni in romantike. Bolj kot običajno boste izžarevali magnetizem in privlačnost do nasprotnega spola. Uživali  boste v prejemanju čustev, pozornosti in daril iz strani nasprotnega spola. Dan prinaša mnogo dobrega iz strani drugih. Sami pa se morate izogibati prevzetnosti, sebičnosti in pretirani trmi. 

Čustva bodo nalezljiva, senzibilni boste čez vse meje. 

Uživajte na družinskem nedeljskem izletu ali na romantičnem potepanju. Naj vam v srcih sije sonce.

Vaša numerologinja Alenka

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko