Raziskava potrjuje: Pri večini parov so spolni odnosi pogostejši poleti

<div id="midasWidget__r92"></div>

Raziskave so pokazale, da je več kot polovica žensk v postelji bolj aktivnih v poletnih mesecih. No, temu podatku pa prav nič ne zaostajajo tudi moški. Vas zanima, zakaj je tako?

Raziskave, ki so jih opravili britanski znanstveniki so pokazale, da so poletni meseci dobri že za eno stvar več, to je za ‘posteljne vragolije’. Raziskali so, zakaj je temu tako, zakaj je libido v toplih in svetlih mesecih večji.

Na prvo mesto so postavili dejstvo, da je poletje čas dopustov in oddiha. Pari, mladi in starejši, odhajajo na izlete, na dopust, na potovanja. Tam se lažje sprostijo, odmislijo vsakdanje skrbi in temu primerno se odraža tudi želja po spolnih odnosih. Seveda pa k temu pripomore še toplo in sončno vreme. Kar priznajte, to so idealni pogoji!

Na drugo mesto so znanstveniki postavili garderobo. Dejstvo je, da je, vsaj nežnejši spol, čez zimo oblečen in zapet od nog do glave, povrhu vsega pa še pokrit z odejo ali dvema. V poletnih mesecih pa se pokažejo stegna, ramena, dekolte. Moški paradirajo zgoraj brez, ženske nagajivo odkrivajo svoje telo in vse to pripomore k poželjivim pogledom. Dodamo še kanček nagajivosti in strast je tu.

Poletje je čas oddiha in sprostitve. (foto: Shutterstock)

Na tretjem mestu pa je menjava okolja. Domača postelja je že tako znana. Par jo pozna do potankosti. Najbrž je večina že tako dobro izurjena, da točno ve, kje bo postelja zaškripala, ko bosta spremenila položaj. Ko pa se odpravimo na počitnice, na dopust, se odprejo tudi nove možnosti okolja. Zakaj pa ne?! Spolni odnos je veliko boljši, če se ne dogaja v postelji. Le previdni bodite, da niste preveč vidni ostalim avanturističnim parom, da ne povzročite kake prometne nesreče ali pa kakšnega zaskoka čeljusti.

Foto: Shutterstock

<div id="midasWidget__r92"></div>

Written By

Bum Novice