Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Nina Grilc iskreno povedala, kako živi pol leta po moževi smrti

Objavljeno

V redu

Odprla je svoje srce in razkrila vse.

Pol leta je minilo od tragične nesreče, v kateri je vrhunski border Marko Grilc izgubil življenje, za sabo pa pustil visoko nosečo ženo Nino, sina Maxxa in hčerko Emmo.

Rebeka Dremelj in Andreja Freyer sta za portal Nepremagljiva tokrat gostili Nino, ki je prišla skupaj s svojo najmlajšo, komaj šest mesečno Alasko Olivio, poleg pa povabili še družinsko terapevtko Melito Kuhar.

Na začetku pogovora je Dremljeva vprašala, koko zmore, kako se spopada sy situacijo, v kateri je.

»Če začneš razmišljat preveč nazaj, ali pa preveč naprej, stvari hitro postanejo preveč. Nekdo mi je dejal takrat na začetku: Pojdi iz dneva v dan … Jaz sem se zelo težko sprijaznila s tem, kaj pride potem. Kje je sedaj? Ne more človek kar biti, potem pa ga naenkrat ni več. Še danes ne vem čisto točno, v kaj verjamem,« je iskreno priznala Grilčeva, v naročju pa držala najmlajšo deklico.

Nina Grilc je razkrila, kako živijo.

Med drugim je Rebeko zanimalo, kako je lahko za vse poskrbela sama, dejala je, da je imela občutek, da je bila z otroki polno zaposlena. »Kaj te je gnalo, da si mogoče sploh nisi vzela čada za žalovanje,« jo je vprašala, zanimalo jo je, če je otroke zaposlovala zato, da ne bi toliko občutili očetove smrti.

»Jaz se izogibam tega, da otroci ne bi občutili tega, kar se je zgodilo. Ker se je zgodilo. On je bil tako velik del našega življenja, njihovega življenja, da pač to ni nekaj, kar lahko potlačiš,« je razložila in dodala, da se o njem zelo veliko pogovarjajo.

Celoten pogovor boste našli spodaj.

Foto: posnetek zaslona

Zanimivosti

Vau, kakšen sanjski dopust si je privoščila Rebeka Dremelj

Objavljeno

V redu

Avtor

Z družino so odpotovali na sanjski otok.

Priljubljena slovenska pevka in uspešna podjetnica Rebeka Dremelj je svojim številnim spletnim prijateljem pokazala, kako uživa. Z družino in prijatelji se je odpravila na sanjski dopust na Zanzibar in že delila prve utrinke prvega dopustniškega dne.

»Sončni zahod smo počakali, zdaj gremo pa spat,« je med drugim razkrila v posnetku. Po naporni poti in menjavi časovnega pasu so zagotovo vsi zelo utrujeni.

Posnetek, ki vas bo zares navdušil, boste našli spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Marjetka in Aleš Vovk pokazala, kako rajsko se imajo na dopustu

Objavljeno

V redu

Avtor

Uživajo maksimalno.

Priljubljeni par Aleš Vovlk in Marjetka, znana tudi kot duo Maraaya, te dni uživa na Korčuli. V Instagram zgodbi sta pokazala, kako čudovito se imajo in kakšne novosti so jih presenetile na plaži La Banya, ki velja za eno najlepših plaž. Kot je dejala Marjetka, njuna sinova noro uživata.

»Spet ustvarjamo najlepše družinske spomine,« pa je pripisala v eni od zgodb, ki jih je delila med svoje sledilce.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ojoj, ali priljubljenega igralca čaka 4 leta zapora? Kaj se dogaja?

Objavljeno

V redu

Avtor

Igralec, ki je zelo priljubljen tudi pri nas, je v težavah …

Kot poročajo Slovenske novice, naj bi imel igralec Burak Özçivit, ki so ga slovenski gledalci spoznali v priljubljeni nadaljevanki Moja boš, težave zaradi tožbe in naj bi mu grozilo celo do štiri leta zapora.

»Burak je menda užalil več scenskih delavcev, ti pa so ga prijavili in zoper njega vložili tožbo. Tožilstvo je predlagalo poravnavo, do katere pa ni prišlo, zato je zanj zahtevalo zaporno kazen od treh mesecev do štirih let,« piše omenjeni portal in dodaja še: »Prva obravnava je že bila, vendar jo je sredi razprave Burak zapustil, več narokov pa je bilo prestavljenih. Burak se je sporekel z delavci, ki niso poskrbeli za njegovo varnost ob snemanju prizorov mečevanja na konjih, saj je zaradi tega trikrat padel s konja. Več izjav o tem ne želi dajati.«

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals