Domov Zanimivosti Nina Grilc iskreno povedala, kako živi pol leta po moževi smrti

Nina Grilc iskreno povedala, kako živi pol leta po moževi smrti

Odprla je svoje srce in razkrila vse.

Pol leta je minilo od tragične nesreče, v kateri je vrhunski border Marko Grilc izgubil življenje, za sabo pa pustil visoko nosečo ženo Nino, sina Maxxa in hčerko Emmo.

Rebeka Dremelj in Andreja Freyer sta za portal Nepremagljiva tokrat gostili Nino, ki je prišla skupaj s svojo najmlajšo, komaj šest mesečno Alasko Olivio, poleg pa povabili še družinsko terapevtko Melito Kuhar.

Na začetku pogovora je Dremljeva vprašala, koko zmore, kako se spopada sy situacijo, v kateri je.

»Če začneš razmišljat preveč nazaj, ali pa preveč naprej, stvari hitro postanejo preveč. Nekdo mi je dejal takrat na začetku: Pojdi iz dneva v dan … Jaz sem se zelo težko sprijaznila s tem, kaj pride potem. Kje je sedaj? Ne more človek kar biti, potem pa ga naenkrat ni več. Še danes ne vem čisto točno, v kaj verjamem,« je iskreno priznala Grilčeva, v naročju pa držala najmlajšo deklico.

Nina Grilc je razkrila, kako živijo.

Med drugim je Rebeko zanimalo, kako je lahko za vse poskrbela sama, dejala je, da je imela občutek, da je bila z otroki polno zaposlena. »Kaj te je gnalo, da si mogoče sploh nisi vzela čada za žalovanje,« jo je vprašala, zanimalo jo je, če je otroke zaposlovala zato, da ne bi toliko občutili očetove smrti.

»Jaz se izogibam tega, da otroci ne bi občutili tega, kar se je zgodilo. Ker se je zgodilo. On je bil tako velik del našega življenja, njihovega življenja, da pač to ni nekaj, kar lahko potlačiš,« je razložila in dodala, da se o njem zelo veliko pogovarjajo.

Celoten pogovor boste našli spodaj.

Foto: posnetek zaslona