Domov Zanimivosti Filmski svet žaluje: Umrl sin svetovno znanega igralca

Filmski svet žaluje: Umrl sin svetovno znanega igralca

Filmski svet je zavit v črnino, umrl je namreč sin zelo znanega igralca, ki ga poznamo vsi …

Tragično je življenje zaključil fotograf Ari Boulogne, ki je trdil, da je sin znanega igralca Alaina Delona in nemške pevke Nice. Star je bil 60 let.

Kot poroča časnik Le Parisien so Boulogna v petek zvečer našli mrtvega na njegovem pariškem domu: njegovo truplo je bilo v dnevni sobi v napredovalem stanju razkroja.

Alain Delon je vedno zanikal, da bi bil oče Arija Boulognea, medtem ko je njegova mati Nico, model in pevka, ki je umrla leta 1988, vedno trdila, da se je njen sin rodil iz kratkega razmerja z igralcem na začetku šestdesetih let. Ari je vložil tudi tožbo za priznanje očetovstva, vendar je francosko pravosodje tožbo zavrnilo, češ da je za to pristojna Švica, država, v kateri ima Delon stalno prebivališče.

Arija Boulogneja je vzgajala mati Alaina Delona, Edith (s katero je bil igralec vedno v slabih odnosih), ki ga je vzela s seboj na svoj dom na obrobju Pariza. Njen drugi mož Pierre Boulogne pa je malega Arija celo posvojil in mu dal svoj priimek.

Njegovo odraščanje je bilo mučno, kot poroča medij, naj bi od 16. leta dalje užival droge skupaj z materjo. »Delila sva si celo isto brizgalko,« naj bi dejal in dodal, da je bil to zanju način, kako biti skupaj.

Foto: pexels.com