Kontaktirajte nas

Zabava

Ljubezen po domače: Boštjan iskreno o tem, da se mu je podrl svet

Objavljeno

V redu

V novi sezoni šova Ljubezen po domače, bo svojo ljubezen poskušal najti tudi kmet Boštjan Kulovic. Iskreno je spregovoril o svoji zelo žalostni izkušnji.

Ambasadorka ljubezni Tanja Postružnik Koren je obiskala podeželske junake, ki jih bomo spremljali v šesti sezoni Ljubezni po domače. Med njimi je 31-letni Boštjan, ki je v preteklosti doživel strašno razočaranje, a kljub temu ni izgubil vere v ljubezen, poroča portal 24ur.com.

31-letni Boštjan Kulovic prihaja iz Novega mesta. Je kmet po duši, po srcu pa velik romantik. Na 35 hektarjev veliki kmetiji ima gozd, pašnike, krave, pujse, race, dva psa in mačko. Zjutraj nahrani živali, pregleda pašnike, nato se loti opravil. V prostem času pozabi na skrbi in je v svojem svetu. V življenju sledi svojemu srcu, saj ne želi, da bi na stara leta karkoli obžaloval. Želi ustvariti družino, da bo lahko svoje imetje zapustil svojim potomcem, njegovo srce pa hrepeni po ljubezni.

Zame je ljubezen nekaj lepega, občutek sreče, ki jo čutiš do druge osebe, neko topliino v srcu, in veš, da bi za to osebo naredil vse,” je še povedal za omenjeni portal in razkril, da je bil v preteklosti v ljubezni močno razočaran.

Meni, da je ženske treba razvajati, da se ne počutijo zapostavljene, sam prisega na majhne pozornosti. Všeč so mu preproste, delavne ženske, z jasnimi cilji v življenju, komunikativne in pripravljene na resno zvezo. Tanji je zaupal, da še nobeno dekle ni hotelo živeti na kmetiji. Njegov največji strah je, da bi bil v ljubezni znova razočaran ali prevaran. Prav to je doživel z dekletom, s katerim sta bila skupaj 4 leta. Na dan njune obletnice jo je zaprosil za roko, a je prstan zavrnila rekoč: “Varam te.” Takrat se mu je podrl svet, a sedaj znova optimistično zre v prihodnost.

Foto: POP TV

Zabava

Jasna Kuljaj objavila takšno vročo fotografijo

Objavljeno

V redu

Avtor

Poglejte si njene dolge noge …

Tokrat je svoje oboževalce s fotografijo v kopalkah razveselila priljubljena televizijska voditeljica Jasna Kuljaj. Objavila je lepo fotografijo, na kateri sloni ob ograji, oblečena pa je v čudovite kopalke, ki lepo razkrivajo, kako dolge in vitke noge ima.

Fotografijo je posnela njena hči Anastazija in predvidevamo, da se ima družinica zelo lepo ob morju.

Seveda je Jasna za fotografijo požela številne pohvale, mnogi njeni spletni prijatelji menijo, da je zelo vroča.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Nuša Derenda razveselila s čudovito fotografijo

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena pevka se je oglasila preko družbenega omrežja in navdušila svoje oboževalce.

Slovenska pevka Nuša Derenda je aktivna tudi na družbenih omrežjih, kjer ohranja stik s svojimi spletnimi prijatelji. Tokrat jih je razveselila z morsko fotografijo. Dodala je čudovito fotko sončnega zahoda, na njej pa je tudi ona s svojim psičkom.

Nasmejana Nuša, ki uživa na oddihu v Novigradu, je poleg zapisala: “Obožujem sončne zahode.
Tale včeraj je bil res nekaj posebnega…
Pozdrav iz Istre”

Pa vi, obožujete sončne zahode? Mi jih!

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

FOTO: Takole sta znani Slovenki uživali na jahti bogataša

Objavljeno

V redu

Avtor

Tudi letos je zabavno na jahti slovenskega kriptobogataša. Tokrat je povabil na nepozabno doživetje dve znani Slovenki, ki smo ju spremljali v šovu Sanjski moški.

Sanjska doživetja se za Mary Ševo in Tjašo Kramarič očitno še kar nadaljujejo ali pa so se morda šele dobro začela. Damian Merlak, njegovo premoženje je lani znašalo neverjetnih 124 milijonov evrov, je letos na svojo luksuzno jahto povabil Mary in Tjašo. Seveda sta povabilo sprejeli in naredili tudi niz fotografij, ki sta jih objavili na družbenem omrežju.

Jahta je plula ob hrvaški obali, med drugim so obiskali tudi Kornate. Verjamemo, da so se imeli (morda se še imajo) nepozabno.

Fotografije pa si poglejte spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

POPULARNO