Domov Zabava Ljubezen po domače: Boštjan iskreno o tem, da se mu je podrl...

Ljubezen po domače: Boštjan iskreno o tem, da se mu je podrl svet

V novi sezoni šova Ljubezen po domače, bo svojo ljubezen poskušal najti tudi kmet Boštjan Kulovic. Iskreno je spregovoril o svoji zelo žalostni izkušnji.

Ambasadorka ljubezni Tanja Postružnik Koren je obiskala podeželske junake, ki jih bomo spremljali v šesti sezoni Ljubezni po domače. Med njimi je 31-letni Boštjan, ki je v preteklosti doživel strašno razočaranje, a kljub temu ni izgubil vere v ljubezen, poroča portal 24ur.com.

31-letni Boštjan Kulovic prihaja iz Novega mesta. Je kmet po duši, po srcu pa velik romantik. Na 35 hektarjev veliki kmetiji ima gozd, pašnike, krave, pujse, race, dva psa in mačko. Zjutraj nahrani živali, pregleda pašnike, nato se loti opravil. V prostem času pozabi na skrbi in je v svojem svetu. V življenju sledi svojemu srcu, saj ne želi, da bi na stara leta karkoli obžaloval. Želi ustvariti družino, da bo lahko svoje imetje zapustil svojim potomcem, njegovo srce pa hrepeni po ljubezni.

Zame je ljubezen nekaj lepega, občutek sreče, ki jo čutiš do druge osebe, neko topliino v srcu, in veš, da bi za to osebo naredil vse,” je še povedal za omenjeni portal in razkril, da je bil v preteklosti v ljubezni močno razočaran.

Meni, da je ženske treba razvajati, da se ne počutijo zapostavljene, sam prisega na majhne pozornosti. Všeč so mu preproste, delavne ženske, z jasnimi cilji v življenju, komunikativne in pripravljene na resno zvezo. Tanji je zaupal, da še nobeno dekle ni hotelo živeti na kmetiji. Njegov največji strah je, da bi bil v ljubezni znova razočaran ali prevaran. Prav to je doživel z dekletom, s katerim sta bila skupaj 4 leta. Na dan njune obletnice jo je zaprosil za roko, a je prstan zavrnila rekoč: “Varam te.” Takrat se mu je podrl svet, a sedaj znova optimistično zre v prihodnost.

Foto: POP TV