Kontaktirajte nas

Zabava

Ljubezen po domače: Boštjan iskreno o tem, da se mu je podrl svet

Objavljeno

V redu

V novi sezoni šova Ljubezen po domače, bo svojo ljubezen poskušal najti tudi kmet Boštjan Kulovic. Iskreno je spregovoril o svoji zelo žalostni izkušnji.

Ambasadorka ljubezni Tanja Postružnik Koren je obiskala podeželske junake, ki jih bomo spremljali v šesti sezoni Ljubezni po domače. Med njimi je 31-letni Boštjan, ki je v preteklosti doživel strašno razočaranje, a kljub temu ni izgubil vere v ljubezen, poroča portal 24ur.com.

31-letni Boštjan Kulovic prihaja iz Novega mesta. Je kmet po duši, po srcu pa velik romantik. Na 35 hektarjev veliki kmetiji ima gozd, pašnike, krave, pujse, race, dva psa in mačko. Zjutraj nahrani živali, pregleda pašnike, nato se loti opravil. V prostem času pozabi na skrbi in je v svojem svetu. V življenju sledi svojemu srcu, saj ne želi, da bi na stara leta karkoli obžaloval. Želi ustvariti družino, da bo lahko svoje imetje zapustil svojim potomcem, njegovo srce pa hrepeni po ljubezni.

Zame je ljubezen nekaj lepega, občutek sreče, ki jo čutiš do druge osebe, neko topliino v srcu, in veš, da bi za to osebo naredil vse,” je še povedal za omenjeni portal in razkril, da je bil v preteklosti v ljubezni močno razočaran.

Meni, da je ženske treba razvajati, da se ne počutijo zapostavljene, sam prisega na majhne pozornosti. Všeč so mu preproste, delavne ženske, z jasnimi cilji v življenju, komunikativne in pripravljene na resno zvezo. Tanji je zaupal, da še nobeno dekle ni hotelo živeti na kmetiji. Njegov največji strah je, da bi bil v ljubezni znova razočaran ali prevaran. Prav to je doživel z dekletom, s katerim sta bila skupaj 4 leta. Na dan njune obletnice jo je zaprosil za roko, a je prstan zavrnila rekoč: “Varam te.” Takrat se mu je podrl svet, a sedaj znova optimistično zre v prihodnost.

Foto: POP TV

Zabava

Šok! Sta Nina in Domen (Poroka na prvi pogled) v resnici spala ločeno?

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšna je vsa resnica. Presenečeni?

V zadnjem predvajanem delu šova Poroka na prvi pogled smo lahko videli, da je bila Nina že zjutraj s svojo odejo na kavču, Domen pa je kraljeval na postelji v spalnici. Če ste se tudi vi spraševali, ali je bil morda to znak, da parček ni spal skupaj, si preberite odgovor.

»Nisva spala narazen, samo jaz sem dosti prej ustala in sem šla v dnevno, da je lahko on še naprej spal,« nam je v smehu pojasnila Nina.

Kot smo lahko razbrali iz njunega pogovora, je bila noč zelo naporna, akterji šova pa prejšnjega večera očitno zelo dobro razpoloženi.

Nina in Domen na zadnji ceremoniji.

Foto: Planet TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Se spomnite Majde iz šova Kmetija? Danes je povsem spremenjena

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je, kako je videti. Všeč vam bo!

Majdo Candir smo spoznali v lanski sezoni šova Kmetija. Z določenimi tekmovalci se je takoj spoprijateljila, z mnogimi ostala povezana tudi potem, ko so kamere ugasnile. Tako je pred kratkim nekaj sotekmovalcev povabila tudi na praznovanje svojega 60. rojstnega dne, na družbeno omrežje Instagram pa je še dodala fotografijo.

»Nekaj dni nazaj smo se kmetje poveselili za mojih 60 let. To je ena slika izmed njih.( Tilen,Tjaša, Majda),« je pripisala poleg fotografije, na kateri pa poleg nje stojita tudi Tjaša in Tilen. Opazili pa smo, da je Majda videti mnogo bolje. Zdi se, da je oklestila nekaj odvečnih kilogramov, njen videz pa je bolj mladosten.

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Mija sedaj povedala resnico: To se trenutno dogaja med njo in Lovrom

Objavljeno

V redu

Avtor

Sta skupaj ali ne? Presenečeni boste nad njeno resnico.

V šovu Ljubezen po domače smo lahko videli, kako sta Mija Rovtar in Lovro Gregorš pričela najprej namenjati drug drugemu lepe poglede, sledili so dotiki in objemčki in proti koncu je bilo že vsem jasno, da je vzklila prava ljubezen, ki pa jo je Lovro potrdil še z zaroko.

Ko so kamere ugasnile, sta imela nekaj nesoglasij, kateri par pa jih nima? A zlobni jeziki so se takoj oglasili, nekateri privoščljivo, spet drugi, da je vse skupaj le igra. Ko je Mija odšla še sama na koncert, pa se nekaj časa sploh niso ohladili.

Zato smo poklicali Mijo, ki je znana po tem, da pove točno tisto, kar si misli. Saj veste, Lovro je premišljen, Mija pa prej spregovori in šele nato premisli.

Razkrila nam je, da sta se res nekaj spričkala, a nato imela dolg pogovor. »Je bilo dosti stvari narobe razumljeno na obeh straneh,« je pojasnila, a takoj dodala, da sta kmalu ugotovila, da sta prav prikupno otročja in se smejala svojemu prepirčku.

»Seveda sva skupaj! Eden brez drugega ne moreva, se pa zavedava tudi, da sva si zelo različna, a tudi temu se nasmejiva. A vse to je rešljivo, če nastopi kakšna težava, jo rešiva s pogovorom. Lovro je res nekaj posebnega,« je odkrito povedala Mija.

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals