Domov Zabava Polona iskreno povedala, kakšno je bilo vzdušje, ko je odšla Mary Ševo

Polona iskreno povedala, kakšno je bilo vzdušje, ko je odšla Mary Ševo

Polona Kranjc, ki se je v šovu Sanjski moški potegovala za srce postavnega Gregorja Čeglaja, je izdala nekaj pikantnih podrobnosti.

Potem ko na ceremoniji vrtnic ni prejela vrtnice, se je Polona Kranjc morala posloviti. Poslovila se je tudi od Laure Beranič in Ane Pusovnik, s katerima je stkala pravo prijateljstvo. In čeprav sta se z Lauro prepirali v lokalu zaradi izmenjave mnenj, pa pravi, da še vedno navija zanjo.

Kaj pa meni o Mary Ševo in o tem, da je slednja šov zapustila pred njo?

“Ker ni šlo za to, katera bo dlje notri, ampak katera bo Gregorjeva sopotnica. Seveda pa sem bila vesela, da je šla, saj je bilo vzdušje po njenem odhodu neverjetno. Pozitivno, seveda. Vse punce smo se razumele, ni bilo prepirov in vzdušje je bilo res prijetno. Sem pa seveda mnenja, da bi morala šov zapustiti že prej, glede na to, da Gregor arogance pri ženskah ne prenaša, za Marico pa je sam povedal, da se mu na trenutke zdi, da je arogantna.”,« je priznala za portal 24ur.com.

Na vprašanje, ali je po šovu našla svojega sanjskega moškega, pa odgovarja: “Na žalost po koncu snemanja še nisem našla svojega sanjskega moškega, predvsem sem se posvetila sebi in predvsem sem potrebovala nekaj časa, da se vrnem v realnost in vse ‘sprocesiram’, kajti zgodilo se je marsikaj in nekaj časa je še ostala tista evforija in navdušenje, ampak zdaj že spet normalno živim kot sem prej, še vedno opravljam tri službe, preživljam čas z družino in predvsem stojim na realnih tleh. Sem pa res zelo hvaležna za to izkušnjo in bi jo ponovila še stokrat.

Foto: POP TV