Kontaktirajte nas

Zabava

Polona iskreno povedala, kakšno je bilo vzdušje, ko je odšla Mary Ševo

Objavljeno

V redu

Polona Kranjc, ki se je v šovu Sanjski moški potegovala za srce postavnega Gregorja Čeglaja, je izdala nekaj pikantnih podrobnosti.

Potem ko na ceremoniji vrtnic ni prejela vrtnice, se je Polona Kranjc morala posloviti. Poslovila se je tudi od Laure Beranič in Ane Pusovnik, s katerima je stkala pravo prijateljstvo. In čeprav sta se z Lauro prepirali v lokalu zaradi izmenjave mnenj, pa pravi, da še vedno navija zanjo.

Kaj pa meni o Mary Ševo in o tem, da je slednja šov zapustila pred njo?

“Ker ni šlo za to, katera bo dlje notri, ampak katera bo Gregorjeva sopotnica. Seveda pa sem bila vesela, da je šla, saj je bilo vzdušje po njenem odhodu neverjetno. Pozitivno, seveda. Vse punce smo se razumele, ni bilo prepirov in vzdušje je bilo res prijetno. Sem pa seveda mnenja, da bi morala šov zapustiti že prej, glede na to, da Gregor arogance pri ženskah ne prenaša, za Marico pa je sam povedal, da se mu na trenutke zdi, da je arogantna.”,« je priznala za portal 24ur.com.

Na vprašanje, ali je po šovu našla svojega sanjskega moškega, pa odgovarja: “Na žalost po koncu snemanja še nisem našla svojega sanjskega moškega, predvsem sem se posvetila sebi in predvsem sem potrebovala nekaj časa, da se vrnem v realnost in vse ‘sprocesiram’, kajti zgodilo se je marsikaj in nekaj časa je še ostala tista evforija in navdušenje, ampak zdaj že spet normalno živim kot sem prej, še vedno opravljam tri službe, preživljam čas z družino in predvsem stojim na realnih tleh. Sem pa res zelo hvaležna za to izkušnjo in bi jo ponovila še stokrat.

Foto: POP TV

Zabava

Jasna Kuljaj objavila takšno vročo fotografijo

Objavljeno

V redu

Avtor

Poglejte si njene dolge noge …

Tokrat je svoje oboževalce s fotografijo v kopalkah razveselila priljubljena televizijska voditeljica Jasna Kuljaj. Objavila je lepo fotografijo, na kateri sloni ob ograji, oblečena pa je v čudovite kopalke, ki lepo razkrivajo, kako dolge in vitke noge ima.

Fotografijo je posnela njena hči Anastazija in predvidevamo, da se ima družinica zelo lepo ob morju.

Seveda je Jasna za fotografijo požela številne pohvale, mnogi njeni spletni prijatelji menijo, da je zelo vroča.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Nuša Derenda razveselila s čudovito fotografijo

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena pevka se je oglasila preko družbenega omrežja in navdušila svoje oboževalce.

Slovenska pevka Nuša Derenda je aktivna tudi na družbenih omrežjih, kjer ohranja stik s svojimi spletnimi prijatelji. Tokrat jih je razveselila z morsko fotografijo. Dodala je čudovito fotko sončnega zahoda, na njej pa je tudi ona s svojim psičkom.

Nasmejana Nuša, ki uživa na oddihu v Novigradu, je poleg zapisala: “Obožujem sončne zahode.
Tale včeraj je bil res nekaj posebnega…
Pozdrav iz Istre”

Pa vi, obožujete sončne zahode? Mi jih!

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

FOTO: Takole sta znani Slovenki uživali na jahti bogataša

Objavljeno

V redu

Avtor

Tudi letos je zabavno na jahti slovenskega kriptobogataša. Tokrat je povabil na nepozabno doživetje dve znani Slovenki, ki smo ju spremljali v šovu Sanjski moški.

Sanjska doživetja se za Mary Ševo in Tjašo Kramarič očitno še kar nadaljujejo ali pa so se morda šele dobro začela. Damian Merlak, njegovo premoženje je lani znašalo neverjetnih 124 milijonov evrov, je letos na svojo luksuzno jahto povabil Mary in Tjašo. Seveda sta povabilo sprejeli in naredili tudi niz fotografij, ki sta jih objavili na družbenem omrežju.

Jahta je plula ob hrvaški obali, med drugim so obiskali tudi Kornate. Verjamemo, da so se imeli (morda se še imajo) nepozabno.

Fotografije pa si poglejte spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

POPULARNO