Kontaktirajte nas

Zabava

Polona iskreno povedala, kakšno je bilo vzdušje, ko je odšla Mary Ševo

Objavljeno

V redu

Polona Kranjc, ki se je v šovu Sanjski moški potegovala za srce postavnega Gregorja Čeglaja, je izdala nekaj pikantnih podrobnosti.

Potem ko na ceremoniji vrtnic ni prejela vrtnice, se je Polona Kranjc morala posloviti. Poslovila se je tudi od Laure Beranič in Ane Pusovnik, s katerima je stkala pravo prijateljstvo. In čeprav sta se z Lauro prepirali v lokalu zaradi izmenjave mnenj, pa pravi, da še vedno navija zanjo.

Kaj pa meni o Mary Ševo in o tem, da je slednja šov zapustila pred njo?

“Ker ni šlo za to, katera bo dlje notri, ampak katera bo Gregorjeva sopotnica. Seveda pa sem bila vesela, da je šla, saj je bilo vzdušje po njenem odhodu neverjetno. Pozitivno, seveda. Vse punce smo se razumele, ni bilo prepirov in vzdušje je bilo res prijetno. Sem pa seveda mnenja, da bi morala šov zapustiti že prej, glede na to, da Gregor arogance pri ženskah ne prenaša, za Marico pa je sam povedal, da se mu na trenutke zdi, da je arogantna.”,« je priznala za portal 24ur.com.

Na vprašanje, ali je po šovu našla svojega sanjskega moškega, pa odgovarja: “Na žalost po koncu snemanja še nisem našla svojega sanjskega moškega, predvsem sem se posvetila sebi in predvsem sem potrebovala nekaj časa, da se vrnem v realnost in vse ‘sprocesiram’, kajti zgodilo se je marsikaj in nekaj časa je še ostala tista evforija in navdušenje, ampak zdaj že spet normalno živim kot sem prej, še vedno opravljam tri službe, preživljam čas z družino in predvsem stojim na realnih tleh. Sem pa res zelo hvaležna za to izkušnjo in bi jo ponovila še stokrat.

Foto: POP TV

Zabava

Šok! Sta Nina in Domen (Poroka na prvi pogled) v resnici spala ločeno?

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšna je vsa resnica. Presenečeni?

V zadnjem predvajanem delu šova Poroka na prvi pogled smo lahko videli, da je bila Nina že zjutraj s svojo odejo na kavču, Domen pa je kraljeval na postelji v spalnici. Če ste se tudi vi spraševali, ali je bil morda to znak, da parček ni spal skupaj, si preberite odgovor.

»Nisva spala narazen, samo jaz sem dosti prej ustala in sem šla v dnevno, da je lahko on še naprej spal,« nam je v smehu pojasnila Nina.

Kot smo lahko razbrali iz njunega pogovora, je bila noč zelo naporna, akterji šova pa prejšnjega večera očitno zelo dobro razpoloženi.

Nina in Domen na zadnji ceremoniji.

Foto: Planet TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Se spomnite Majde iz šova Kmetija? Danes je povsem spremenjena

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je, kako je videti. Všeč vam bo!

Majdo Candir smo spoznali v lanski sezoni šova Kmetija. Z določenimi tekmovalci se je takoj spoprijateljila, z mnogimi ostala povezana tudi potem, ko so kamere ugasnile. Tako je pred kratkim nekaj sotekmovalcev povabila tudi na praznovanje svojega 60. rojstnega dne, na družbeno omrežje Instagram pa je še dodala fotografijo.

»Nekaj dni nazaj smo se kmetje poveselili za mojih 60 let. To je ena slika izmed njih.( Tilen,Tjaša, Majda),« je pripisala poleg fotografije, na kateri pa poleg nje stojita tudi Tjaša in Tilen. Opazili pa smo, da je Majda videti mnogo bolje. Zdi se, da je oklestila nekaj odvečnih kilogramov, njen videz pa je bolj mladosten.

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Mija sedaj povedala resnico: To se trenutno dogaja med njo in Lovrom

Objavljeno

V redu

Avtor

Sta skupaj ali ne? Presenečeni boste nad njeno resnico.

V šovu Ljubezen po domače smo lahko videli, kako sta Mija Rovtar in Lovro Gregorš pričela najprej namenjati drug drugemu lepe poglede, sledili so dotiki in objemčki in proti koncu je bilo že vsem jasno, da je vzklila prava ljubezen, ki pa jo je Lovro potrdil še z zaroko.

Ko so kamere ugasnile, sta imela nekaj nesoglasij, kateri par pa jih nima? A zlobni jeziki so se takoj oglasili, nekateri privoščljivo, spet drugi, da je vse skupaj le igra. Ko je Mija odšla še sama na koncert, pa se nekaj časa sploh niso ohladili.

Zato smo poklicali Mijo, ki je znana po tem, da pove točno tisto, kar si misli. Saj veste, Lovro je premišljen, Mija pa prej spregovori in šele nato premisli.

Razkrila nam je, da sta se res nekaj spričkala, a nato imela dolg pogovor. »Je bilo dosti stvari narobe razumljeno na obeh straneh,« je pojasnila, a takoj dodala, da sta kmalu ugotovila, da sta prav prikupno otročja in se smejala svojemu prepirčku.

»Seveda sva skupaj! Eden brez drugega ne moreva, se pa zavedava tudi, da sva si zelo različna, a tudi temu se nasmejiva. A vse to je rešljivo, če nastopi kakšna težava, jo rešiva s pogovorom. Lovro je res nekaj posebnega,« je odkrito povedala Mija.

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals