Domov Življenjski Stil Top hit: Recept za hujšanje, ki deluje vedno

Top hit: Recept za hujšanje, ki deluje vedno

To je recept, ki je navdušil mnoge po vsem svetu in ki zares deluje ter pomaga, da se boste hitro in brez muk znebili odvečnih kilogramov. Preberite in pričnite že danes!

Recept za uspešno hujšanje je sestavil priznani homeopat, na družbeno omrežje pa ga je delil Peter Carvell in navdušil z njim mnoge, ki si že dlje časa prizadevajo izgubiti vsaj nekaj odvečnih kilogramov.

Recept delimo tudi mi in držimo pesti, da vam bo z njim hujšanje steklo kot namazano!

Fresh juice from green vegetables and fruits. Healthy organic and refreshing drink full of vitamins. Full glass with apple, cucumber and spinach leaves.

Za pripravo tega odličnega naravnega napitka boste potrebovali eno večjo rdečo peso, dva do tri korenja, štiri stebla zelene, šop sveže mlade špinače, eno jabolko, eno svežo kumaro, dve redkvici, nekaj korena ingverja, eno limono.

Sadje in zelenjavo očistite in izcedite sok v sokovniku. Če sokovnika nimate, recept razpolovite, narežite živila na manjše koščke, dodajte nekaj vode in jih zmešajte s paličnim mešalnikom.

Pripravljen napitek popijte vsako jutro na tešče, tako bodo rezultati zares hitri in učinkoviti. Seveda pa se tudi tekom dneva držite zdravih obrokov, gibajte se in pijte veliko vode.

Poglejte si še posnetek, bodite vztrajni in se lotite dela že danes!

Foto: Shutterstock, freepik.com