Numerološka usmeritev dneva – Ponedeljek, 24. 8. 2020

  • Avtor: Asya
  • 24/08/2020

Dobro jutro, dober dan, pa ga imamo. “Prvi” delovni dan v tednu. Poglejmo, kaj števila dneva predvidevajo za danes.

“Osvobodi se predstav. Nič ti ni nujno. Vse je tvoja svobodna izbira.” Tjaša Dorelay

Energije današnjega dne nas bodo podprle pri zaključevanju in pri stikih s tujino. Odnose, ki nas bremenijo, nam jemljejo energijo in so neplodni, danes lahko z vso mirnostjo zaključimo. Ni se nam treba oklepati ljudi za vsako ceno. Ko naredimo prostor, v naša življenja pridejo novi ljudje, ki vibrirajo z nami.  Projekte, namere in vse načete stvari zaključimo danes. Jutri bo dan za nove začetke.

Dan lahko izkoristimo za izlete in potovanja v tujino, za tkanje novih stikov s tujci, za vzpostavljanje poslovnih stikov s tujino, osebno ali z uporabo sodobne tehnologije. Morda se v naših življenjih  pojavijo simpatični tujci/tujke, ki nam pogrejejo srca. Pustimo se presenetiti, prepustimo se. Danes se bomo tudi lažje prilagodili. Naklonjeni bomo spremembam, tudi bivanjskim. Ne bo nam težko spremeniti nekaterih navad ali celo načina življenja. Selitev ne bi smela biti problem.

Danes je resnično idealen dan za delo z ljudmi, za ustvarjanje dobrih odnosov in uspešnih medsebojnih sodelovanj. Navidezna nasprotja in polarnosti bomo sposobni združevati v višjo celoto ter spajati zamisli, zadeve in ljudi, ki se običajno ne bi dobro obnesli skupaj. Instinktivno bomo vedeli, kaj bo dobro delovalo in kaj ne.

Na področju denarja in na splošno uspeha se lahko nadejamo pomoči nasprotnega spola.

Cenimo male radosti v življenju. Če bomo iskali srečo le v velikih stvareh in dogodkih, bomo le čemerni, sitni in nezadovoljni. Večjo srečo imamo kot se zavedamo.

Naj se nam kaj lepega, posebnega zgodi danes.

Vaša numerologinja Alenka

Foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com