Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Takšno fotografijo je po ločitvi objavil Igor Kojić

Objavljeno

V redu

Ločitve ni komentiral, je pa na družbeno omrežje dodal fotografijo …

Sedaj je uradno, hrvaška pevka Severina in 15 let mlajši Igor Kojić, sta ločena. Bivši par ločitve ni želel komentirati, je pa Severina podala izjavo za Jutranji list, v kateri je pojasnila, da je bila ločitev sporazumna in da je ne ona in ne Igor ne bosta komentirala.

Kot smo že pisali, je Severina zapisala:

Odločitev o ločitvi sva sprejela skupaj in sporazumno in je ne bova več komentirala, saj nisva komentirala najinega razhoda. Moja zaveza sinu in boj za skrbništvo sta bila v moji osredotočenosti zadnjih 20 mesecev. Igor je bil čudovit partner, podpora in podpora v mojem težkem življenjskem obdobju. Želim mu vso srečo sveta. Vem, da sem javna oseba, vendar nisem javna vreča za smeti ali boksanje. Vsaka ločitev je težka in prosim medije naj se vzdržijo pisanja neumnosti in nepreverjenih tračev. Mojega življenja mi ne moreš uničiti, a še vedno imaš priložnost popraviti svojega.

Kojić molči, je pa na svoj Instagram račun dodal fotografijo, ki je lahko zgovorna in bi se lahko nanašala na njegov samski status. Fotografijo si lahko pogledate spodaj.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Lea Sirk ‘ujeta’ s sinčkom. Čudovita sta!

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa so fotografije, ki jih morate nujno videti …

Priljubljena slovenska pevka Lea Sirk, ki je pred meseci še tretjič postala mamica, svojega sina Taija ne izpostavlja na družbenih omrežjih. Tudi zato smo še toliko bolj veseli, kadar pa svojim številnim spletnim prijateljem nameni nekaj utrinkov iz svoje zasebnosti. Tokrat je dodala tri fotografije, pokazala je, kako njen sinček uživa v vozičku, obenem pa tudi, kako popolno postavo ima sama.

»Z bebejčkom na poti,« je pripisala poleg fotografij peka, ki se je pred kratkim prelevila v črnolasko.

Vam je všeč?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ana Klašnja priznala, da je pobegnila. Od tu se je sedaj oglasila

Objavljeno

V redu

Avtor

Redkobesedna je bila, a fotografija pove vse …

Priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, se je svojim številnim spletnim oboževalcem tokrat oglasila s čudovito fotografijo.

»Popoldanski pobeg,« je na kratko pripisala in pokazala, kako uživa. Ker je označila tudi lokacijo, vemo, da je uživala v Trstu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, ta znana slovenska televizijska voditeljica navdušila vse v kratki črni oblekici

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je svoje lepe noge …

Priljubljena televizijska voditeljica Špela Močnik, ki jo gledamo v jutranjem programu, je svoje številne spletne sledilce navdušila, ko jim je pokazala, kako je videti v kratki črni obleki.

»Mala črna oblekica je vedno dobra izbira,« je pripisala poleg dveh fotografij, iz katerih se smehlja.

Močnikova je pokazala, kako lepe noge ima in kako res čudovito postavo.

Je tudi vam všeč? Mi priznamo, da nam je zelo! Zagotovo se strinjate, da je Špela ena tistih voditeljic, ki vidno izžareva pozitivo.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals