Kontaktirajte nas

Življenjski Stil

Jesenske dekoracije: Izbrali smo nekaj najlepših

Objavljeno

V redu

Tudi vi radi oprenljate in dekorirate svoj dom? Še razmišljate, kako bi vnesli jesenski pridih? Našli smo nekaj lepih, preprostih in modnih idej, kako letošnjo jesen okrasiti dom.

Poglejte jih spodaj, zagotovo vam bodo všeč!

View this post on Instagram

SEMI DIY🥽… . . Remember my last post of my wreath?I always felt like it was a bit bare (online it looked so full but when it arrived over a year ago didn’t exactly look like how it was on the website 😂)recently I’ve seen so many stunning autumnal wreaths on insta & majority were so expensive so I thought I would make improvements rather than buy a new one.Luckily all I needed was to add extra bits to it.I painted some small brown pumpkins I got from hobby craft white and sprayed stone effect spray to the top of the pumpkins to give it more of a stone appearance,I added £2 eBay leaf garland and wrapped it around the wreath,stuck on some pine cones,acorns,and a tiny orange pumpkin.I love the end result,looks so much better 😍wish I did it a long time ago 😂what do you think?the last picture is what my wreath originally looked like..have a lovely Thursday 🥰xx 🍂 . . White pumpkins_ @hobbycrafthq Orange pumpkin- @amazonhome . . . . #autumn #autumndecor #festivewreath #autumnwreath #diyhomedecor #seasonalwreaths #seasonaldecor #falldecor #falldecorideas #falldecorations #seasonaldecorating #interior #interior123 #diylovers #interiorlovers #interior4all #interior4inspo #interior4inspiration #homesweethome #cozyhome #realhomesofinstagram #thursday #wreathsofinstagram #wreaths

A post shared by Home Decor No4 (@home_decor_no4) on

View this post on Instagram

Вязаные тыковки Цвет молочный и терракотовый 100% хлопок Диаметр 12 и 10 см Проданы ————————————— Доставка по всему миру 🚚✈️📦 _______________________________________ #тыквы #вязаныетыквы #тыковки #декоративныетыквы #осеннийинтерьер #осеннийдекор #уютно #уютности #корзина #декордлядома #тыквадекор #осіннійдекор #гарбузики #knitting_inspiration #pumpkindecor #seasonsfordecor #autumndecor #knittingdecor #cozyautumn #cozydecor #уютнаяосень #декордлядома #knittingpumpkins #cozyhome #herbstdekoration #falldecor #kürbis #kürbisdeko #korb

A post shared by Ирина Бережная (@berezhnaya.irina) on

Foto: Shutterstock

NADALJUJTE Z BRANJEM
Kliknite za komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Življenjski Stil

KOLUMNA: O kako dolgo se nisva videli, ti, a si se mal zredila?

Objavljeno

V redu

Avtor

Kar v redu sem, hvala, ker si vprašala! Sploh ne razumem več, a res ni dovolj Covid, Korona, sranje od A do Ž, da bi se malo spametovali, bili človeški, da ne rečem normalni. Po skoraj letu dni sva se videli in na misel ji je najprej prišlo: ti, a si se mal zredila? Ja, mal sem se in kaj? Več sem doma, več je dobrot pri roki,  več hodim in sem očitno nagnjena k več, ker imam tudi več kilogramov. Več kot to te očitno ne zanima? Uffffff. No, najraje bi ji vse to rekla v obraz ampak sem preslišala in rekla, kar v redu sem ja, hvala, pa ti? Kako ste zdržali vse skupaj, ste vsi zdravi? In, če je že ravno sprožila, morda se zredila ni, postarala se pa je v tem letu odkar sem jo nazadnje videla. Samo to res ni prva stvar, ki mi je prišla na misel, sama jo je sprožila s pripombo zredila.

Sicer priznam, da sem to opažala zadnja leta, tudi pred korono, da je bil najpogosteje uporabljeno, a si se zredila, a se nisi zredila, a se boš zredila? Hvala no, ker te tako zanima moj položaj na tehtnici,  tudi sicer se še kar držim, položaj je za silo, enkrat sem bolj proti slabo, drugič proti dobro. A zdravje? Še kar ja. A če se držim? No ja,  bo že. A dieta? Ma vtakni si jo nekam!

Večina tega je ostala seveda v mojih mislih ampak mi gre pa res močno na živce. Verjamem, da se tudi vam to dogaja pogosto. Ženske vedno pristanemo pri kilogramih. Moških kil začuda nihče ne opazi in tudi moški sami ne. Kako reagirate? Zasolite kaj nazaj ali preslišite?

Razočarana gospodinja

Ste se v izpovedi Razočarane gospodinje našle tudi ve, drage dame? Imate morda koristen nasvet? Spodbudno besedo? Karkoli, da se bo počutila bolje? Zapišite svoje razmišljanje v komentar na naši Facebook strani!

Odgovarja Urša Mravlje
Aromatica Slovenija

Diplomirana aromaterapevtka, strokovnjakinja holistične aromaterapije in izkušena ženska

Ja, je zelo poznano. Kot, da je to edina pomembna stvar in edino merilo. Ne se sekirat. Sploh se ne obremenjujte s tem, kaj kdo opazi in kaj ne, sploh, če se v enem oziroma po enem letu ni spomnila drugega kot to. Si niti ne zasluži pozornosti, tudi s tem ne, da bi jo ošteli ali ji povedali svoje, ker verjetno ne bi niti razumela. Preslišite, enostavno preslišite in tudi misli o postaranju prepodite, ne potrebujete tovrstne slabe energije. Kilogrami pridejo in grejo. Shujša se lahko, omejenost je težje spremeniti. 

Foto: Shutterstock

NADALJUJTE Z BRANJEM

Življenjski Stil

Je to tudi v vaši denarnici? Takoj odstranite

Objavljeno

V redu

Avtor

Če tudi vi v denarnici hranite to, potem takoj odstranite, saj je to razlog, da v vaše življenje ne priteka dovolj denarja.

Feng šui strokovnjaki opozarjajo, da je zelo pomembno, kaj vse nosimo v denarnici, od tega je odvisno, ali bomo v svoje življenje privabljali denar ali ne.

Če imate tudi vi v denarnici razne papirčke, vizitke, račune, to takoj odstranite. Vse to ne spada v denarnico in preprečuje, da bi bilo v njej dovolj denarja. Prav tako vam nered v denarnici preprečuje, da bi denar pritekal.

Nasveti, s katerimi boste privabili še več denarja

Denarnica naj bo lepo urejena.

Feng šui strokovnjaki razkrivajo močne nasvete, s katerimi bo denar pričel pritekati v vaše denarnice. Najpomembnejše je, da v denarnici hranite le denar, plačilne in ostale kartice, ki jih potrebujete pri nakupovanju.

Pomembno je tudi, da denarnica nikoli ni povsem prazna. Vedno imejte v njej nekaj denarja, pa četudi je to le nekaj centov.

Prav tako je pomembno, da je v denarnici red, bankovce zložite, nikakor denar ne sme biti zmečkan.

V stanovanju mora imeti denarnica posebno mesto. To mesto mora biti čisto in lepo urejeno. Hranite jo lahko tudi v lepi in bogato okrašeni škatli.

Foto: Shutterstock

NADALJUJTE Z BRANJEM

Življenjski Stil

Ne boste verjeli, čemu služi zaščitni čep na steklenici olja

Objavljeno

V redu

Avtor

Ste tudi vi vedno odstranili zaščitni čep na steklenici ali plastenki olja in ga odvrgli v smeti? Ko boste videli, čemu je v resnici namenjen, boste zagotovo šokirani.

Tiktokerka Sara Vurušić je delila posnetek, v katerem razkriva, kako se lahko zelo praktično uporabi zaščitni čep na steklenici olja, ki ga mnogi zavržemo.

Tega naj bi praviloma odstranili, nato pa obrnili in pričvrstili nazaj na odprtino steklenice ali plastenke. Na tak način naj bi lažje kontrolirali količino olja, ko ga nalivamo.

»25 let nisem vedela tega. Kdaj ste pa vi ugotovili, čemu služi ta čep,« je še vprašala Tiktokerka svoje sledilce in dodala posnetek, na katerem nazorno prikazuje, kako ga uporabiti.

Pogledate si ga lahko spodaj.

@saravlahvurusic

Pa hvala ko gojd da je podjelio moj video i zavrsio u novinama. 💖 Ljubim vas. #fyp

♬ original sound – Sara Vlah Vurušić

Foto: Shutterstock

NADALJUJTE Z BRANJEM

POPULARNO