Domov Zanimivosti Igralka Viktorija Bencik Emeršič je čudakinja! Tudi njen mož je delno topoumen

Igralka Viktorija Bencik Emeršič je čudakinja! Tudi njen mož je delno topoumen

Zagotovo poznate slovensko igralko, ki v humoristični seriji Ja, Chef! Igra natakarico Nastjo, njen mož Bojan Emeršič pa je lastnik restavracije. To se sedaj dogaja z njo …

Slovenska igralka Viktorija Bencik Emeršič, ki je soproga znanega igralca Bojana Emeršiča, se je tokrat predstavila v novi vlogi. Kot piše Mestno gledališče ljubljansko (MGL) je prevzela lik čudakinje Lizavete Prokofjevne Jepančine, igrala jo bo v igri Dostojevskega Idiot.

»Neumna, nemogoča čudakinja sem! Seveda je tudi moj mož delno topoumen. Ko gledam svoji hčeri, se vedno trpinčim s sumničenjem, da nisem v škodo njuni karieri. Vse knjige jima bom zaklenila. Koliko ženinov je bilo pri nas v preteklih letih? V preteklih mesecih celo?Dobri ljudje. Nekaj prav čudovitih fantov je bilo vmes. Zakaj se nočeta poročiti? Samo da bi jezili mater, samo zato. Poglavitno je srce, vse drugo je neumnost. Pamet je seveda tudi potrebna, mogoče je ravno pamet tisto najbolj pomembno. Ne, nič sama sebi ne nasprotujem. Avša s srcem in brez pameti je ravno tako neumna kot avša s pametjo in brez srca. Bog išče dobre ljudi, hudobnih in muhastih ne mara. Viktorija Bencik Emeršič je Lizaveta Prokofjevna Jepančina,« so zapisali na družbeno omrežje pri MGL, premiera omenjene igre je danes.

Foto: Facebook