Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Zvezdana Mlakar se sedaj sooča s težavo, ki jo najbrž v življenju ni pričakovala

Objavljeno

V redu

Razkrila je, kaj se ji je zgodilo, mnogi njeni oboževalci so ji izrekli podporo.

Igralka in nekdanja televizijska voditeljica Zvezdana Mlakar je tokrat svojim spletnim prijateljem opisala, da so jo povabili na televizijo kot gostjo. Pojasnila je, da se zaradi svojih razlogov povabilu ni odzvala.

Med drugim je zapisala: »Onemela sem od presenečenja, ko sem včeraj dobila vabilo, da bi bila gostja v neki televizijski oddaji in bi me gostili tisti, točno tisti, ki so med pred letom “ rušili “ in naredili vse, da so oddajo ukinili in jo umaknili. Na pogorišču moje oddaje so zrastli.
Zdaj očitno pričakujejo, da bomo vse pometli pod preprogo, pozabili in se bomo spet delali, kako smo “fajn” in kako se imamo radi,.

No, jaz NE!
Ne iz užaljenosti, prizadetosti, pač pa zato, ker z “ izdajalci “ jaz pač ne sodelujem. Nobene pozornosti ne potrebujem, sploh pa ne v oddaji, ki tako ali tako nima neke širine in globine ( in baje tudi ne nobene gledanosti ).«

Svoje številne sledilce pa je spomnila tudi, da bo njena knjiga kmalu ugledala luč sveta, na knjižne police prihaja že konec oktobra.

Njen celoten zapis si lahko preberete spodaj.

Foto: Instagram

Zanimivosti

Znana slovenska televizijska voditeljica je postala mamica

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno čudovito fotografijo je delil njen partner.

Znani slovenski par, youtuber Gregor Jakhel Kolarević, ki se ga mnogi spomnijo tudi iz resničnostnega šova Bar in njegova srčna izbranka, televizijska in radijska voditeljica Maja Pinerič sta postala starša.

Novico o rojstvu deklice je ponosni očka delil preko družbenega omrežja Instagram, razkril, da je Maja rodila v postojnski porodnišnici, glede na njegove objave, pa se obe počutita dobro. Mlada mamica je na fotografiji nasmejana do ušes.

»In rodila se je Luna,« je še pripisal Kolarević poleg fotografije, s katero je pokazal svojo novorojenko.

Instagram zgodba

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Šok: Ena najbolj znanih slovenskih televizijskih voditeljic popolnoma neprepoznavna

Objavljeno

V redu

Avtor

Saj ne boste verjeli, da je to res ona …

Objavila je fotografijo, s katero je pokazala, kako je bila nekoč videti in zares zelo presenetila mnoge.

»Da. To je moj PREJ in POTEM.
Pa tokrat ne bom govorila o vseh podzavestnih vzorcih in procesih, ki sem jih predelovala v svojem življenju PREJ. Ampak bom govorila o laseh. Neverjetno hitro rast in gostoto se da doseči tudi po intenzivnem obdobju barvanja, ko so lasje že v zelo slabem stanju 
je zapisala priljubljena televizijska voditeljica Jasmina Kandorfer, ki je s primerjalno fotografijo želela pojasniti, da je kreirala priročnik, ki nudi: » … ki nudi razumevanje magije las, pa tudi same nege, kjer ni poanta šampon.«

Njeno objavo si lahko pogledate spodaj.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Šok: Dojenčka znana Slovenke stresla elektrika

Objavljeno

V redu

Avtor

Oglasila se je iz bolnišnice in sporočila vsem, kaj se je dogajalo.

Znana slovenska spletna vplivnica Alja Perne je svoje številne spletne sledilce prestrašila z novico, da je njen sinček Sky v bolnišnici, ker ga je stresla elektrika.

»Sky je okej, je bilo pa kar grozno, stresla ga je elektrika. Čisto nedolžno in neumno v resnici, adapter otroške lučke ga je stresel v nogico. Sreča v nesreči je ta, da je šla elektrika skozi nogico noter in tudi ven, tako da ni šla čez telo. Ima pa na nogi luknjo/opeklino, kjer ga je udarilo. Ampak, vse bo okej, sva na opazovanju v bolnici do jutri,« je zapisala v Instagram zgodbi in pokazala, da sta še vedno v bolnici, v eni izmed zgodb pa je pokazala tudi sinovo poškodovano nogo, a je pojasnila, da ga očitno nič ne boli, saj je živahen in nasmejan kot vedno.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals