Numerološka analiza imena: Matej

  • Avtor: Asya
  • 24/10/2020

Ime Matej nosi vibracijo števila  15, ki sodi med bolj ugodna števila.  Energija tega števila je energija ljubezni, romantike, spolnosti, estetike,  fizične privlačnosti in na splošno osebnega magnetizma ter naklonjenosti  nasprotnega spola.   Število 15 pa v Mateju zbuja tudi nezadovoljstvo, skopost, preresno jemanje stvari  ter ideale in iluzije zaradi katerih pade tudi v kakšno zablodo v ljubezenskem življenju.

Matej ima močno izražen čut odgovornosti do doma in družine, kar ga močno ovira pri doseganju lastnih ciljev in uresničevanju želja. Je praktičen, življenje jemlje takšno, kot je.  Zna pa se tudi dobro zabavati. V družbi je priljubljen, saj ima smisel za humor. 

Brez težav lahko živi na račun drugih. Vedno, ko je v težavah, mu nekdo priskoči  na pomoč pri vsakdanjih stvareh. Točno ve, kdo mu lahko pri čem pomaga in odlično zna pripraviti ljudi do tega, da kaj naredijo namesto njega. Fizična opravila niso zanj, saj je rad lep in urejen. Je radodaren do svojih najbližjih in škrt do drugih.  Mateju so pomembni harmonični medsebojni odnosi, a ne sme se dolgočasiti. Prepričan je tudi, da je življenje užitek in da mu pripadajo vse dobre stvari v življenju.

Vpliv tega števila ošibi ali se okrepi, odvisno od ujemanja z ostalimi števili v numerološkem izračunu.

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com