Numerološka usmeritev dneva – Sobota, 24. 10. 2020

  • Avtor: Asya
  • 24/10/2020

Dobro jutro vsem najzgodnejšim, vsem pa en prav lep dober dan. Poglejmo, kam vložiti energijo, da se bomo ob koncu današnjega sobotnega dne počutili čim bolj izpolnjeni.

“Povečaj to, kar potrebuješ in si želiš in zmanjšaj to, česar ne.”

Danes bomo pod vplivom samih materialnih števil. Zanimivo bo to, da bomo bolj skopuški kot običajno. Želeli bomo le prejemati, od sebe bomo težko dajali. Bolj kot običajno nas bodo skrbela materialna varnost in stanja na osebnih in poslovnih računih.

Danes bi se sicer najrajši zabavali in uživali, še posebej nam bo všeč, če bodo drugi porabljali denar za nas. Srečo bomo bolj videli v velikih stvareh, v malih, vsakdanjih, je ne bomo toliko znali ceniti.

Znali bomo združiti navidezno nezdružljive zamisli, ideje in ljudi ter jih povezati v višjo celoto.

Danes ni pametno načrtovati. Ne vemo, kako se bo zasukal dan. Opazujmo in delajmo tisto, kar najraje.  Čas lahko izkoristimo za razvajanje v dvoje ali za nego sebe. To lahko z malo iznajdljivosti počnemo tudi doma.

Pametno bi bilo poskrbeti za svoje telesno zdravje. Nič ne bo narobe, če obiščemo zdravnika, v primeru, da bo to potrebno.

Želim vam, da uspete danes v svojih materialnih prizadevanjih.

Vaša numerologinja Asya

foto: shutterstock

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com