Boštjan v šoku zaradi Jacquelinine zabave

<div id="midasWidget__r92"></div>

Kaj bi se zgodilo, če bi počakali še nekaj trenutkov?

Jacqueline Kale je sklenila, da bi se lahko s svojimi snubci malce poigrala. Natančneje z Boštjanom Melanškom, ki ne skriva, da se je vanjo močno zaljubil in da je za njeno naklonjenost pripravljen narediti vse.

»Stojim v vrsti, gledam Jacqueline in si mislim v glavi tisoč stvari. Od tega, da me bo izbrala, da ostanem, do tega, da grem domov,« je v izjavi pred napovedanim izločanjem povedal Boštjan, ki se mu niti sanjalo ni, da se bo svetlolaska poigrala z njegovimi čustvi.

Jacqueline je namreč najavila, da domov pošilja ravno njega, kandidata, ki se je vanjo na smrt zaljubil. Boštjan je od šoka dobesedno obnemel, s čimer pa si je pravzaprav naredil uslugo. Lahko bi se namreč pripetilo, da bi se zaradi razočaranja neprimerno odzval, kar bi nemara vplivalo na nadaljnji razvoj dogodkov.

Kaletova je postregla, kot je dejala sama, s točko, tekom katere si je želela preveriti reakcije fantov. Boštjana je tako šokirala z odločitvijo, da ga pošilja domov, nato pa se po kakšni minuti pričela smejati rekoč, da se je zgolj šalila in da ostaja pri njej.

»Ko je Jacqueline mi rekla, da grem domov, sem dejansko obnemel. Nisem vedel, kaj bi rekel, tako me je šokiralo, da sem ostal brez besed. Razočaran, žalosten in potrt do konca.«

Še dobro, da Boštjan ni preveč temperamentne narave, kajne?

Foto: POP TV

<div id="midasWidget__r92"></div>

Written By

Bum Novice