Connect with us

Zabava

Boštjan v šoku zaradi Jacquelinine zabave

Published

on

Kaj bi se zgodilo, če bi počakali še nekaj trenutkov?

Jacqueline Kale je sklenila, da bi se lahko s svojimi snubci malce poigrala. Natančneje z Boštjanom Melanškom, ki ne skriva, da se je vanjo močno zaljubil in da je za njeno naklonjenost pripravljen narediti vse.

»Stojim v vrsti, gledam Jacqueline in si mislim v glavi tisoč stvari. Od tega, da me bo izbrala, da ostanem, do tega, da grem domov,« je v izjavi pred napovedanim izločanjem povedal Boštjan, ki se mu niti sanjalo ni, da se bo svetlolaska poigrala z njegovimi čustvi.

Jacqueline je namreč najavila, da domov pošilja ravno njega, kandidata, ki se je vanjo na smrt zaljubil. Boštjan je od šoka dobesedno obnemel, s čimer pa si je pravzaprav naredil uslugo. Lahko bi se namreč pripetilo, da bi se zaradi razočaranja neprimerno odzval, kar bi nemara vplivalo na nadaljnji razvoj dogodkov.

Kaletova je postregla, kot je dejala sama, s točko, tekom katere si je želela preveriti reakcije fantov. Boštjana je tako šokirala z odločitvijo, da ga pošilja domov, nato pa se po kakšni minuti pričela smejati rekoč, da se je zgolj šalila in da ostaja pri njej.

»Ko je Jacqueline mi rekla, da grem domov, sem dejansko obnemel. Nisem vedel, kaj bi rekel, tako me je šokiralo, da sem ostal brez besed. Razočaran, žalosten in potrt do konca.«

Še dobro, da Boštjan ni preveč temperamentne narave, kajne?

Foto: POP TV

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zabava

Darja Sančanin z nasmehom do ušes

Published

on

Darja Sančanin, ki smo jo lahko spoznali v resničnostnemu šovu Ljubezen po domače, je očitno zelo dobro razpoložena.

Darja Sančanin, ki smo jo v zelo gledanem šovu Ljubezen po domače lahko spremljali, ko se je potegovala za naklonjenost Janeza Rebernika, ima zelo rada zimo. Vsaj tako lahko sklepamo po njenih fotografijah, ki jih pridno objavlja na družbena omrežja. Darja je na vseh nasmejana in polna energije.

Kot je zapisala na eni izmed fotografij, se je letos prvič preizkusila tudi v teku na smučeh. Več kot očitno je, da zelo uživa v zimskih športih in občuduje naravne lepote Rogle.

Za njeno srečo pa je zagotovo malce ‘kriv’ tudi njen srčni izbranec, ki ga je pred časom Darja pokazala.

Foto: POP TV

Continue Reading

Zabava

Ugodno oddam sina: Oče dela fasado, sin gosti šov

Published

on

Ste opazili, kako zelo marljivega očeta ima Igor Bjelošević?

Pri družini Bjelošević je na gledalce najmočnejši vtis naredila dominantna mama Marica, ki zagotovo ni ženska, ki je med skupino mladih deklet ne bi opazili. Stroga tašča namreč zna poskrbeti za red v hiši, ob čemer sinovim razposajenim kandidatkam ni bilo vedno najbolj po godu.

Pa oče? Medtem ko sta Igor in Marica v družinskem domu gostila dekleta in televizijsko ekipo, je Drago oblekel delovna oblačila, zavihal rokave in se lotil izdelave fasade na hiši. Kamera ga je nemalokrat ujela, kako si prizadeva ustvariti toplejši dom, le tu in tam se je razposajeni druščini pridružil na kratkem klepetu ob kavi.

A snemanje je teklo dalje, oče Bjelošević je nadaljeval z mešanjem gradbenega lepila, mama, sin in preostala dekleta pa so poskrbeli za peripetije na Brdovcu, ki nam tri leta kasneje tudi na naših ekranih krajšajo večere …

Igor in njegova mama Marica.

Foto: Nova TV

Continue Reading

Zabava

Jean – Claude Van Damme razkril novo ljubezen

Published

on

Junak akcije Jean – Claude Van Damme se je petkrat poročil in ločil. Danes 61 letni igralec je vsem pokazal svojo novo punco.

Slavni igralec Jean – Claude Van Damme je imel burno ljubezensko življenje, njegovi oboževalci pa so komaj čakali, da najde in pokaže novo punco. Ko je končno sporočil, da jo je našel in pokazal fotografijo, so bili mnogi presenečeni nad videnim.  

Mojster borilnih veščin je vse presenetil, ko je na Twitterju zapisal, da ima novo punco in da bo objavil njeno fotografijo. Že nekaj časa se namreč govori, da ima ta 61-letnik novo dekle, zdaj pa se je govoricam odločil narediti konec. Njegov tvit je zbral izjemno veliko všečkov in komentarjev, saj so se vsi spraševali, kdo je njegova izbranka. Naslednji dan, ko je Van Damme končno objavil fotografijo, so se mnogi zasmejali in zelo raznežili ob pogledu na lepotico.
 

Dovolj ste čakali. To je moje novo dekle,” je Van Damme zapisal v opisu fotografije svoje nove ljubezni, psičke Lulite. S to potezo jo je igralec lepo zasolil vsem medijem in bodočim igralcem, ki sledijo vsakemu njegovemu koraku, obenem pa še dejal, da v življenju ne potrebuje nove ženske. Zanj je dovolj le ena – Lulita.

Foto: Awais/Pacific coast news/Profimedia

Continue Reading

POPULARNO