Kontaktirajte nas

Zabava

Boštjan v šoku zaradi Jacquelinine zabave

Objavljeno

V redu

Kaj bi se zgodilo, če bi počakali še nekaj trenutkov?

Jacqueline Kale je sklenila, da bi se lahko s svojimi snubci malce poigrala. Natančneje z Boštjanom Melanškom, ki ne skriva, da se je vanjo močno zaljubil in da je za njeno naklonjenost pripravljen narediti vse.

»Stojim v vrsti, gledam Jacqueline in si mislim v glavi tisoč stvari. Od tega, da me bo izbrala, da ostanem, do tega, da grem domov,« je v izjavi pred napovedanim izločanjem povedal Boštjan, ki se mu niti sanjalo ni, da se bo svetlolaska poigrala z njegovimi čustvi.

Jacqueline je namreč najavila, da domov pošilja ravno njega, kandidata, ki se je vanjo na smrt zaljubil. Boštjan je od šoka dobesedno obnemel, s čimer pa si je pravzaprav naredil uslugo. Lahko bi se namreč pripetilo, da bi se zaradi razočaranja neprimerno odzval, kar bi nemara vplivalo na nadaljnji razvoj dogodkov.

Kaletova je postregla, kot je dejala sama, s točko, tekom katere si je želela preveriti reakcije fantov. Boštjana je tako šokirala z odločitvijo, da ga pošilja domov, nato pa se po kakšni minuti pričela smejati rekoč, da se je zgolj šalila in da ostaja pri njej.

»Ko je Jacqueline mi rekla, da grem domov, sem dejansko obnemel. Nisem vedel, kaj bi rekel, tako me je šokiralo, da sem ostal brez besed. Razočaran, žalosten in potrt do konca.«

Še dobro, da Boštjan ni preveč temperamentne narave, kajne?

Foto: POP TV

Zabava

Se še spomnite Jacqueline iz šova Ljubezen po domače? To vas bo presenetilo

Objavljeno

V redu

Avtor

V šovu je iskala ljubezen, našla jo je drugje. Kaj pa je z njo danes?

Zagotovo se tudi vi še vedno spomnite Jacqueline, ki je sodelovala v šovu Ljubezen po domače. Kasneje so jo hrvaški gledalci lahko gledali v šovu Ljubezen na vasi. Ne v eni in ne v drugi seriji prave ljubezni ni našla, poročila se je kasneje.

In v kakšnem spominu jo imajo hrvaški gledalci?

»52-letnice, ki je pri nas pritegnila veliko pozornosti, se še vedno dobro spomnijo na Hrvaškem. Kot razkriva odziv na RTL-ovo objavo, so gledalci Jacqueline ohranili v lepem spominu,« poroča portal njena, objavili pa so tudi nekaj prijetnih komentarjev:

»Zelo prijetna in simpatična.«

»Zelo korektna in dobra oseba.«

»Od vseh žensk, ki so takrat sodelovale, mi je bila najbolj všeč.«

Kako pa se ima simpatična svetlolaska danes?

»Kako se ima več kot leto po poroki, ni znano, saj se je umaknila v zasebnost. še navaja omenjeni portal.

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: POP TV pokazal, kje se bo odvijala letošnja Kmetija in obljublja tudi to

Objavljeno

V redu

Avtor

Ljubitelji šova Kmetija bodo zaradi tega še bolj navdušeni! To je razkrito …

Končno je razkrit del kmetije, kjer se bo odvijal letošnji šov Kmetija, za katerega pa voditeljica Natalija Bratkovič pravi, da bo pustil odprtih ust vse, še najbolj pa tekmovalce, ki si takšnih pogojev najbrž niso predstavljali. Kot je razkrila za POP IN, bo tudi letos z njimi gospodarica Nada, in: » Lahko razkrijem, da sva z gospodarico Nado letos sklenili prav poseben pakt, o katerem boste izvedeli že v prvi oddaji …«

Voditeljica razkriva še, da bomo gledalci po koncu vsake oddaje komaj čakali naslednjo.

»Letos predlagam, da pozabite na vse, kar ste na naših kmetijah videli in doživeli, pričakujte ogromno novosti, veliko sprememb, še več bojev, nove nevarnosti, ki prežijo na tekmovalce,« je med drugim razkrila voditeljica Natalija.

Nas že pošteno muči radovednost. Pa vas?

Kmetija

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Ta znani slovenski parček se ni razšel, ampak se je zgodilo to …

Objavljeno

V redu

Avtor

Zelo boste presenečeni!

Parček, ki ga menda vsi dobro poznamo in smo ju gledali v enemu izmed resničnostnih šovov, je v tem času zavit v tančico skrivnosti. Vsaj tako poroča portal njena, ki pa imen ne izdaja. Le skrivnostno so zapisali, da prihaja veliko presenečenje, ki ga pripravlja znani slovenski par, za katerega so mnogi ugibali, ali sta sploh še skupaj.

» … parček se še vedno ljubi, le da tega ne obešata na velik zvon, v medsebojni naklonjenosti namreč raje uživata v zasebnosti. Je pa res, da ju to poletje čaka velik preizkus, saj se zaradi določenih okoliščin in projektov zelo dolgo ne bosta videla.

Za koga natanko gre, bo jasno kmalu, čaka pa vas kar dvojno presenečenje,« med drugim piše omenjeni portal.

Ste kaj radovedni, za koga gre? Mi priznamo, da smo zelo!

Fotografija je simbolična! Foto: VOYO

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals