Kontaktirajte nas

Zabava

Boštjan v šoku zaradi Jacquelinine zabave

Objavljeno

V redu

Kaj bi se zgodilo, če bi počakali še nekaj trenutkov?

Jacqueline Kale je sklenila, da bi se lahko s svojimi snubci malce poigrala. Natančneje z Boštjanom Melanškom, ki ne skriva, da se je vanjo močno zaljubil in da je za njeno naklonjenost pripravljen narediti vse.

»Stojim v vrsti, gledam Jacqueline in si mislim v glavi tisoč stvari. Od tega, da me bo izbrala, da ostanem, do tega, da grem domov,« je v izjavi pred napovedanim izločanjem povedal Boštjan, ki se mu niti sanjalo ni, da se bo svetlolaska poigrala z njegovimi čustvi.

Jacqueline je namreč najavila, da domov pošilja ravno njega, kandidata, ki se je vanjo na smrt zaljubil. Boštjan je od šoka dobesedno obnemel, s čimer pa si je pravzaprav naredil uslugo. Lahko bi se namreč pripetilo, da bi se zaradi razočaranja neprimerno odzval, kar bi nemara vplivalo na nadaljnji razvoj dogodkov.

Kaletova je postregla, kot je dejala sama, s točko, tekom katere si je želela preveriti reakcije fantov. Boštjana je tako šokirala z odločitvijo, da ga pošilja domov, nato pa se po kakšni minuti pričela smejati rekoč, da se je zgolj šalila in da ostaja pri njej.

»Ko je Jacqueline mi rekla, da grem domov, sem dejansko obnemel. Nisem vedel, kaj bi rekel, tako me je šokiralo, da sem ostal brez besed. Razočaran, žalosten in potrt do konca.«

Še dobro, da Boštjan ni preveč temperamentne narave, kajne?

Foto: POP TV

Zabava

Tako je bila nekoč videti Aneta (Kmetija) Saj ne boste verjeli svojim očem …

Objavljeno

V redu

Avtor

Verjamete, da je bila Aneta Andollini, ki jo spremljamo v šovu Kmetija, nekoč videti takole?

Ena izmed tekmovalk letošnjega šova Kmetija je tudi Aneta Andollini, ki je vstopila kot izzivalka in si je morala svoje mesto med tekmovalci pošteno priboriti. Mnogi gledalci pa so bili veseli, ko so videli, da bo tekmovala tudi letos, saj menijo, da zna popestriti dogajanje.

Odkar pa je tekmovalka postala resničnostna zvezdnica, pa se je povečalo tudi število sledilcev, ki jih ima na Instagramu. In prav tam smo našli fotografijo, ki je nastala leta 2016 in ki razkriva, kako je bila takrat videti Aneta.

Mi smo zares očarani nad njeno lepoto! Se vam zdi, da ji je njena hči zelo podobna?

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: Manja Šernek razkriva takšno resnico o šovu Ljubezen po domače

Objavljeno

V redu

Avtor

Ne, tega enostavno ne boste mogli verjeti …

Ena izmed najbolj priljubljenih tekmovalk letošnjega šova kmetija, Manja Šernek, je s svojimi številnimi spletnimi oboževalci delila nekaj podrobnosti o šovu Kmetija ter o šovu Ljubezen po domače, saj se je udeležila obeh.

Na vprašanje, kateri šov ji je bil boljši, je odgovorila, da je bila to zagotovo Kmetija, pa četudi so bili pogoji veliko težji. »Je več drame, več stvari se dogaja,« je pojasnila.

»Pri Kmetiji je bolj naporno. Ješ samo tisto, kar si pridelaš oziroma, kar dobiš na tržnici. Pri Ljubezni po domače ješ pice, naročiš hrano na dom, ker imaš telefon,« je razkrila Manja.

Je pa razkrila zanimivost šova Ljubezen po domače. »Pri šovu Ljubezen po domače je recimo plus, da se zelo kratek čas snema. Mislim, da smo bili en teden tam.«

Lahko verjamete, da je vse posneto v tako kratkem času? Mi smo presenečeni.

Manja v šovu Ljubezen po domače.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kmetija: Manja Šernek je bila hospitalizirana

Objavljeno

V redu

Avtor

Tekmovalka, ki je postala v letošnjem šovu Kmetija prva polfinalistka, je odšla po pomoč in bila nemudoma hospitalizirana. Kaj se je zgodilo?

Letošnja tekmovalka šova Kmetija, Manja Šernek, je s svojimi številnimi spletnimi sledilci preko Instagram zgodbe spregovorila o manj lepih stvareh, ki jih je doživela v preteklosti. Odgovorila je na vprašanje, koliko je bila stara, ko je začela delati na sebi oziroma, ko je odšla po pomoč zaradi hudih psihičnih težav.

»Jaz sem začela z zdravljenjem v prvem letniku srednje šole. V bistvu sem sama šla do razredničarke, do socialne delavke, ta me je napotila na pedopsihiatrijo v Maribor, kjer sem nemudoma bila hospitalizirana. Z mano res ni bilo nič v redu,« je razkrila Manja in dodala: »Rabila bi pa pomoč že od devetega, desetega oziroma enajstega leta starosti. Torej, jaz sem trpela pet, šest let, preden sem dobila kakršno koli pomoč. In tega ne privoščim nobenemu.«

V svoji zgodbi sledilce še poziva, da če opazijo pri sebi ali bližnjih, da imajo znake mentalnih bolezni, naj takoj ukrepajo.

Instagram zgodba

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals