Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Lina Kuduzović žaluje

Objavljeno

V redu

Priljubljena pevka Lina Kuduzović je izgubila svojega malega prijatelja, ki je skupaj z njo odraščal – hišnega ljubljenčka, činčilo Puhija.

Kot je zapisala pevka na družbenem omrežju Instagram, je bolečina, ki jo čuti ob izgubi hišnega ljubljenčka nepopisna. »Rada te imam z vsem telesom in dušo. Upam, da si se ob meni imel lepo, veliko sva se smejala in veliko igrala,« je pevka zapisala.

Dodala pa je tudi, da pogreša njegovo kihanje in brčice, s katerim jo je žgečkal. »Bil si veliko več kot hišni ljubljenček, bil si moj prijatelj, moj otročiček,« je še zapisala in opisala tudi, kako je pojedel njen projekt, fižolovo rastlino, ki bi jo morala dan kasneje odnesti v šolo. Opisala pa je tudi dogodek, ko je mali Puhi pobegnil, iskali so ga dva dni, nazadnje pa morali podreti omaro, da so ga rešili.

Njen celoten zapis si lahko preberete spodaj.

View this post on Instagram

A post shared by L I N A (@linakuduzovic)

Foto: Facebook

Zanimivosti

Jan Plestenjak pokazala posnetek: To se dogaja pred koncertom

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkril je tisto, kar oboževalci ne vidijo.

Priljubljeni slovenski pevec Jan Plestenjak ima, tako kot mnogi drugi uspešni in znani slovenski pevci, te dni polno koncertov. S svojimi hiti navdušuje po vsej Sloveniji, sesaj pa je številnim spletnim prijateljem s kratkim posnetkom pokazal še, kaj vse se dogaja, še preden se koncert prične.

»Žirovnica …ta petek pa KKŠ Summerfest, sobota grad Brežice! J je pripisal poleg posnetka, ki je navdušil mnoge.

Je navdušil tudi vas?

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Igralka Katarina Čas sporočila tako zelo žalostno novico

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena igralka žaluje in sporoča, da ga zelo pogreša.

Priljubljena slovenska igralka Katarina Čas, ki je zaigrala v mnogih filmih in serrijah, pa tudi onkraj meja Slovenije, je na svoj Instagram račun dodala fotografije, na katerih je skupaj s svojim pasjim prijateljem. Tisti, ki igralko spremljate, veste, da se je njen kuža na fotografijah pojavljal pogosto in da ga je imela zares rada. A sedaj je sporočila zelo žalostno novico, njen kuža je preminil že pred tremi meseci.

»Minili so skoraj trije meseci, odkar je umrl moj najboljši prijatelj, in tako zelo ga pogrešam,« je zapisala Časova in dodala še, da ga nikoli ne bo pozabila.

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ksenija Benedetti razrila, kako se je začel njen dan. To morate videti

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkrila je, zakaj je danes zanjo prav poseben dan.

Predavateljica in svetovalka za poslovno komuniciranje in protokol, Ksenija Benedetti, je delila fotografijo, s katero je pokazala, kako se je pričel njen dan.

»Navsezgodaj, direkt iz postelje Spredaj je petka, ne še zadaj nula je zapisala poleg fotografije, na kateri pa je vidno ganjena. Praznuje namreč svoj rojstni dan.

Iskrene čestitke tudi iz našega uredništva.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals