Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Vau, takšno je jutro Saše Einsiedler

Objavljeno

V redu

Poglejte, presenečeni boste!

Nekoč je bila zelo priljubljena televizijska voditeljica, danes pa je zelo uspešna komunikacijska trenerka in svetovalka. Saša Einsiedler pa je tudi ponosna mati kar petih otrok.

Svojim prijateljem in sledilcem se oglasi tudi preko družbenih omrežij in jim nameni spodbudne besede, ki jih v teh časih vsi potrebujemo. Einsiedlerjeva ostaja optimistična in zna najti v vsakem trenutku lepe stvari. Tako je tudi prav.

“Sonček se prebija skozi meglo.

Telovadim, moje jutranje vaje, rituali. Čajček že diši. Hvaležna.

Objem vsem, ki hitite. Vdih-izdih. Ustni kotički naj bodo zavihani navzgor.

Svet se zdi lepši v nekaj sekundah,« je na družbeno omrežje zapisala Einsiedlerjeva in poleg objavila še čudovito fotografijo, s katero je razkrila, kako lep pogled ima iz svojega doma.

Čudovito, kajne?

Sonček se prebija skozi meglo. Telovadim, moje jutranje vaje, rituali. Čajček že diši. Hvaležna. Objem vsem, ki…

Objavil/a SAŠA EINSIEDLER dne Nedelja, 24. januar 2021

Foto: Facebook

Zanimivosti

Nika Zorjan v poročni obleki, a poroke ni bilo. Kaj se je zgodilo?!

Objavljeno

V redu

Avtor

Ne, ni se poročila in to vas bo presenetilo.

Če ste tudi vi opazili fotografije in posnetke priljubljene slovenske pevke Nike Zorjan v poročni obleki in če ste menili, da je rekla usodni da, ste se zmotili. Pevka je namreč sedaj razkrila, zakaj se gre. Številni spletni prijatelji so ji že navdušeno čestitali, a poroke ni bilo, šlo je za novo pesem in za snemanje video spota zanjo.

Sedaj to vemo, saj je pevka objavila naslednje besede: »Danes nazdravljam z vami na nove začetke.

Resnično postaneš srečen v življenju takrat, ko si odstraniš masko in se počutiš varno in srečno točno tak, kot v resnici si in ko se ne oziraš na to, kaj si bodo drugi mislili. Včasih KONEC pomeni tudi ZAČETEK nečesa novega, nečesa lepega in nečesa, kar bo prineslo še večjo srečo. Včasih je nekaterim stvarem potrebno narediti konec, da lahko odpreš novo, srečno poglavje v svojem življenju. S podobno izkušnjo se v življenju sreča mnogo ljudi.«

No, tudi ta novica je lepa, kajne?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, Nika Zorjan v sanjski poročni obleki pred oltarjem

Objavljeno

V redu

Avtor

To morate videti, ostali boste brez besed.

Kaj se dogaja s priljubljeno slovensko pevko? Se je Nika Zorjan zares poročila? Na družbeno omrežje je dodala čudovit posnetek, pa tudi fotografijo, na kateri je v dih jemajoči poročni obleki. Kaj točno se skriva v ozadju, pa zaenkrat še ne vemo, je pa pevka obljubila, da bo zelo kmalu znanega veliko več.

»Nimam besed..  Hvala @sanjskaobleka za NAJLEPŠO poročno obleko!,« je vse, kar je skrivnostno pripisala poleg posnetka.

Foto: Instagram posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Miha Hercog po sanjskem dopustu ‘padel’ na realna tla

Objavljeno

V redu

Avtor

To se sedaj dogaja …

Vsega lepega je enkrat konec, tudi sanjski dopust, ki ga je doživela družina Hercog – Lendero v Egiptu, je minil. Medtem ko smo lahko videli, da je bila Saša Lendero četrta žirantka v šovu Znan obraz ima svoj glas, pa je tudi nje soprog, glasbeni producent Miha Hercog ponovno nazaj v svoji delovni sobi.

Da je dopusta mimo in da je treba spet zavihati rokave, je pokazal v svoji Instagram zgodbi. Poleg fotografije je dodal še ključnik »workworkworkwork (delo, delo, delo, op.a.)«, po čemer lahko sklepamo, da ima polno dela. In verjamemo, da zagotovo prihaja kaj zares zanimivega!

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals