Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Vau, takšno je jutro Saše Einsiedler

Objavljeno

V redu

Poglejte, presenečeni boste!

Nekoč je bila zelo priljubljena televizijska voditeljica, danes pa je zelo uspešna komunikacijska trenerka in svetovalka. Saša Einsiedler pa je tudi ponosna mati kar petih otrok.

Svojim prijateljem in sledilcem se oglasi tudi preko družbenih omrežij in jim nameni spodbudne besede, ki jih v teh časih vsi potrebujemo. Einsiedlerjeva ostaja optimistična in zna najti v vsakem trenutku lepe stvari. Tako je tudi prav.

“Sonček se prebija skozi meglo.

Telovadim, moje jutranje vaje, rituali. Čajček že diši. Hvaležna.

Objem vsem, ki hitite. Vdih-izdih. Ustni kotički naj bodo zavihani navzgor.

Svet se zdi lepši v nekaj sekundah,« je na družbeno omrežje zapisala Einsiedlerjeva in poleg objavila še čudovito fotografijo, s katero je razkrila, kako lep pogled ima iz svojega doma.

Čudovito, kajne?

Sonček se prebija skozi meglo. Telovadim, moje jutranje vaje, rituali. Čajček že diši. Hvaležna. Objem vsem, ki…

Objavil/a SAŠA EINSIEDLER dne Nedelja, 24. januar 2021

Foto: Facebook

Zanimivosti

Saša Lendero priznala, česa ne zmore

Objavljeno

V redu

Avtor

Iskreno je priznala, da ona tega pač ne zmore …

Priljubljena slovenska pevka, Saša Lendero, se pogosto oglasi na družbenih omrežjih. Tokrat se je ubadala z vprašanjem, kako imajo nekateri lahko ves čas brezhibno pospravljeno stanovanje, priznala je, da sama tega ne zmore kljub temu, da pospravlja redno.

Pospravljam … in se sprašujem, kako je mogoče, da to počnem ves čas, pa vseeno nisem preveč uspešna. 🤪 Kar malo zavidam tistim, ki znajo vzdrževati red in organizacijo ves čas. Kako pa vam uspeva?,” je zapisala poleg fotografije, iz katere pa se smehlja. Njeno objavo si lahko pogledate na njenem Facebook računu.

Tudi mi se sprašujemo podobno. Saša, ko boš našla odgovor, ga javi še nam!

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Šok: Marko Vozelj namesto na koncert v bolnišnico

Objavljeno

V redu

Avtor

Kaj se dogaja s slovenskim pevcem?

Na družbenem omrežju Instagram se je oglasil priljubljeni slovenski pevec Marko Vozelj, ki že nekaj časa uspešno hodi po samostojni glasbeni poti. Tako kot ostalim, je tudi njegovo koncerte preprečila epidemija koronavirusa, sedaj, ko pa bi lahko spet nastopal, pa se mu je pripetilo nepričakovano. Marko je moral namreč v bolnišnico. In to tik pred koncertom.

V življenju pričakuj tudi nepričakovano. Operacijski poseg, ki je bil nepričakovan in neizogiben,” je zapisal pevec in dodal fotografijo, s katere se vidi, da je v bolnišnici. Kaj se je zgodilo in zakaj je moral tako na hitro na nujno operacijo, pa ni pojasnil.

Želimo mu hitro okrevanje!

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Manca Špik objavila spomin: »Minevajo tri leta …«

Objavljeno

V redu

Avtor

Spomnila se je in čudovito fotografijo.

Slovenska pevka Manca Špik sodi med tiste glasbenike, ki so skupaj na odru zapeli z legendarnim Oliverjem Dragojevićem. Ob njegovi obletnici smrti, pa so se mnogi spomnili nanj. Med njimi tudi Špikova, ki je včeraj delila čudovito fotografijo, na kateri sta skupaj in pojeta eno izmed njegovih večnih hitov Vjeruj u ljubav.

🎶Vjeruj v ljubav🎶 je bil njegov najlepši duet…Minevajo tri leta odkar si nas zapustil! Počivaj v miru, dragi prijatelj! 🕊🙏💙Katera pa je tvoja najljubša pesem od Oliverja?,” je poleg fotografije še zapisala Manca.

Katera je vaša najljubša?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

POPULARNO