Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Ojoj, Lina Kuduzović s takšno objavo mnoge zelo prestrašila. Kaj se dogaja?

Objavljeno

V redu

Mnogi se sprašujejo, zakaj je to storila …

Mlada pevka Lina Kuduzović, ki smo jo leta 2010 gledali v šovu Slovenija ima talent, takrat je tudi zmagala, je svoje spletne sledilce na Instagramu prestrašila s fotografijo, ki jo je dodala. Na njej je namreč objokana.

S takšno fotografijo pa je želela le vsem sporočiti, da je popolnoma v redu, če svetu pokažemo svoja prava čustva.

»Nekateri dnevi so videti tako in tudi to je v redu. Ne zadržujte čustev v sebi do zadnjega, ker vas bo to uničilo,« je zapisala poleg in dodala še, da če čutimo, da bi jokali, potem jokajmo in kadar čutimo, da bi se smejali, se smejmo.

Pevka, ki je pred časom imela težave zaradi paničnih napadov in depresije, pogosto svoje spletne prijatelje preseneti z iskrenostjo, za katero pa so ji vedno hvaležni.

Vse več znanih obrazov se preko družbenih omrežij odloča, da svojim sledilcem pokaže, da niso popolni, ampak da imajo ravno tako kot vsi, napake in slabe dneve …

Foto: Instagram

Zanimivosti

To je redka fotografija, na kateri je Jana Morelj s sedaj že bivšim partnerjem

Objavljeno

V redu

Avtor

Pred kratkim je prišlo na dan, da se je razšla z očetom svoje hčerke …

Priljubljena slovenska radijska voditeljica in vremenarka Jana Morelj se je pred kratkim razšla s svojim dolgoletnim partnerjem Markom Žumerjem Fogyjem, s katerim ima hčerko Mio.

Da parček ni več skupaj, je prvi razkril portal žurnal24, zapisali so, da Moreljeva noče dajati izjav o zasebnem življenju.

Prav tako pa priljubljena voditeljica ni prav pogosto delila utrinkov zasebnosti za javnost, fotografije, k so na družbenih omrežjih, so zelo redke.

Eno takšnih smo našli, nastala je leta 2019, na njej pa je še srečna družinica, ki uživa v toplih poletnih dneh …

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Poslovila se je še ena legenda iz sveta glasbe

Objavljeno

V redu

Avtor

Po kratkotrajni bolezni je umrl znani pevec …

Iz sveta glasbe prihaja še ena žalostna novica, umrl je namreč član skupine Television, Tom Verlaine. Razlog smrti naj bi bila kratkotrajna bolezen, kot poroča portal 24ur.com, pa drugih informacij o njegovi smrti še ni.

»Njegovo smrt je za The New York Times sporočila Jesse Paris Smith, hčerka Verlainove nekdanje ljubezni in občasne glasbene sodelavke Patti Smith. Povedala je, da je umrl v soboto,« poroča omenjeni portal.

V poznih 70. letih prejšnjega stoletja je skupina opozorila nase z albumom Marquee Moon , ki je prejel pohvale kritikov, a kljub temu komercialno ni bil uspešen. Ko je kasneje skupina razpadla, je Verlaine izdal več kot deset samostojnih albumov, sodeloval je s številnimi umetniki, med njimi je bil tudi David Bowie.

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ana Klašnja vse pustila brez besed: Poglejte, kako dobro je videti v teh kopalkah!

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena balerina je odpotovala v toplejše kraje …

Ena najbolj priljubljenih slovenskih balerin in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, je tokrat svoje spletne prijatelje razveselila s posnetkom, ki je nastal v toplih krajih.

»Zbudila sem se v poletje je pripisala poleg posnetka, na katerem se lahkotno sprehaja ob obali, oblečena v čudovite dvodelne kopalke, na glavi pa ima senčnik.

Poleg objave je dodala tudi ključnik, s katerim razkriva, da je posnetek nastal v Dubaju.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals