Connect with us

Zanimivosti

Boštjan srečal žensko, ki ga je kot dečka spolno zlorabila

Published

on

Boštjan Melanšek iz šova Ljubezen po domače je sklenil, da ne bo več molčal. Da bi zacelil duševne rane, je spregovoril o spolni zlorabi, ki se je zgodila, ko je štel deset let.

Boštjan Melanšek ima za seboj zelo težko otroštvo, polno bolečine in žalosti. Ko je kot leto in pol star deček ostal brez očeta, se mu je življenje postavilo na glavo. Oče je namreč dva meseca po poroki umrl v prometni nesreči, sledilo pa je odraščanje v neprijaznem okolju, ki ga je pošteno zaznamovalo. A kot da slednje ni bilo dovolj, se je moral pri desetih letih soočiti še spolno zlorabo. Kot nam je zaupal, ga je med poletnimi počitnicami zlorabila starejša ženska, kar mu je pustilo globoke duševne rane. Šok je bil še večji, ker bližnja oseba ni verjela, da se mu je to zgodilo, še več, dodatno rano mu je zadala z obtožbo, da si je vse skupaj izmislil.

Kaj sporoča ženski, ki ga je zlorabila?

Ženska, ki je izkoristila njegovo nemoč, ni ostala duh iz preteklosti. Pred leti sta se namreč znova srečala, kar je v njem prebudilo spomine na dogodek, ki se nikoli ne bi smel zgoditi. »To žensko sem srečal pred nekaj leti. Z njo sem se normalno pogovarjal in se pretvarjal, da se med nama ni zgodilo nič. Če bo to prebrala, ji sporočam, da srčno upam, da ji je žal in da obžaluje to, kar je storila. Upam, da se danes zaveda, da se to ne počne z deset let starim otrokom,« je prek našega portala predal sporočilo Boštjan, ki pravi, da se je moral tudi v odraslosti soočati s posledicami spolne zlorabe.

Boštjan s starši, babico in dedkom (foto: osebni arhiv)

»Zaradi nje nimam družine, zaradi nje nimam otrok, zaradi nje sem bil vedno negotov, prestrašen … Bal sem se osvajanja žensk. Bolečino, ki mi jo je s tem povzročila in me prizadela, še vedno čutim in jo še danes nosim s seboj.«

Zanimivosti

Miha Hercog kočno razkril to, kar so mnogi ugibali: Pokazal je lepotico

Published

on

Končno je razkril skrivnost, ki je zanimala mnoge …

Priljubljeni glasbeni producent in komentator oddaje Poroka na drugi pogled, Miha Hercog, je v svoji Instagram zgodbi objavil fotografijo, na kateri se vidi, da se je na Šmarno goro odpravil v družbi ženske.

»Pa mi jo je ratal zvlečt gor,« je zapisal poleg.

A očitno je prejel mnogo sporočil, v katerih so ga njegovi spletni sledilci spraševali, kdo je dekle, ki mu je delala družbo.

Zato je v naslednji Instagram zgodbi to tudi razkril. »Da me nehate spraševat, njo mi je včeraj ratal zvlečt gor,« je zapisal in pokazal fotografijo, na kateri kot mladi očka ponosno zre v hčerko Ario, ko je bila ta še dojenček.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Žalostna novica: Umrla je priljubljena slovenska resničnostna zvezdnica

Published

on

Po hudi bolezni se je poslovila priljubljena resničnostna zvezdnica, ki je s svojo pojavo razveseljevala v šovih.

Po hudi bolezni, več let se je borila z rakom, je umrla priljubljena resničnostna zvezdnica Sabina Mlakar. Kot poroča portal 24ur.com, je umrla na svojem domu v krogu družine.

Sabina se je z rakom na pljučih borila več let, bila je ves čas optimistična in polna volje do življenja, te ni izgubila niti pred kratkim, ko je izvedela, da se je rak razširil, imela je operacijo glave, odstranili so ji tumor.

Večkrat je za javnost dejala: »Zdaj grem novim zmagam naproti, Sabina se ne da!«

A bolezen je bila žal prehuda.

Sabino smo v šovu Kmetija spremljali kar dvakrat, enkrat pa je vstopila tudi v šov Ljubezen po domače.

Foto: pexels.com

Continue Reading

Zanimivosti

Prepoznate dečke na fotografiji? Verjemite, danes jih zelo dobro poznate

Published

on

Ste prepoznali dečke, ki so na fotografiji? Danes jih zaradi tega pozna Cela Slovenija, pa tudi onkraj nje …

Ste prepoznali dečke, ki so na fotografiji? Če ste ugibali, da so to člani ene najbolj priljubljenih slovenskih skupin, Modrijani, se niste zmotili.

Fotografijo, ki je nastala pred mnogimi leti, je na družbeno omrežje dodal glasbenik in televizijski voditelj Blaž Švab, poleg pa je pripisal: »Modrijani, ko še nismo bili Modrijani, v prejšnjem tisočletju, pred l. 2000.«

Fotografija je takoj požela številne všečke. Ste katerega izmed njih prepoznali tudi vi?

Foto: Facebnook

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals