Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Boštjan srečal žensko, ki ga je kot dečka spolno zlorabila

Objavljeno

V redu

Boštjan Melanšek iz šova Ljubezen po domače je sklenil, da ne bo več molčal. Da bi zacelil duševne rane, je spregovoril o spolni zlorabi, ki se je zgodila, ko je štel deset let.

Boštjan Melanšek ima za seboj zelo težko otroštvo, polno bolečine in žalosti. Ko je kot leto in pol star deček ostal brez očeta, se mu je življenje postavilo na glavo. Oče je namreč dva meseca po poroki umrl v prometni nesreči, sledilo pa je odraščanje v neprijaznem okolju, ki ga je pošteno zaznamovalo. A kot da slednje ni bilo dovolj, se je moral pri desetih letih soočiti še spolno zlorabo. Kot nam je zaupal, ga je med poletnimi počitnicami zlorabila starejša ženska, kar mu je pustilo globoke duševne rane. Šok je bil še večji, ker bližnja oseba ni verjela, da se mu je to zgodilo, še več, dodatno rano mu je zadala z obtožbo, da si je vse skupaj izmislil.

Kaj sporoča ženski, ki ga je zlorabila?

Ženska, ki je izkoristila njegovo nemoč, ni ostala duh iz preteklosti. Pred leti sta se namreč znova srečala, kar je v njem prebudilo spomine na dogodek, ki se nikoli ne bi smel zgoditi. »To žensko sem srečal pred nekaj leti. Z njo sem se normalno pogovarjal in se pretvarjal, da se med nama ni zgodilo nič. Če bo to prebrala, ji sporočam, da srčno upam, da ji je žal in da obžaluje to, kar je storila. Upam, da se danes zaveda, da se to ne počne z deset let starim otrokom,« je prek našega portala predal sporočilo Boštjan, ki pravi, da se je moral tudi v odraslosti soočati s posledicami spolne zlorabe.

Boštjan s starši, babico in dedkom (foto: osebni arhiv)

»Zaradi nje nimam družine, zaradi nje nimam otrok, zaradi nje sem bil vedno negotov, prestrašen … Bal sem se osvajanja žensk. Bolečino, ki mi jo je s tem povzročila in me prizadela, še vedno čutim in jo še danes nosim s seboj.«

Zanimivosti

Presenečenje: Je to novi srčni izbranec Nadiye Bychkove?

Objavljeno

V redu

Avtor

Ujeta je bila s tem znanim moškim. Kaj se med njima plete?

Po poročanju britanskih medijev, naj bi bila plesalka Nadiya Bychkova že v novi ljubezenski zvezi. Njen srčni izbranec pa naj bi bil njen kolega, prav tako plesalec Kai Widdrington. Z njim sodeluje v britanski različici šova Zvezde plešejo.

Kot poroča portal 24ur.com, se je Nadiya konec preteklega leta razšla s svojim dolgoletnim partnerjem in očetom svoje pet letne hčere, Matijo Škarabotom. Zdi se, da je zelo hitro po razhodu našla novo ljubezen.

Kot še poroča omenjeni portal, naj bi za Mirror povedal vir: “Seveda sta skupaj. Ko sta se Kai in Nadiya srečala pred hotelom, je plavolaska Kaiju predala svoje torbe in skupaj sta se odpravila v hotel, da sta odšla v sobo. Povsem jasno je, da sta par.”

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Nuška Drašček delila utrinek s sinom. To se dogaja pri njih doma …

Objavljeno

V redu

Avtor

Njen sin je že zakorakal v najstniška leta.

Priznana slovenska operna pevka Nuška Drašček je mati sinu Luki, ki je že najstnik. In tako kot vse mame najstnikov, se tudi ona sooča z najstniškimi težavami. Tako je v svoji Instagram zgodbi delila utrinek iz zasebnega življenja.

Tako kot vsaka mama, si tudi ona želi, da bi imel njen otrok urejeno sobo. In tako kot vsak sin, je tudi Luka nagajiv.

»SI pospravil sobo?

Seeem, mami …

Res?

Reeees, mami, verjemi mi!,« je zapisala v svoji zgodbi na Instagramu in pokazala … pospravljeno sobo.

Instagram zgodba (posnetek zaslona)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ojoj, takšno moro doživlja sedaj Zvezdana Mlakar. Kaj se dogaja z njo?!

Objavljeno

V redu

Avtor

Pravi, da je bilo vse pod vprašajem.

Igralka in televizijska voditeljica Zvezdana Mlakar je svoje spletne prijatelje tokrat presenetila z zapisom, da se je vse ‘zgrnilo nanj’. Kot je zapisala, je doživljala pravo moro.

“Jutri imam premiero ( PARTY, Sng Drama ) in po sobotni večerni vaji me je doma začelo malo “ kuhati”, zjutraj sem se zbudila z aftami v ustih. Vedela sem, kljub vsej skrbi zase, da mi je padla odpornost. Včasih je samo drobec ali minuta preveč, pa klecneš. Ti ali telo.

V ponedeljek se je začela nočna mora, ali imam covid.

Vse je bilo pod vprašajem, 2 in pol mesečno delo, premiera, cela mašinerija v gledališču, ki je lačna pubilke, obdobje kovida doživljamo kot gladovno stavko.

Slabo sem se počutila, v meni je rastla jeza na maske, na vse ovire, na to, da nekateri nočejo delati z mano, dokler ni jasno. Jezna sem bila nase, da sem sploh zbolela. Togotna sem bila na vse omejitve, ukrepe, na vse…ker jaz sem navajena delati tudi bolna.

Živimo v času, ki nas je vse potisnil na rob.

V nekem trenutku sem se ujela.

Izjemno težko je prenašati omejevanje svobode. Sploh, če si bolan.

Tega se moramo zavedati,« je pojasnila in dodala še, da se je obrnila vase, kar ji je pomagalo. Izvedela pa je tudi, da ni pozitivna.

Njen celoten zapis si lahko preberete spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals