Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Boštjan srečal žensko, ki ga je kot dečka spolno zlorabila

Objavljeno

V redu

Boštjan Melanšek iz šova Ljubezen po domače je sklenil, da ne bo več molčal. Da bi zacelil duševne rane, je spregovoril o spolni zlorabi, ki se je zgodila, ko je štel deset let.

Boštjan Melanšek ima za seboj zelo težko otroštvo, polno bolečine in žalosti. Ko je kot leto in pol star deček ostal brez očeta, se mu je življenje postavilo na glavo. Oče je namreč dva meseca po poroki umrl v prometni nesreči, sledilo pa je odraščanje v neprijaznem okolju, ki ga je pošteno zaznamovalo. A kot da slednje ni bilo dovolj, se je moral pri desetih letih soočiti še spolno zlorabo. Kot nam je zaupal, ga je med poletnimi počitnicami zlorabila starejša ženska, kar mu je pustilo globoke duševne rane. Šok je bil še večji, ker bližnja oseba ni verjela, da se mu je to zgodilo, še več, dodatno rano mu je zadala z obtožbo, da si je vse skupaj izmislil.

Kaj sporoča ženski, ki ga je zlorabila?

Ženska, ki je izkoristila njegovo nemoč, ni ostala duh iz preteklosti. Pred leti sta se namreč znova srečala, kar je v njem prebudilo spomine na dogodek, ki se nikoli ne bi smel zgoditi. »To žensko sem srečal pred nekaj leti. Z njo sem se normalno pogovarjal in se pretvarjal, da se med nama ni zgodilo nič. Če bo to prebrala, ji sporočam, da srčno upam, da ji je žal in da obžaluje to, kar je storila. Upam, da se danes zaveda, da se to ne počne z deset let starim otrokom,« je prek našega portala predal sporočilo Boštjan, ki pravi, da se je moral tudi v odraslosti soočati s posledicami spolne zlorabe.

Boštjan s starši, babico in dedkom (foto: osebni arhiv)

»Zaradi nje nimam družine, zaradi nje nimam otrok, zaradi nje sem bil vedno negotov, prestrašen … Bal sem se osvajanja žensk. Bolečino, ki mi jo je s tem povzročila in me prizadela, še vedno čutim in jo še danes nosim s seboj.«

Zanimivosti

Andrej Škufca doživel takšno nenavadno nesrečo na poročnem potovanju

Objavljeno

V redu

Avtor

Saj ne boste verjeli, kaj se mu je zgodilo …

Eden najboljših slovenskih plesalcev in sodnik šova Zvezde plešejo, Andrej Škufca, je za revijo Lady razkril, kakšno smolo je doživel na poročnem potovanju.


»Na poročnem potovanju na Sejšelih me je pičil sršen. Tri dni sem imel hudo vročino in moram reči, da je bilo kar neprijetno tri dni preživeti v postelji. Žena je tiste dni sama preživela na plaži. Zgodilo se je ravno na sredini potovanja, tako da sem dal to čez, potem pa spet užival naprej,« je povedal za omenjeno revijo.


Škufca se je leta leta 2013 poročil z Melindo Torokyorgy.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Tara Zupančič šokirala s priznanjem, da to počne njen fant in ne ona

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena voditeljica je presenetila mnoge …

Simpatično in zelo priljubljeno televizijsko voditeljico Taro Zupančič smo pred časom gledali v šovu Zvezde plešejo, letos pa je prevzela vajeti v novi sezoni oddaje Kuhinja na kolesih. Spoznavala bo prekmurske dobrote in glede na to, da bo vodila oddajo o hrani, je za portal 24urc.com zelo presenetila z iskrenim odgovorom, da je bolj priložnostna kuharica ter da kuhanja ni nikoli jemala s strastjo.

»Zdaj pa imam srečo, ker imam fanta, da, in rad kuha,« je razkrila za omenjeni portal.

Vas je z odgovorom presenetila?

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Hollywoodski zvezdniški par se je razveselil sedmega otroka. To je prva fotografija po porodu

Objavljeno

V redu

Avtor

Presrečna starša sta objavila prvo fotografijo, ki je nastala po porodu. Lahko verjamete, da je srečna mamica videti tako popolno?

Zvezdniški par Alec in Hilaria Baldwin sta se razveselila rojstva sedmega otroka. Rodila se jima je hči, ki sta ji nadela ime  Ilarie Cataline Irene Baldwin. Deklica je na svet prijokala 22. septembra, srečna starša pa sta na družbeno omrežje že dodala nekaj čudovitih fotografij svoje dojenčice in ostalih otrok.

»Tukaj je. Tako sva vesela, da vam lahko predstaviva svoje male sanje, ki so se uresničile,« je zapisala srečna mamica.

Par že ima 23-mesečnega Eduarda, 18-mesečno Mario (ki jo je rodila nadomestna mati), 4-letnega Romea, 5-letnega Leonarda, 7-letno Rafaelo in 8-letno Carmen.

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals