Kontaktirajte nas

Zabava

FOTO: Ste vedeli, da je kandidatka šova Ljubezen po domače model za močnejše postave?

Objavljeno

V redu

Njena zanimiva zgodba vas bo navdušila, nas je.

Vse skupaj se je pričelo pred približno 12 leti, nam je zaupala Suzana Korošak, ki smo jo lahko gledali v šovu Ljubezen po domače. Njena pot do modela za močnejše postave je zelo zanimiva. Na prigovarjanje prijatelja se je prijavila najprej na avdicijo, dobila vlogo kot statistka, kasneje pa tudi večje vloge. Udeležila se je tudi resničnostnega šova Dvor. Vse te izkušnje so jo pripeljale tudi do ideje, da se preizkusi kot fotomodel.

Na eno od facebook strani, kjer se oglašujejo tako modeli kot fotografi, sem napisala povpraševanje, če bi kdo želel z mano poskusiti narediti kakšne fotografije in se je oglasil eden od fotografov, s katerim sem naredila super fotografije. Ko so jih videli tudi drugi fotografi, so me povabili na srečanje fotografov in modelov,« nam je povedala Suzana, kako se je vse skupaj začelo.

Njene fotografije je videlo vse več oboževalcev in spletnih sledilcev in ugotovila je, da je to odličen način, preko katerega lahko ljudi osvešča: “Ni pomembno, koliko imaš kilogramov in kakšne nepravilnosti imaš po telesu, vedno lahko postaneš to, kar si želiš.”

S svojim delom pa je spoznala tudi, da lahko na takšen način izrazi veliko kreativnosti, sama sebe namreč smatra za kreativnega človeka.

In tako nastanejo čudovite fotografije, za katere sta zaslužna tako modelč kot tudi fotograf., je zaključila. In mi se strinjamo!

Foto: osebni arhiv, Voyo

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Neverjetna preobrazba slovenske resničnostne zvezdnice! Vau, neprepoznavna je

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas bo pustilo brez besed.

Simpatično Mariborčanko Lauro Beranič smo spoznali v šovu Sanjski moški, kjer se je potegovala za srčno naklonjenost Gregorja Čeglaja. Zvezdnica je takrat imela nekaj odvečnih kilogramov, ki pa so jo očitno motili. Sedaj je namreč popolnoma spremenjena.

Poročali smo že, da pridno trenira v fitnesu in da se prehranjuje bolj zdravo. Vse to pa je očitno obrodilo tudi sadove, saj je danes videti neverjetno.

»Saj res, da mi je kamera malo krivice naredila,  ampak, ko gledam stare slike pa vseeno, samo sebe ne vem, če bi prepoznala,« je zapisala v svoji Instagram zgodbi in pokazala, kako je bila videti februarja 2021 in kako je videti danes.

Vau!

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kaj se dogaja z znanim slovenskim parom, ki se je spoznal v resničnostnem šovu?

Objavljeno

V redu

Avtor

To smo izvedeli …

Zagotovo se tudi vi še spomnite simpatičnega para, ki se je spoznal in zaljubil v nekoč zelo gledanem šovu Ljubezen na seniku, Erike in Damijana? Kmalu po šovu sta svojim spletnim sledilcem sporočila, da se bosta poročila, postala pa sta tudi starša deklici Klari.

Kako pa se imata danes?

»Starša deklice Klare sta v minulih letih nadgradila srčno kmetovanje na ekološki kmetiji Dvornik, kjer na 29 hektarjih marljivo ustvarjata svoj raj na zemlji. Ukvarjata se tudi z dopolnilnimi dejavnostmi, na kmetiji denimo predelujejo sadje in zelenjavo, sami meljejo različne vrste moke, izdelujejo testenine, pečejo kruh in piškote.,« piše portal njena.

Zdi se, da je parček tudi danes še zelo srečen skupaj.

Erika in Damijan sta srečna skupaj. (foto: osebni arhiv)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals