FOTO: Ste vedeli, da je kandidatka šova Ljubezen po domače model za močnejše postave?

<div id="midasWidget__r92"></div>

Njena zanimiva zgodba vas bo navdušila, nas je.

Vse skupaj se je pričelo pred približno 12 leti, nam je zaupala Suzana Korošak, ki smo jo lahko gledali v šovu Ljubezen po domače. Njena pot do modela za močnejše postave je zelo zanimiva. Na prigovarjanje prijatelja se je prijavila najprej na avdicijo, dobila vlogo kot statistka, kasneje pa tudi večje vloge. Udeležila se je tudi resničnostnega šova Dvor. Vse te izkušnje so jo pripeljale tudi do ideje, da se preizkusi kot fotomodel.

Na eno od facebook strani, kjer se oglašujejo tako modeli kot fotografi, sem napisala povpraševanje, če bi kdo želel z mano poskusiti narediti kakšne fotografije in se je oglasil eden od fotografov, s katerim sem naredila super fotografije. Ko so jih videli tudi drugi fotografi, so me povabili na srečanje fotografov in modelov,« nam je povedala Suzana, kako se je vse skupaj začelo.

Njene fotografije je videlo vse več oboževalcev in spletnih sledilcev in ugotovila je, da je to odličen način, preko katerega lahko ljudi osvešča: “Ni pomembno, koliko imaš kilogramov in kakšne nepravilnosti imaš po telesu, vedno lahko postaneš to, kar si želiš.”

S svojim delom pa je spoznala tudi, da lahko na takšen način izrazi veliko kreativnosti, sama sebe namreč smatra za kreativnega človeka.

In tako nastanejo čudovite fotografije, za katere sta zaslužna tako modelč kot tudi fotograf., je zaključila. In mi se strinjamo!

Foto: osebni arhiv, Voyo

<div id="midasWidget__r92"></div>

Written By

Bum Novice