Kontaktirajte nas

Zabava

Je bila zvezdniška zaroka zrežirana?

Objavljeno

V redu

Miha je kakopak potreboval malce pomoči produkcije, nenazadnje prhe srčastih lističev ni povzročil sam. A ko so se solze ganjenosti posušile, je nekatere gledalce pričelo zanimati ali so ostali člani šova vedeli, da bo šel Miha na kolena.

Jasna Kuljaj si je med pripravami na snemanje oddaje Črni Peter vzela čas, da razjasni podrobnosti zvezdniške zaroke, ki se je odvila minuli konec tedna v šovu Kdo si ti: Zvezde pod masko. Po ogledu ganljivih prizorov ljubezni med Sašo Lendero in Miho Hercogom, ki je svojo najdražjo zaprosil kar med šovom, so nekateri spletni komentatorji začinili pravljični dogodek s trditvijo, da je bilo vse skupaj zrežirano.

Ker tudi Jasno vsi sprašujejo, če so ostali člani šova vedeli, da bo Miha zaročil Sašo, je tako sklenila, da vse pojasni v kratkem videu. »Seveda nismo vedeli. Kljub temu, da smo se kar nekaj časa družili skupaj, nam tale lump pred tem snemanjem ni ničesar povedal. Zdaj če je povedal Gachu ali pa Mimiju, možno, ampak mislim, da nihče od nas ni vedel nič.«

Kot ste lahko videli, je prizor tudi Jasno ganil do solz. Kaj ji je bilo ob vsem skupaj najlepše? »Pri vsem tem mi je bilo najlepše to, ker ko gledaš njiju dva, res gledaš v en lep primer ljubezni. Pa ne da kar tako cveti vse, vem da sta imela tudi padce, ne samo vzpone, ampak ravno to je poanta te ljubezni. In jaz vem, da se Saška lahko na Mihija zanese kadarkoli in tako tudi on na njo,« je dejala Jasna in zaključila objavo z lepimi željami za svoja draga prijatelja.

Foto: Planet TV

Zabava

Ljubezen na vasi: Tragična zgodba Darinke vas bo pretresla

Objavljeno

V redu

Avtor

Spremljali jo bomo v šovu Ljubezen na vasi, vsem pa je razkrila, kakšna je njena zgodba. Zelo žalostno …

Na POP TV se je včeraj pričela 5. sezona hrvaškega šova Ljubezen na vasi. Med iskalci partnerja pa je tudi simpatična 52-letna Darinka Goravica, ki živi v Čilu, njene korenine pa segajo do Dubrovnika.

Njena življenjska zgodba pa je zelo žalostna. Doživela je vojno, mnogo prezgodaj pa je izgubila tudi moža Miša. Kot je dejala, je pomagal pri obnovi prijateljičine hiše, ko ga je stresla elektrika. »V tistem trenutku sem mislila samo na to, da otroka vidita, da sem v redu. Če vidita, da nisem v redu, ne bo dobro,« je pripovedovala v solzah, iskreno je povedala tudi, da ni lahko živeti brez ljubljene osebe. »Mišo je bil poseben moški. Bil je najboljši,« je dodala in razkrila, da je že 22 let vdova.

Kakšnega moškega si želi? Kot pravi, je finančno dobro preskrbljena. »Ne rabim materialnih stvari, rabim ljubezen. Družbo,« je iskreno povedala.

Bo našla ljubezen v šovu? Bomo videli …

Darinka in njen pokojni mož Mišo (foto: Voyo)

Foto: VOYO

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Genij Luka si je želel le slave – se mu je želja uresničila?

Objavljeno

V redu

Avtor

Čeprav si je Luka Deranja zelo prizadeval za zmago v šovu Lepotice in geniji, je na koncu dejal, da mu več kot denarna nagrada pomeni slava.

Luka Deranja obožuje raznolika televizijska tekmovanja in ne skriva, kako zelo si želi slave. Kot je za medije pojasnil po koncu šova Lepotice in geniji, mu je bilo zelo všeč, ker so ga ljudje na ulici nenehno ustavljali.

»Pred finalom so me spraševali ‘Kdo je zmagal?’, danes pa mi rečejo: ‘Morala bi vidva zmagati!’ Sicer se vse od začetka predvajanja oddaje samo smejem in šaljivo klepetam z ljudmi, ki jih niti ne poznam, pa tudi kar naprej sem v novicah. Življenje je lepo. Bilo bi še lepše, če bi prejel kakšno poslovno ponudbo, a to je druga stvar,« je za 24sata povedal Luka.

Foto: NOVA TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Nina Radi sedaj povedala takšno resnico o zvezi z Ambrožem. Vau, to pa je lepo presenečenje!

Objavljeno

V redu

Avtor

Ponovno sta skupaj, Nina pa je za javnost razkrila nekaj podrobnosti …

Zagotovo najbolj gledana Instagram zgodba je bila včeraj zgodba Nine Radi in Ambroža Vahna Kralja. Razkrila sta, da sta skupaj jedla večerjo, iz tega smo lahko sklepali, da sta se uspela pogovoriti in da sta dala ljubezni še eno možnost.

Kot poročajo danes Slovenske novice, pa je Nina zanje pojasnila: »Kot sem že omenila, sva si vzela čas, da sva vsak pri sebi razčistila neke stvari in razmislila o skupni prihodnosti, ki sva jo že prej začrtala. Ljubezni je težko nasprotovati in, ja, lahko potrdim, da sva ponovno skupaj.«

To nas je zares zelo razveselilo. Naj živi ljubezen!

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals