Kontaktirajte nas

Zabava

Je bila zvezdniška zaroka zrežirana?

Objavljeno

V redu

Miha je kakopak potreboval malce pomoči produkcije, nenazadnje prhe srčastih lističev ni povzročil sam. A ko so se solze ganjenosti posušile, je nekatere gledalce pričelo zanimati ali so ostali člani šova vedeli, da bo šel Miha na kolena.

Jasna Kuljaj si je med pripravami na snemanje oddaje Črni Peter vzela čas, da razjasni podrobnosti zvezdniške zaroke, ki se je odvila minuli konec tedna v šovu Kdo si ti: Zvezde pod masko. Po ogledu ganljivih prizorov ljubezni med Sašo Lendero in Miho Hercogom, ki je svojo najdražjo zaprosil kar med šovom, so nekateri spletni komentatorji začinili pravljični dogodek s trditvijo, da je bilo vse skupaj zrežirano.

Ker tudi Jasno vsi sprašujejo, če so ostali člani šova vedeli, da bo Miha zaročil Sašo, je tako sklenila, da vse pojasni v kratkem videu. »Seveda nismo vedeli. Kljub temu, da smo se kar nekaj časa družili skupaj, nam tale lump pred tem snemanjem ni ničesar povedal. Zdaj če je povedal Gachu ali pa Mimiju, možno, ampak mislim, da nihče od nas ni vedel nič.«

Kot ste lahko videli, je prizor tudi Jasno ganil do solz. Kaj ji je bilo ob vsem skupaj najlepše? »Pri vsem tem mi je bilo najlepše to, ker ko gledaš njiju dva, res gledaš v en lep primer ljubezni. Pa ne da kar tako cveti vse, vem da sta imela tudi padce, ne samo vzpone, ampak ravno to je poanta te ljubezni. In jaz vem, da se Saška lahko na Mihija zanese kadarkoli in tako tudi on na njo,« je dejala Jasna in zaključila objavo z lepimi željami za svoja draga prijatelja.

Foto: Planet TV

Zabava

Kmetija: Maja vse bližje skrivnosti, a se je hudo zakompliciralo

Objavljeno

V redu

Avtor

Kaj bo storila? Strah jo je …

Tako kot vsi drugi, se je tudi Maja na skrivaj, a vztrajno podala na lov za kamenčki. Njeno razmišljanje jo je privedlo na trg, za okvirjem, kjer sta manjkala rumena kamenčka, je našla nov namig.

»Jaz sem v bistvu snela dol okvir, tam, kjer manjkajo kamenčki in v bistvu vidim en napis. Ko sem prvič prebrala, sem imela v glavi cel tekst in potem sem morala iti na zajtrk, ker so bili vsi že za mizo, da ne bi bilo čudno in sem tisto pozabila,« je povedala v kamero.

Spomnila se je le, da v namigu piše »glava« in »mož na straži«, a tega ni znala povezati. Kot boste videli, pa bo iskanje kamenčkov postalo zelo tvegano.

Maja bo našla nov namig.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kmetija: Maja povedala resnico: to Andrea dela z moškimi tekmovalci, sedaj je našla novo »žrtev«

Objavljeno

V redu

Avtor

Andrea ima do moških prav poseben pristop. To vas bo zelo zanimalo …

Andrea vsem moškim članom družine pere perilo, jim kuha, pospravlja za njimi, pa tudi masira. To seveda ni ostalo nevidno dekletom, še posebej Maja je bila pozorna, je pa tudi povedala, da ima Andrea poseben odnos do moških.

Že takrat, ko so bili v hlevu, je bila Andrea zelo pozorna do Jana. Maja je v kamero dejala, da je tudi Janu na začetku godila pozornost, kasneje pa ne več. »Potem je pa to šlo malo predaleč,« je Maja resno dejala v kamero.

Tudi Tom je priznal pred kamero, da se Andrea do njega zelo lepo obnaša. »Mogoče je kar malo preveč vsiljiva že. Zaenkrat me to še nič ne moti, upam, da bo tako ostalo, da ne bo kaj pretiravala. Če bo pa kaj preveč, ji bom pa itak povedal!«

A Maja meni, da je takrat, ko je pri njej preveč, že malce pozno. »Če bo Tom igral njeno igro, potem okej, če se bo pa začel umikati, potem pa …,« je dejala Maja.

Kako se bo odvijalo vse skupaj?

Andrea masira Toma.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kmetija: Jan je pozabljen! Je Andrea zaljubljena v tega tekmovalca?

Objavljeno

V redu

Avtor

Člani družine so opazili, da se med njima nekaj plete …

Že pred časom je Andrea razkrila, da je bila zaljubljena v Jana, a je kmalu ugotovila, da je preveč razvajen. Meni, da je mamin sinček in zaljubljenost jo je minila. A ne za dolgo …Zdi se namreč, da ji je všeč Tom. Člani družine so namreč opazili, kako nežno ga masira.

Monika in Maja sta izkoristili priložnost in ko sta skupaj s Tomom delali tedensko nalogo, sta ga vprašali, kako se je počutil med masažo in če je ta vključevala tudi »happy end«.

»Ne, »happy enda« ni bilo, saj ste bili vsi zraven,« jima je dejal Tom, dekleti pa sta se nasmihali.

Maja je predlagala, da bi se naslednjič umaknili, da bosta imela zasebnost, a je Tom to možnost hitro zavrnil.

»Zaenkrat mene to ne moti, če se je ponudila, da bi me malo zmasirala. Maja malo prca, ker bi zgleda ona rada mene masirala,« je Tom v šali dejal v kamero.

Maja pa je v kamero povedala: »To, da je Andrea že čisto napaljena na njega, je pač ista situacija, kot je bila z Janom. Tudi Tom ne vem, koliko časa se bo pustil. Jan je bil isti teliček na začetku!«

Tomu je razkrila tudi, da bo imel vedno več privilegijev, večje obroke hrane, več pozornosti.

Kako se bo njun odnos razvijal? Kmalu bomo videli še več …

Dekleti sta Toma spraševali o Andrei.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals