Connect with us

Zabava

Je bila zvezdniška zaroka zrežirana?

Published

on

Miha je kakopak potreboval malce pomoči produkcije, nenazadnje prhe srčastih lističev ni povzročil sam. A ko so se solze ganjenosti posušile, je nekatere gledalce pričelo zanimati ali so ostali člani šova vedeli, da bo šel Miha na kolena.

Jasna Kuljaj si je med pripravami na snemanje oddaje Črni Peter vzela čas, da razjasni podrobnosti zvezdniške zaroke, ki se je odvila minuli konec tedna v šovu Kdo si ti: Zvezde pod masko. Po ogledu ganljivih prizorov ljubezni med Sašo Lendero in Miho Hercogom, ki je svojo najdražjo zaprosil kar med šovom, so nekateri spletni komentatorji začinili pravljični dogodek s trditvijo, da je bilo vse skupaj zrežirano.

Ker tudi Jasno vsi sprašujejo, če so ostali člani šova vedeli, da bo Miha zaročil Sašo, je tako sklenila, da vse pojasni v kratkem videu. »Seveda nismo vedeli. Kljub temu, da smo se kar nekaj časa družili skupaj, nam tale lump pred tem snemanjem ni ničesar povedal. Zdaj če je povedal Gachu ali pa Mimiju, možno, ampak mislim, da nihče od nas ni vedel nič.«

Kot ste lahko videli, je prizor tudi Jasno ganil do solz. Kaj ji je bilo ob vsem skupaj najlepše? »Pri vsem tem mi je bilo najlepše to, ker ko gledaš njiju dva, res gledaš v en lep primer ljubezni. Pa ne da kar tako cveti vse, vem da sta imela tudi padce, ne samo vzpone, ampak ravno to je poanta te ljubezni. In jaz vem, da se Saška lahko na Mihija zanese kadarkoli in tako tudi on na njo,« je dejala Jasna in zaključila objavo z lepimi željami za svoja draga prijatelja.

Foto: Planet TV

Zabava

Tako sta danes videti Indira in Matic! Ostali boste popolnoma brez besed …

Published

on

Vau, je to res Indira?! Poglejte, kako huda je! Saj ne boste verjeli, kako je sedaj videti.

Indira, ki jo spremljamo v resničnostnemu šovu Super par, je mnoge zelo presenetila s fotografijo, ki jo je dodala na družbeno omrežje.

S svojim partnerjem Maticem sta se udeležila prireditve Femme Fatale 2023 in popolnoma navdušila.

Indira je po objavi požela številne všečke in pohvale, mnogi so bili nad njeno izbiro obleke zelo navdušeni.

»Lepa sta, pravi hollywoodski par,« so zapisali številni.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Presenečenje: Tudi ta priljubljena voditeljica napovedala vrnitev na POP TV

Published

on

Na veliko veselje mnogih gledalcev, se na POP TV vrača tudi ta zelo priljubljena slovenska voditeljica. Tudi vi se boste razveselili.

Pred kratkim je POP TV zelo razveselil številne gledalce in ljubitelje resničnostnih šovov, napovedali so namreč vrnitev enega najbolj priljubljenih šovov, pri nas – vrača se Kmetija.

Kot pravijo ustvarjalci, pa bo letošnja sezona prav osebna. Ker bo že deseta po vrsti, torej jubilejna, se pripravlja mnogo zanimivega tako za tekmovalce kot tudi za gledalce.

S priljubljenim šovom pa se vrača tudi priljubljena voditeljica Natalija Bratkovič.

».. še par mesecev pa se bomo gledali vsak večer je zapisala svojim spletnim prijateljem na Instagramu.

Foto: POP TV

Continue Reading

Zabava

Kaj se dogaja? Julijana ponovno v šov Ljubezen po domače?

Published

on

Julijana, ki naj bi bila srečna z Mirkom, je javno dejala to …

Zagotovo se še spomnite, kako sta Julijana in Mirko v šovu Ljubezen po domače, našla pot drug do drugega. Vzklila je velika ljubezen, parček je ostal skupaj.

Da pa se znata tudi pošaliti, je Julijana pokazala na srečanju akterjev šova, ki so ga organizatorji pripravili v Kranjski gori.

»Meni ni žal, tudi malo mi ni žal,« je za javnost povedala Julijana, ki je bila skupaj z Mirkom na srečanju.

Nato pa je v hecu dodala, da razmišlja, da bi se še enkrat prijavila.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals