Connect with us

Zanimivosti

Pevec Werner se je poklonil vsem mamam sveta

Published

on

Ljubljenec ženskih src, pevec Werner, ki svojo mamo zelo pogreša, saj je v času pandemije pravzaprav odrezan od svojih najdražjih, se je ob materinskem dnevu, poklonil vsem mamam sveta.

Na svoji FB strani je delil fotografijo s svojo mamo in zapisal: “Vsem mamam sveta želim lep praznik❤….hvala 🙏🙏da ste nam podarile življenje in ljubezen ❤

Vsem mamam sveta želim lep praznik❤….hvala 🙏🙏da ste nam podarile življenje in ljubezen ❤

Objavil/a Werner Werner Brozovic dne Četrtek, 25. marec 2021


Werner, ki sicer že leta živo v Sloveniji, saj ga je ljubezen do žene Andreje pripeljala k nam in ga seveda tu tudi obdržala, je že pred časom napisal, da zelo pogreša mamo, saj zaradi pandemije in ukrepov, ne more v rodno Hrvaško.  Tako je tudi že prej, na začetku tega meseca, objavil prisrčno snidenje z materjo po dolgem času in s svojimi sledilci delil, kaj vse jima je tokrat zaradi aktualne situacije ušlo: “Evo naju..moja mami in jaz❤greva v lajf…najprej k frizerju potem pa proslaviti še vse zamujeno…Božič ,Novo leto…in še maminih 89 let.”

Evo naju..moja mami in jaz❤greva v lajf…najprej k frizerju potem pa proslaviti še vse zamujeno…Božič ,Novo leto…in še maminih 89 let.

Objavil/a Werner Werner Brozovic dne Nedelja, 07. marec 2021

Foto: Facebook

Zanimivosti

Miha Hercog kočno razkril to, kar so mnogi ugibali: Pokazal je lepotico

Published

on

Končno je razkril skrivnost, ki je zanimala mnoge …

Priljubljeni glasbeni producent in komentator oddaje Poroka na drugi pogled, Miha Hercog, je v svoji Instagram zgodbi objavil fotografijo, na kateri se vidi, da se je na Šmarno goro odpravil v družbi ženske.

»Pa mi jo je ratal zvlečt gor,« je zapisal poleg.

A očitno je prejel mnogo sporočil, v katerih so ga njegovi spletni sledilci spraševali, kdo je dekle, ki mu je delala družbo.

Zato je v naslednji Instagram zgodbi to tudi razkril. »Da me nehate spraševat, njo mi je včeraj ratal zvlečt gor,« je zapisal in pokazal fotografijo, na kateri kot mladi očka ponosno zre v hčerko Ario, ko je bila ta še dojenček.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Žalostna novica: Umrla je priljubljena slovenska resničnostna zvezdnica

Published

on

Po hudi bolezni se je poslovila priljubljena resničnostna zvezdnica, ki je s svojo pojavo razveseljevala v šovih.

Po hudi bolezni, več let se je borila z rakom, je umrla priljubljena resničnostna zvezdnica Sabina Mlakar. Kot poroča portal 24ur.com, je umrla na svojem domu v krogu družine.

Sabina se je z rakom na pljučih borila več let, bila je ves čas optimistična in polna volje do življenja, te ni izgubila niti pred kratkim, ko je izvedela, da se je rak razširil, imela je operacijo glave, odstranili so ji tumor.

Večkrat je za javnost dejala: »Zdaj grem novim zmagam naproti, Sabina se ne da!«

A bolezen je bila žal prehuda.

Sabino smo v šovu Kmetija spremljali kar dvakrat, enkrat pa je vstopila tudi v šov Ljubezen po domače.

Foto: pexels.com

Continue Reading

Zanimivosti

Prepoznate dečke na fotografiji? Verjemite, danes jih zelo dobro poznate

Published

on

Ste prepoznali dečke, ki so na fotografiji? Danes jih zaradi tega pozna Cela Slovenija, pa tudi onkraj nje …

Ste prepoznali dečke, ki so na fotografiji? Če ste ugibali, da so to člani ene najbolj priljubljenih slovenskih skupin, Modrijani, se niste zmotili.

Fotografijo, ki je nastala pred mnogimi leti, je na družbeno omrežje dodal glasbenik in televizijski voditelj Blaž Švab, poleg pa je pripisal: »Modrijani, ko še nismo bili Modrijani, v prejšnjem tisočletju, pred l. 2000.«

Fotografija je takoj požela številne všečke. Ste katerega izmed njih prepoznali tudi vi?

Foto: Facebnook

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals