Domov Zabava Ljubezen po domače: Sta Mija in Drago po šovu res postala par?

Ljubezen po domače: Sta Mija in Drago po šovu res postala par?

Izvedeli smo, kakšna je resnica! Verjemite, zelo boste presenečeni …

Preko družbenih omrežij se že ugiba, ali je kdo od akterjev šova Ljubezen po domače našel svojo sorodno dušo. Tako smo naleteli tudi na komentarje o tem, da naj bi bila Mija Rovtar in Drago Kosmač v zvezi. Vemo, da sta se poznala že pred vstopom v šov, to ni nobena skrivnost. Toda, ali je njuno prijateljstvo preraslo v kaj več? Povprašali smo Mijo, ki nam je vse razložila.

»Midva sva se že takoj na začetku najinega poznanstva zmenila, da bova prijatelja in nič več. Sva preveč različna karakterja, pa tudi čustva niso šla v to smer,« nam je razkrila in dodala tudi, da se kot prijatelja zares dobro razumeta. Mija ga večkrat obišče, tudi za kak vikend. »Drago je zelo gostoljuben, odstopi mi sobo v zgornjem nadstropju. Pri njem so čudovite lokacije za kolesarjenje, res pa je tudi, da Primorsko obožujem,« je še razkrila. Povedala je, da je bila pri njemu tudi takrat, ko je imel operacijo kolena, pomagala mu je.

»Tudi cepila in nosila sem mu drva,« v smehu prizna, za konec pa doda še, da je Drago oseba, ki jo zelo spoštuje. »Moj partner bo moral to prijateljstvo sprejeti.«

Naj traja to lepo prijateljstvo!

Mija in Drago sta zelo dobra prijatelja.

Foto: Voyo