Kontaktirajte nas

Zabava

Poroka na prvi pogled: Sandi povedal resnico o Kate – najhujše šele prihaja

Objavljeno

V redu

Dejal je, da je užaljen in zelo razočaran. Ni si mislil, da bo v šovu doživel vse to, kar je že storila Kate …

Družbena omrežja so eksplodirala. Gledalci so ogorčeni nad vedenjem Kate, smili pa se jim Sandi, ki je v šov vstopil zato, ker si je resnično želel najti ljubezen. Tokrat smo ga poklicali, da bi nam razkril svojo zgodbo. Kako on občuti vse te žaljivke, ki so med komentatorji družbenih omrežij namenjene Kate.

»Vem, da so gledalci naši sodniki in zase lahko rečem le, da sem v šov vstopil točno tak, kot sem v resnici. Nisem igral, nisem vstopil zato, ker bi si želel medijske prepoznavnosti, ampak zato, ker sem resnično upal, da bom našel ljubezen,« nam je iskreno priznal. Dodal je, da ga je zelo razžalostilo, ko je sprevidel, da Kate ne bo sodelovala.

»Veliko sem vložil v najin odnos in se zelo trudil, žal pa pri njej ni bilo odziva, ni želela sodelovati, kar lahko tudi sami vidite. A verjemite, o njej ne želim govoriti slabo, nikogar ne sovražim in nikomer ne privoščim linča. Ampak, Kate si je sama skopala to jamo. V šov je vstopila z dvema obrazoma, kar je sedaj že jasno tudi gledalcem,« je še povedal in dodal, da je najbrž upala, da se bo vse skupaj obrnilo drugače. »Ampak, če od sebe daješ negativno energijo, ti jo bodo drugi vrnili. Če bi imela spoštljiv odnos, bi jo drugi spoštovali,« je dodal Sandi, ki meni, da mora pač sama sedaj odgovarjati za svoja dejanja.

»Verjemite, to še zdaleč ni vrh ledene gore, najhujše sedaj šele prihaja,« nam je za konec še razkril.

Kate in Sandi

Foto: Planet TV

Zabava

Zvezdnica resničnostnih šovov udeležena v nesreči. Kaj se dogaja z njo?

Objavljeno

V redu

Avtor

V tujini je bila udeležena v nesreči. Takšne so njene poškodbe …

Zvezdnica resničnostnega šova Sanjski moški, Kaja Casar, ki se je že pred meseci preselile na otok Tenerife, je s svojimi sledilci delila neprijetno izkušnjo. Doživela je namreč nesrečo, ki bi se lahko končala precej huje kot se je. Kaja, ki se pogosto prevaža s skejtom, je vozila po pločniku, ko jo je presenetil voznik na električnem motorju in se vanjo zaletel.

“Pripeljal se je iz ovinka s polno hitrostjo, gledati bi moral naprej, pa je gledal v vse druge smeri. S polno hitrostjo se je zabil vame, tudi jaz pa sem imela svojo hitrost v nasprotno smer. Njemu ni bilo nič, jaz pa sem dobesedno “poletela” naprej, kot da bi malo skočila, padla sem naprej na pločnik. Ni mi jasno, kako mi ni nič, lahko bi si brado presekala. zobe razbila, roko zlomila …,« je opisala Casarjeva, v Instagram zgodbi pa pokazala tudi modrico in razbit telefon.

»Ne, saj daleč od tega, da bi bilo smešno, se pa zavedam, da bi poleg materialne škode lahko bilo stokrat hujše, tako da sem hvaležna, da se je izteklo tako kot se je,« je še zapisala v zgodbi.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Neverjetna preobrazba slovenske resničnostne zvezdnice! Vau, neprepoznavna je

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas bo pustilo brez besed.

Simpatično Mariborčanko Lauro Beranič smo spoznali v šovu Sanjski moški, kjer se je potegovala za srčno naklonjenost Gregorja Čeglaja. Zvezdnica je takrat imela nekaj odvečnih kilogramov, ki pa so jo očitno motili. Sedaj je namreč popolnoma spremenjena.

Poročali smo že, da pridno trenira v fitnesu in da se prehranjuje bolj zdravo. Vse to pa je očitno obrodilo tudi sadove, saj je danes videti neverjetno.

»Saj res, da mi je kamera malo krivice naredila,  ampak, ko gledam stare slike pa vseeno, samo sebe ne vem, če bi prepoznala,« je zapisala v svoji Instagram zgodbi in pokazala, kako je bila videti februarja 2021 in kako je videti danes.

Vau!

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals