Domov Zanimivosti S to lepotico je bil nekoč v zvezi Sebastian Cavazza. Poglejte, kako...

S to lepotico je bil nekoč v zvezi Sebastian Cavazza. Poglejte, kako je videti sedaj

Zagotovo se tudi vi še spomnite, kako lep par sta bila …

Igralec Sebastian Cavazza je bil nekoč poročen z umetnico ličenja, trenerko plesa ob drogu in uspešno podjetnico Martino Vrhovnik.

In čeprav je Vrhovnikova že krepko zakorakala v štirideseta leta, pa je še danes videti več kot odlično.

Kako ohranja tako zavidljivo postavo, ki se lahko kosa z mnogo mlajšimi ženskami, je pred časom razkrila za žurnal24.

»Za to se lahko zahvalim plesu. Če ne bi učila, bi bila verjetno pri mojih letih drugače videti. Ta nas ples (ob drogu op. a.) je lep tako za postavo, kot za dušo, ker smo ženske preveč vpete v delo, smo karieristke, sploh pa tiste, ki imajo doma še otroke in moža, tako sploh nimamo časa, da bi se ustavile, umirile in naredile nekaj zase. Preveč divjamo skozi ritem življenja in potrebujemo odmik od tega ponorelega sveta in ta naš ples to je. Tudi, če tega ne bi učila, bi še vedno plesala zase. Ko tega še ni bilo pri nas, sem se tri leta vsak teden vozila v Zagreb na treninge je povedala za omenjeni portal, dodala tudi, da zelo pazi, da zdravo in raznoliko je.

»Nisem veganka in vegeterjanka, zelo rada vidim, da jem raznoliko. Pomembno se mi zdi, da telo dobi vse kar potrebuje, v nekem ravnovesju, vsega po malo, da se ne naješ preveč in pa tudi, da nisi lačen,« je razkrila.

Kot je znano, je Vrhovnikova že nekaj let samska, medtem ko je Cavazza srečen v zvezi z igralko Ajdo Smrekar.

Foto: Facebook