Hide Preloader

Po gin tonicu “Dama in baraba” obvezna oprema vseh žurov tega poletja

<div id="midasWidget__r92"></div>

Tako fantje iz zasedbe Zvita feltna, ki pravijo, da bo pesem ‘Dama in baraba’ himna letošnjega poletja, ki pogumno napoveduje skorajšnji ponovni zagon prireditev in koncertov.

‘Dama in baraba’ je še ena uspešnica skupine, ki se pripravlja na praznovanje 15-letnice in novi album in kot upajo tudi sami, bo hit poletnih žurk. Moderna pesem, ki gre takoj v uho, zgrajena na ritmih reggaetona in s prepoznavnim karakterjem benda, ki je sinonim za žur, spominja na njihovi uspešnici ‘Edina’ ter ‘Gin in tonic’. To ni naključje, saj jih je ustvarila ista ekipa serijskih ‘hitmejkerjev’, tesktopisec Rok Lunaček, producent Blaž Hribar, glasbo pa podpisujeta Blaž Gec in Mladen Jakovljević – Djomla KS, ki je režiral tudi videospot.

Že videospot, ki je prava filmska zgodba, v kateri člani benda igrajo barabe, obkroženi pa so z osmimi lepoticami, je lahko navdih za žur. Poleg tega, da je bila uvod v snemanje skoraj znanstvena fantastika, da so režiserja iz Beograda spravili v Slovenijo, je snemanje ob upoštevanju vseh ukrepov in priporočil, teklo gladko, a fantje so si res privoščili, kar boste videli v videospotu. Mafijski sestanek in luksuznimi avtomobili, ki jih na naših cestah navadno ne vidimo.

Foto: osebni arhiv

<div id="midasWidget__r92"></div>

Written By

Bum Novice