Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Slovenska pevka žalostno: »Danes bi praznovala 50 let …«

Objavljeno

V redu

Znana slovenska pevka se je oglasila na družbenem omrežju in zapisala žalostno novico.

Pevka Tjaša Hrovat Steklasa, ki je pred časom iskreno spregovorila o tem, kako žalostno obdobje je za njo, izgubila je otroka in mamo, se je ponovno oglasila.

Tokrat je na družbeno omrežje Facebook dodala lepo fotografijo, iz katere se smehlja njena pokojna mamica. Poleg pa je zapisala zelo čustvene besede: “Danes bi praznovala 50 let 🤍 Še zdej se mi dogaja, da jo avtomatsko pokličem, ko grem iz službe. Še vedno je ona prva, na katero prvo pomislim, ko želim s kom delit vesele ali slabe novice. In ne neha bolet. Ostajajo pa navade in nasveti. Kok bi bla dons ponosna, k mi je končn ratal rjuho zložit tko, k me je (pre)dolg poskušala naučit . In teb v spomin bom načela škatlo Fontana ledenih kock. Pa še velik stvari bo letos, da boš loh ponosna name. Obljubim. Vse najboljše tja gor, mamika.”

Lansko leto je bilo za simpatično pevko zelo tragično. Zaradi hude bolezni je izgubila svojo ljubo mati Vilmo, nato pa je doživela še spontani splav in izgubila svojega prvega otroka. Takrat se je za nekaj časa tudi umaknila iz družbenih omrežij in v miru predelala vse tragične dogodke, ki so jo doleteli.

Danes bi praznovala 50 let 🤍 Še zdej se mi dogaja, da jo avtomatsko pokličem, ko grem iz službe. Še vedno je ona prva,…

Objavil/a Tjaša Hrovat Steklasa dne Sobota, 24. april 2021

Foto: Facebook

Zanimivosti

Lea Sirk ‘ujeta’ s sinčkom. Čudovita sta!

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa so fotografije, ki jih morate nujno videti …

Priljubljena slovenska pevka Lea Sirk, ki je pred meseci še tretjič postala mamica, svojega sina Taija ne izpostavlja na družbenih omrežjih. Tudi zato smo še toliko bolj veseli, kadar pa svojim številnim spletnim prijateljem nameni nekaj utrinkov iz svoje zasebnosti. Tokrat je dodala tri fotografije, pokazala je, kako njen sinček uživa v vozičku, obenem pa tudi, kako popolno postavo ima sama.

»Z bebejčkom na poti,« je pripisala poleg fotografij peka, ki se je pred kratkim prelevila v črnolasko.

Vam je všeč?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ana Klašnja priznala, da je pobegnila. Od tu se je sedaj oglasila

Objavljeno

V redu

Avtor

Redkobesedna je bila, a fotografija pove vse …

Priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, se je svojim številnim spletnim oboževalcem tokrat oglasila s čudovito fotografijo.

»Popoldanski pobeg,« je na kratko pripisala in pokazala, kako uživa. Ker je označila tudi lokacijo, vemo, da je uživala v Trstu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, ta znana slovenska televizijska voditeljica navdušila vse v kratki črni oblekici

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je svoje lepe noge …

Priljubljena televizijska voditeljica Špela Močnik, ki jo gledamo v jutranjem programu, je svoje številne spletne sledilce navdušila, ko jim je pokazala, kako je videti v kratki črni obleki.

»Mala črna oblekica je vedno dobra izbira,« je pripisala poleg dveh fotografij, iz katerih se smehlja.

Močnikova je pokazala, kako lepe noge ima in kako res čudovito postavo.

Je tudi vam všeč? Mi priznamo, da nam je zelo! Zagotovo se strinjate, da je Špela ena tistih voditeljic, ki vidno izžareva pozitivo.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals